http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_co...ry_coefficient
ove godine smo do sad na ovu listu prestigli Makedoniju, Irsku i Litvaniju
Seratlic i novi Genije ,tandem snova![]()
...
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_co...ry_coefficient
ove godine smo do sad na ovu listu prestigli Makedoniju, Irsku i Litvaniju
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ajde ljudi vidite od svih timova bivse juge jedino je mladost i vojvodina nesto pokazale svaka cast zeljeznicaru i jagodini a ostali neka im je Bog u pomoci.
Sevilla, Hapoel Tel Aviv, Dila Gori, Differdange 03, Metalurh Donetsk, Kuban Krasnodar.
Mladost bas nije imala srece prilikom zrijebanja za 3. kolo.
Isto joj je, zavrsava putesestvije, svakako. Prodace onoga mohikanca, vjerovatno. Dobice neke ponude 100%.
bolje što dolazi Sevilja no Dilan Gori stvarno
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Kako im ne dodje ovaj diferdange nesrecni da ga ispljaskaju![]()
150.000 EUR za plasman u 4. kolo/play-off nije uopste malo para, posebno ne za jedan tim kakva je Mladost.
Bas steta.
Dnevne novine pisu da je Mladost do sad zaradila 390 000. Za sami nastup u Evropi 120 000, 130 000 za eliminaciju Videotona i 140 000 za eliminaciju Senice. Ako dodamo na to i transfer Jovetica eto vise od 600 000. Fine pare.
Kako im je fino legao ovaj novac + od Jovete...sad ne moraju igraci brinut oce li primat platu cijele godine.
Last edited by Zaradona; 26-07-13 at 15:53.
neka ce,zasluzili su je vec da yebe oca,posle onoga celika(uh,da ne koristim neke rijeci)petarde sutjeske,pokera rudara ostali su oni od kojih to niko nije ocekivao,stvarno svaka cast momcima![]()
1. kolo => 120.000 EUR
2. kolo => 130.000 EUR
3. kolo => 140.000 EUR
4. kolo(play-off) => 150.000 EUR.
Kakva je kesa Vujke postao,ne kazem da je prije nesto bolji bio ali imam osjecaj da se ne pita s glavom kad su protivnicki sutevi u pitanju,bilo kakvi..
A ne mogu da vjerujem da je Savicevic onako spor, kako ga lagano stoper uhvati u situaciji dje je bio u prednosti nekoliko metara ispred odbrane u punom trku,lagano ga pojeo..
A pitanje je koliko ce bit zainteresovana Sevilja za Ligu Evrope, vidjecemo..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Sevilja ce i nezainteresovana da ih zgazi.Samo da ne bude 9:0 kao Psv protiv Zete.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nece, nisu to Holandjani halapljivi![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Vidjeli smo protiv Tahicana kako su spanci skromni![]()
"Liga Evrope je prioritet ove sezone. Ne želimo da nam se ponovi prošla sezona. Sada znamo protiv koga igramo, ali svejedno ko god da je došao u trećem kolu – to je samo jedan korak. Igraćemo jako, mislim da će naredne utakmice biti idealne za nas u ovoj fazi sezone.
http://www.vijesti.me/sport/sevilja-...-clanak-141028
Sto se igraca tice:
Alvaro Negredo i Hesus Navas, španski reprezentativci, napunili su klupsku kasu za 40 miliona eura, dok je za 20-godišnjeg talenta Luisa Alberta Liverpul platio sedam miliona. Njihovim transferima krenula je i rekonstrukcija tima.
Čak sedam novih igrača stiglo je u Andaluziju. Osam miliona eura plaćen je Pari sen Žermena Kevin Gameiro, dva miliona manje Kolumbijac Karlos Baka, koji je stigao iz Briža, kao najbolji strijelac belgijskog šampionata.
Na pozajmicu iz Čelzija došao je vihorni Marko Marin, njemački reprezentativac srpskog porijekla. Isti aranžman imaju dvojica štopera – Portugalca Danijela Karika pozajmio je Reding, a Argentinca Nikolasa Pareha moskovski Spartak.
Iz prošlosezonskog tima prva zvijezda je hrvatski as Ivan Rakitić. Podgorička publika vidjeće sada 29-godišnjeg Hozea Antonija Rejesa, koga je Arsenal 2004. platio tada ogromnih 20 miliona eura, tu je i supertalentovani Francuz Žefri Kondogbija...
stvarno ne mogu da vjerujem da Taku neće igrat dvomeč sa Seviljom
Okle ti to???
pusti takua nego tomic koji je ugrabio da predje u jedan fantasticni mornar i propustio pa slobodno se moze rec zivotnu prliku.
Znam ih dostinu koji zale za takvim mecevima
Taku je na pragu odlaska u Drugu njemačku ligu. U avionu za Španiju ga nije bilo, sad ne znam oće li igrat revanš, najvjerovatnije ne. Nema njega i nema Tomića, mada mi je lako za njega, najgori pojedinac na terenu, iako je kapiten (bio).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks