Nemam dje drugo pitat, pa cu odje. Zna li se ko su moguci protivnici Milana u zadnjem krugu kvalifikacija za LS?
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Pogledajte golove Rosija, mamma mia.
Najbolji italijanski spic a i lige sto da ne.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nemam dje drugo pitat, pa cu odje. Zna li se ko su moguci protivnici Milana u zadnjem krugu kvalifikacija za LS?
u seriji A nista novo...ceka se de laurentis da dovede jos jednog igraca i to je to. lacio ce nesto sitno trgovat (spica), milan opet se nesto cima oko ljajica i honde, inter vjerovatno ganja one niangolane, fiore fino trguje i pakuje fin tim, juve ceka zunigu a roma jos ne moze da preboli gubitak trofeja u kupu italije. e da, udineze je vjerovatno vec kaparisa 3-4 igraca iz juzne amerike koja su platili milion eura a koja ce za 3 godine da prodaju 30x vise.
najvaznije je da je galjani pozitivan jako - kakve debilne izjave daje covjek.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Eto koliko pratis spansku ligu a kao si navijac reala.
Rosi je bio glavni protagonista Viljareala u LS (on i Borja). U drugu ligu je bio tesko povrijedjen, nije igrao, zato nije nidje ni isao, onda je odlucila Fiorentina da se kocka i kupi ga.
Ko god je pratio italijansku reprezentaciju sa njim vidio je o kakvom se igracu radi, da ne pricam kako je terorisao spansku ligu kad je Viljareal licio na nesto.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Samo me brine Alegri, kako ce posloziti ovo sto ima, Niang mi nije za prvi tim def, Poli, De Jong, Montolivo ok sasvim sredina, Faraona bih u sredinu probao, previse je bio daleko od gola citavu polusezonu. Ne znam jel otkupljen Zapata, ja tu nista ne bi dirao sa Mexesom. Heh, jbne pare
Tu es mon héro!
veceras u 19.00 izvlacenje parova sa predstojecu sezonu!Milan prvu gostuje!
VAI!
Cush LS... U sezoni 2011-2012, Rosi je igrao i ispao sa Viljarealom u drugu spansku ligu. Viljareal je prosle godine igrao u drugoj spanskoj ligi a Rosi je bio Viljarealov igrac odakle je dosao u prvu italijansku ligu tj. u Fiorentinu. Dakle, jedan od zapazenijih igraca ekipe koja je ispala iz prve spanske lige, i u drugoj provela godinu dana, je cak i poslije duze povrede ponajbolji spic prve italijanske lige i seniorske reprezentacije. Ja sam zadovoljan kako je sve ispalo, nijesam narocit' fan italijanskog fudbala.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Reina i zvanično u Napoliju.
Srećno, Pepe.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Evo opet cu ti kopirat jer ne mogu da se trudim da ti crtam kao Bokeu.
Cus, veli, LS.
Rosi je bio glavni protagonista Viljareala u LS (on i Borja). U drugu ligu je bio tesko povrijedjen, nije igrao, zato nije nidje ni isao, onda je odlucila Fiorentina da se kocka i kupi ga.
Ko god je pratio italijansku reprezentaciju sa njim vidio je o kakvom se igracu radi, da ne pricam kako je terorisao spansku ligu kad je Viljareal licio na nesto.
Eto taman ta 4 kola ce pokazati gdje i kakvva ce sezona Lacia biti..
Juventus u prvih 8 kola igra sa Laciom(2),Interom(3),Milanom(7) i Fiorentinom(8 )jos ima gradski derbi sa Torinom u 6 kolu.
Milan prvo kolo gostuje Veroni, a 6. oktobra protiv Juventusa. Laziju ubistven početak. Juventus ako ne počne sezonu dobro, jebali su ježa. Samp, Lazio, Inter, Torino, Milan i Fiorentina sve u prvih 8 kola. Ao![]()
DICIOTTO
Trece kolo protiv juventusa, buuuc
Samo da se startuje pobjedom protiv djenove
1° giornata: Hellas Verona-Milan
2° giornata: Milan-Cagliari
3° giornata: Torino-Milan
4° giornata: Milan-Napoli
5° giornata: Bologna-Milan
6° giornata: Milan-Sampdoria
7° giornata: Juventus-Milan
8° giornata: Milan-Udinese
9° giornata: Parma-Milan
10° giornata: Milan-Lazio
11° giornata: Milan-Fiorentina
12° giornata: Chievo Verona-Milan
13° giornata: Milan-Genoa
14° giornata: Catania-Milan
15° giornata: Livorno-Milan
16° giornata: Milan-Roma
17° giornata: Inter-Milan
18° giornata: Milan-Atalanta
19° giornata: Sassuolo-Milan
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks