Page 82 of 991 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182582 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 24760

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    3,562
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    2,812 Posts

Sinoć sam naišao na kolonu kod mosta na Sitnicu. Debili koji pretiču kolonu da bi što prije prošli a pri tome vide da je kolona kilometarska bi mi ostali bez vozačke godinu dana. I da se obavezno ispita kod psihijatra je li sve u redu sa njim/njom.
    Sabraćajac koji je od Venkora preusmjeravao sve kamione, autobuse i automobile je trebao da razmisli da možda baš ulica koja ide kroz Gornju Goricu kao ni Berska nijesu standardne širine nego jedno auto ide komotno, a dva moraju dobro u stranu da se pomjere da bi prošli.
    Pa drugi put eto malo samo neka obrati pažnju da ne izaziva kolaps bez potrebe no zaustavi autobuse i kamione i samo mala auta da prolaze tim uskim ulicama.

Inače udes kroz Gornju i Donju Goricu su neminovnost iz više razloga. Dosta ljudi se prilično umorno vraće sa mora i koncetracije im je slabija a refleksi usporeni. Uz samu magistralu su lubenice, pipuni i paradjz, kao i razni marketi i kreteni od vozača stanu sa pola auta na putu a pola van puta i otvaraju vrata u šir eto samo da nešto kupe.
    Pretrčavanje ulice je redovna pijava pa su i ovakve scene na žalost surova realnost.
    Last edited by hercules; 29-07-13 at 14:01.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Sinoć sam naišao na kolonu kod mosta na Sitnicu. Debili koji preiču kolonu da bi što prije prošli a pri tome vide da je kolona kilometarska bi mi ostali bez vozačke godinu dana. I da se obavezno ispita kod psihijatra je li sve u redu sa njim/njom.
    Sabraćajac koji je od Venkora preusmjeravao sve kamione, autobuse i automobile je trebao da razmisli da možda baš ulica koja ide kroz Gornju Goricu kao ni Berska nijesu standardne širine nego jedno auto ide komotno, a dva moraju dobro u stranu da se pomjere da bi prošli.
    Pa drugi put eto malo samo neka obrati pažnju da ne izaziva kolaps bez potrebe no zaustavi autobuse i kamione i samo mala auta da prolaze tim uskim ulicama.

Inače udes kroz Gornju i Donju Goricu su neminovnost iz više razloga. Dosta ljudi se prilično umorno vraće sa mora i koncetracije im je slabija a refleksi usporeni. Uz samu magistralu su lubenice, pipuni i paradjzi, kao i razni marketi i kreteni od vozača stanu sa pola auta na putu a pola van puta i otvaraju vrata u šir eto samo da nešto kupe.
    Pretrčavanje ulice je redovna pijava pa su i ovakve scene na žalost surova realnost.
    Prosto nevjerovatno , "gaze" jedni preko drugih da bi pretekli 5, 6 automobila, a inace parave novi kolaps. Sinoc sam i ja bio u toj koloni, istina malo naprijed, negdje na pola one pravine kroz donju goricu, i po ko zna koji put se uvjerio koja smo stoka od naroda. Zna se da je neka muka cim je onolika kolona, ali niko od njih ne obraca paznju na to , nego preticu kolonu i sa lijeve i sa desne strane, stoka, uvijek se pojedinci prave pametniji od vecine. Steta sto nije stojao tamo jedan saobracajac, ispunio bi mjesecni target oduzetih vozackih dozvola za onih sat vremena.

Thanks Thanks Given 
    930
    Thanks Thanks Received 
    1,311
    Thanked in
    623 Posts

ziva istina i ja sam svjedok, i ajde da covjek nekako razumije preticanje lijevom stranom (i ako se prave pametni a mi u kolonu smo svi budale sto cekamo) ali ono preticanje po desnoj strani po onom makadamu e ono mi nije jasno ...
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Neizivljena stoka, kraj price.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ja znam da to radim samo ako je udes, i kad je saobraćaj u prekidu jer mi se ne ceka po 2-3 sata na uvidjaj pa dok vatrogasci operu ulicu itd...
    nego opicim lijevom stranom, pitam nekoga gore sto su medju prve koliko cekaju i kad je bio udes ako ima polcije za koliko ce pustit saobracaj i to je to.
    Ako ce brzo vratim se rikvercom i cekam ili se vratim odakle sam dosa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bolje bi bilo da nije stao.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    123 Posts

Kako su se ova stara kola prevrtala a i niko nije pojas imao/vezao

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,446
    Thanked in
    2,610 Posts

I ja se vraćah u Nedjelku veće iz Bara za PG. 8 sati uveče, kolona ispred mene nepregledna, svi vozimo oko 70 km/h. Kolona iza mene nepregledna,,,
    Iz suprtone trake idu svako malo neka auta... I onda kreće trkanje... pretiče se po 5-6 auta, pa ona kočnice pa uleći između dva auta. Pa opet i opet i opet...

Ne vidim i jedan normalni razlog za ovo, naročit jer ima prkeo 50 auta ispred tebe i šta misliš dokle ćeš stiči. Pošto smo zakočili u Zetu svi, mislim da su sa takvim ponašanjem u onoj koloni dobili oko 3 minut do Podgorice, a to što su iznervirali 20 ljudi i doveli u opasnost 50 ljudi to njih ne uznemirava.

I najbitnije ne mogu reći da smo stoka od naroda ako od 60 vozila, 3 vozila ovo rade...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja se pazim dvije stvari sad: kad vidim kamion iz suprotnog smjera i kolonu iza njega, uvijek usporim jer imam osjecaj da ce neki idiot da krene u preticanje kamiona/kolone, i kad vozimo u koloni i onda dodje isprekidana, kad je pass boom, uvijek usporim, napravim dobar gap izmedju mene i automobila ispred mene i gledam bolesnike kako rizikuju svoj i zivot ostalih ucesnika u saobracaju.

A i ovi sto voze i branik su mi ljaksasi teski.
    Znaci, ko god vozi u branik ovome ispred je seljak teski.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A što da radim, zavjetrina je čudo, naročito 270 kad vozim uz Brajiće.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja se pazim dvije stvari sad: kad vidim kamion iz suprotnog smjera i kolonu iza njega, uvijek usporim jer imam osjecaj da ce neki idiot da krene u preticanje kamiona/kolone, i kad vozimo u koloni i onda dodje isprekidana, kad je pass boom, uvijek usporim, napravim dobar gap izmedju mene i automobila ispred mene i gledam bolesnike kako rizikuju svoj i zivot ostalih ucesnika u saobracaju.

Neznam sta to ljudima znaci,ili pretici ili drzi rastojanje.A jos mi je jace kad neko nekoga pretekne i onda gusli ispred njega.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

ili kad neko izleti ispred tebe na raskrsnicu kao da mu se zuri i onda vozi 30, golf dvojka i mercedes 190 medju prvima
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali najjaci su mi duje, truje, Zastave, Lade i slicne kanturime - ogranicenje 80, oni voze 50, blizas, dajes zmigu i krenes da preticez, a oni gas do daske.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,359
    Thanked in
    1,205 Posts

Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja npr. najviše mrzim kad vozim moju Imprezu i skrećem desno i onda me razjareni momčić sa golfom obiđe čisto da ga vidim prije no skrenem. I obavezno mrki pogled.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ja npr. najviše mrzim kad vozim moju Imprezu i skrećem desno i onda me razjareni momčić sa golfom obiđe čisto da ga vidim prije no skrenem. I obavezno mrki pogled.
    Ali bez mrkog pogleda se ne moze.
    Posebno ako primjeti da si ga par puta u retrovizor pogledao.
    Onda krenu u preticanje I u tako poznati stav, glava malo pognuta, usnice napola napucene, jedna obrva malo gore I onaj bad guy look.
    I gleda u tebe nije bitno oce li mu nalecet ko iz suprotne strane.
    Mora da ostavi utisak.

Izvinjavam se za off, ali sam morao da izdusim...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    4,954
    Thanks Thanks Received 
    8,909
    Thanked in
    4,301 Posts

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Ja drzim gas u patos, i krecem se blize lijevoj ivici, ako dodje do crasha-a da ne bude overlap nego full frontal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovaj sa Lexusom kreten.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Ali najjaci su mi duje, truje, Zastave, Lade i slicne kanturime - ogranicenje 80, oni voze 50, blizas, dajes zmigu i krenes da preticez, a oni gas do daske.
    Takođe zanimljiv fenomen je da ista ova auta, koja idu 40, i stvore kilometarsku kolonu iza sebe, čim izađu na tri trake voze 80 bez problema, tako da ih samo nekoliko jačih auta uspije preteći... I onda nakon tri trake opet 40, i laganica...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cudo... Cim dodje isprekidana oni gas...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Takođe zanimljiv fenomen je da ista ova auta, koja idu 40, i stvore kilometarsku kolonu iza sebe, čim izađu na tri trake voze 80 bez problema, tako da ih samo nekoliko jačih auta uspije preteći... I onda nakon tri trake opet 40, i laganica...
    E ovo je ziva istina,posebno na primorje,do sad sam ludio od toga al evo nekih nedelju dana sam nasao nacin kako da ih nerviram.Fino se zalijepi za zadnji branik,1m najvise iza njegai konstantno tako,pa cima na kocnicu ali bezuspjesno....Gamad mrzna... ili oce da skrenu pa naglo ukoce bez ikakve signalizacije i onda se samo skripa cuje...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    E ovo je ziva istina,posebno na primorje,do sad sam ludio od toga al evo nekih nedelju dana sam nasao nacin kako da ih nerviram.Fino se zalijepi za zadnji branik,1m najvise iza njegai konstantno tako,pa cima na kocnicu ali bezuspjesno....Gamad mrzna... ili oce da skrenu pa naglo ukoce bez ikakve signalizacije i onda se samo skripa cuje...
    .......
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Page 82 of 991 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182582 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)