Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Baš sam zadovoljan Milanovim rasporedom. Imaju taj period samo 8-11 i 16-17 kolo, koji je malo zajebaniji. Ali u poređenju sa ostalim konkurentima, mnogo dobro. Imamo situaciju da u startu nabijemo bodova, tako da te derbije mirni dočekamo. Nadam se da ćemo uspjet da možda i neku zalihu napravimo u odnosu na ostale, i da relativno mirno dočekamo te zeznutije periode. No, o tom po tom.
DICIOTTO
Čitam Marota je izjavio da Isla ostaje u Juventusu. Izgleda propadaju pregovori sa Napolijem oko Zunige, koji bi mogao sad da pređe u Inter.
Kakvi zvizduci za Zunigu pri svakom kontaktu sa loptom u sred Napulja! Evo sad dade gol Galatasaraju i opet zvizduci
De Laurentis definitivno ne namjerava da ga da Juventusu a samo bi mucenje bilo da ostane tamo, tako da je vrlo moguce da ce u Inter.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
juventus ima ubjedljivo najtezi raspored - mislim na pocetak sezone kad bas nece biti u top formi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Hhahahaahahah sad vidim Calaio-a u spic Napolija i penal nad njim.
Kakav je to sef od spica, vazda sam ga volio.
Vidim i Fernandez standardni Argentinski stoper je tu. Fino, fino...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Roma ima fin raspored, tezi je malo kraj sezone. Derbi odma u 4. kolu, dobijamo naravno. Prvo kolo gostujemo Livornu a onda cekamo Veronu bez Curve Sud.
Roma igra 1. avgusta u 3 ujutro po nasem vremenu utakmicu protiv MLS ALL stars, igraju Anri, Di Vajo, Nesta...
Ovako na prvi pogled Milan ima najlaksi raspored. Svi derbiji fino rasporedjeni.
Deserve's got nothing to do with it.
Ma raspored ko raspored, nema lakih utakmica.
Sljedeće sezone dva meča vrijedi pogledati Napoli - Juventus i Juventus - Napoli.
Svako dobro.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ja bih prije pogledao Verona : Chievo, Lacio : Roma, Inter : Milan, Juventus : Torino, Inter : Juventus, Napoli : Rimljani, Djenova : Sampdorija, Kaljari : Katanija.
Preporucujem i tebi neki od ovih derbija da pogledas da vidis strast, kvalitet, ljubav, rivalitet na jednom mjestu![]()
Ako ce strast i ljubav upalice nekakvi romanticni film da gleda odje se o fudbalu prica.
Sve to moze i fudbal da pruzi, ali ne mozes to da znas kad pratis Ligu BBva.![]()
Danas u 18:15 igraju Man City-Milan u okviru Audi Kupa, koji se odigrava u Minhenu. Biće prenos na Sport Klub.
DICIOTTO
Vjerovatno, ali mene više interesuje igra određenih pojedinaca nego rezultat. Having said that, ne bih se bunio da dobijemo. I nadam se da će i Jovetić igrati.
DICIOTTO
nema kazne za lacio dok je mauri kaznjen sa 6 mjeseci zabrane igranja (zbog navodnog namjestanja meceva i sl.) . banjaaa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Poslije Žilea, golmana Torina, koji je kaznjen sa 3 godine neigranja zbog ucesca u namjestanu utakmica danas je kapitenu Lacija, Mauriju, izrecena mizerna kazna od 6 mjeseci neigranja, takodje zbog ucesca u namjestanju meceva. Lacio je prosao bez bodovnog kaznjavanja.
A ako ces intrige i prevare pratices Kalčo.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
dobar je calcio pa od govana bio
https://www.dailymotion.com/video/xl...-history_sport
za dobra stara vremena![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks