Sta sve ima u floti trenutno??
Ne sretoh ih odaaaavno. Srecom!
Sta sve ima u floti trenutno??
Ne sretoh ih odaaaavno. Srecom!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Passat, Merc E, Merc B. I to je to, mada su ih isprovaljivali ljudi, nemaju pazara kao prije, jedino kad im nalete ove Q sedmice i X šestice kojima se jebe za kaznu![]()
Ima li one skode sto se pominjala?
ima toyota avensis
Nema bre. Ni Golf ni Skoda.
Ali cesto gledam republicku sa nekim Golfom IV, kladim se da je neciji, neregularan ili tako nesto.
TAKUMI
Imaju 2 B klase crne, bijelu Mecku E280 CDI i Passatliju.
TAKUMI
Idem za bar stanje do jezera cisto
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Hellblazer...
Ako pitas ozbiljno, mislim i da su to sami nedje pomenuli( tj sebe su zeznuli) kod onog slucaja kad je ona jahta kruzila oko ostrva- da kao heli sluzi samo za nadgledanja saobracaja itd... Plus ne sjecam se da sam ga ikad vidio, svake godine tako kao najave pocetak, janjusevic se proseta u njega i to je to... Haha
f6
pasat na jezero stoji kod onoga restorana,okrenut prednjim krajem prema autima koja dolaze iz bara.E sad me interesuje moze li on tako da vidi brzinu kojom se krecu auta koja idu prema njemu ?Jer je ostavio bio prostora da moze lagano polukruzno da se okrene i da izadje na put
Normalno da moze
Ima kameru i naprijed i pozadi.
TAKUMI
Ma samo da ne pojure opet nekog bimera pa da se ne zakucaju u nekog jadnog covjeka![]()
On mjeri brzinu u odnosu na sebe ili kaonrucni radar? Ja sam mislio da mjeri po sebi...tj ako on za mnom vozii 100 da tu brzinu pripisuje meni... tako cuh nedje...iako je.logicnije da nije tako
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Hellblazer...
Evo odgovora i na to: "Naime, osnovni ”alat” za ovu vrstu posla sastoji se iz potpuno novih modela automobila i elektronskih sistema snimanja montiranih u automobilu, koji ne samo da pokrivaju prostor ispred vozila, nego i sa strane i iza, a mogu da mere čak i brzinu automobila koji dolazi u susret, sa zanemarljivom mogućnošću greške. Visok kvalitet opreme omogućava snimanje pri svim vremenskim uslovima, pa čak i noću, apresretači mogu da budu i zaustavljeni pored puta i registruju brzinu kretanja vozila."![]()
![]()
![]()
Jedan dan drugu pasat napisa kaznu, al ne uzese vozacku(preko pune preticao) a nisu ni dokaz imali, jer su daleko bili... A taj dan vidjeh helikopter, on valjda ako uoci preticanje na punu il slicno javi prvoj patroli i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Realno nasoj policiji ne treba dokaz, dovoljno je kad vide prekrsaj, s obzirom da nasa rijec protiv njihove nikad ne pije vode nazalost...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks