VH1 i CMC do 15. jula kazu, ovi HD kanali do septembra/oktobra
Jakuza, ima li informacija o novim kanalima, kad startuju. Mislim na pominjani VH1 ...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
VH1 i CMC do 15. jula kazu, ovi HD kanali do septembra/oktobra
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Šteta što neće biti VH1 Classic nego ovaj Adria, ali bolje i to nego nikakav... Inače, ima li Classic neku free frekvenciju na ovim satelitima dostupnim na Totalu?
Hvala vam na odgovorima. Ali zašto bih plaćao ja 3 risivera bezveze ako mi je potrebno samo 2-3 mjeseca? Treba mi samo za sezonu, da mi ovi turisti imaju što gledat.
Za turizam je najbolji M-Kabl... Jedan priključak, za koliko oćeš TV-a... Lošiji kvalitet slike i ponuda kanala, ali je ipak kablovska...![]()
Vidim na sajtu da nema u Budvi..
Bbm, ja godinama koristim. Kad priključiš, risiveri ti moraju radit 3 mjeseca, poslije kako hoćeš, min 1 mjesec uz udlov da ti jedan mora bit aktivan uvijek.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Adnan Ćatić, 34-godišnji bokserski as, večeras u Vestfalenhale u Dortmundu boksuje protiv Crnogorca Predraga Radoševića. Pobjednik ovog meča dobit će šansu da postane izazivač za svjetsku titulu u IBF verziji i svi se nadamo da će to biti naš Adnan alias Felix Sturm.
Ćatić je trostruki svjetski prvak i brojnim navijačima obećava pobjedu kao potvrdu visokog renomea jer je u 43 profi meča ostvario 37 pobjeda dok je Radošević slavio u 27 okršaja.
U svom posljednjem meču Ćatić je poražen od Sama Solimana ali je pobjeda Australca poništena jer je bio dopingovan. Ćatić se raduje večerašnjoj borbi. Istakao je da je promijenio dosta toga te da ponovo radi kao profesionalac. Večeras se ponovo želi dokazati protiv izuzetno snažnog i veoma motivisanog Crnogorca Predraga Radoševića.
Bokserski spektakl Adnan Ćatić - Predrag Radošević možete pogledati večeras od 23:20 sati ekskluzivno na Face TV.
Meč će uz komentatora Marjana Mijajlovića pratiti i analizirati uvaženi bokserski stručnjaci i bivši bokseri iz naše zemlje. Adnan Redžović koji nosi i nadimak "bosanski lav", najbolji je bokser u BiH u super teškim kategorijama u kikboksu, boksu i tajlandskom boksu, te je evropski i svjetski prvak. U kikboksu do sada je zabilježio 31 pobjedu i svega 9 poraza, a u boksu je odnio devet pobjeda sve u međunarodnim takmičenjima.
Mala ispravka: "Pobjednik ovog meča dobit će šansu da postane izazivač za svjetsku titulu u IBF verziji i svi se nadamo da će to biti naš Predrag Radošević alias Peđa."
Zna li neko šta je sa kanalom AXN (redni broj 30)? Meni stoji crna slika već dvije sedmice i na kraju iskoči poruka risiver ne dobija signal etc.
Ovo se dešava samo sa dotičnim programom.
Ima li iko ziv odje? sta bi sa novim kanalima?
Montenegro!!!
što bi ? prođe 15 jul a ništa od VH1 - adrie i CMC-a
Pregovara se sa Prvom tv , prema nekim info trebala bi uskoro da dodje B-) ...
Po jednom jakom insajderskom izvoru koji je uvijek pouzdan to je zavrseno![]()
Nase je da cekamo :-)
@Jakuza znas li hoce li tv vijesti 2 se uvrstiti u ponudu ?
Na SBBovom forumu je neko pitao i evo zvanicnog odgovora
Total TV Srbija
Poštovani,
Vaš predlog smo prosledili nadležnoj službi.
Trudićemo se da obogatimo našu ponudu i ovim kanalom.
to se može desiti tek od naredne godineza sad će biti uvršten samo na extra tv
http://www.vijesti.me/caffe/od-danas...-clanak-139378
Ako United Grupa bude zeljela da ih uvrsti uvrstice ih kad god bude scela. Vijesti i onako grcaju u dugovima i potrebne su im pare.
A u te najave i sl. ne vjerujem ni malo, cus vise sporta. Samo ne znam kojeg to sporta kad je sve zakljucano.
možda uzmu neku utakmicu premier ili primire od sportkluba(hahahaa) da prenose kao što je atlas nekad prenosio po jednu utakmicu premier ligea usput prenosiće sve masterse kad je u pitanju tenis i kosarka naravno
![]()
Kako ce to prenositi Masterse na kablovskom kanalu, a kablovska prava ima SK? Oni imaju terestrijalna prava, to isto kao da B92 Info prenosi Vimbldon jer imaju terestrijalna prava. Tesko da ce to SK dopustiti.
Zasto bi uskratili 80% CG za SP u kosarci da bi ga davali na kablovskom, drugom kanalu? Koja je logika?
Last edited by Jakuza; 23-07-13 at 15:36.
u pravu si za sve,iskreno nisam razmišljao o tome uopštehahahaha oprosti
![]()
Total tv osnovni paket od 1.jula 10.17e, HD paket 2.54,HBO, CINEMAX je skuplji samo nekolika centa
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks