ja sam rekao 99% jer znam kako se po BG ponašaju tatini sinovi(nije ni ovdje prevelika razlika, bilo je više postova na forumu o tome) i onda kad se desi nešto "a moglo je svakome", naravno da je moglo svakome ali mnogo je veća vjerovatnoća da će se desiti njima...zato im roditelji i kupuju kamione od po 2 i po tone da bi oni bili sigurni u slučaju udesa a ostale ko... tatica će to svakako srediti, pa nije ovo prvi (na žalost vjerovatno ni zadnji) ovakav slučaj, prije godinu dvije u NS tatin sin isto na pješačkom ubio neko dijete i odležao nešto sitno i napolje i nikome ništa
ovaj trijezan jeste bio što je moguće olakšavajuća okolnost(ne znam kako pravo na to gleda nisam stručnjak) ali je priznao da je išao brže od ograničenja(što automatski po zakonu svaljuje krivicu na vozača) i da je pobjegao sa mjesta udesa, ovdje još malo ispada da ga osuđujemo za ono što je priznao...
ne znam koga pominješ to sa Brajića, Duška J. možda pošto je to bilo skorije? Ja ga nisam pominjao na forumu, znao sam ga i znam kako je vozio i nisam ga nikad branio ovdje ni bilo gdje...
"uopšte ne priznaješ da je ISTINA da je mali vozio 60 na sat"
ne priznajem, to je 15-16 metara u sekundi i nemoguće je da ga ona noću ne bi viđela pri tolikoj brzini sa upaljenim farovima(a i on nju), onda nalaz kaže da je ona odlećela 30 metara a ako joj je njegovo vozilo prenijelo inicijalnu brzinu od 15 m/s prosjek je 7.5 što znači da je lećela 4 sekunde...to ni u filmove nema tako sa sve usporenim snimkom, jedan komšija ovdje na Zabjelu udario je Fordom u Petra Matovića babu koja je odlećela otprilike isto toliko i ustanovili su da je išao 170 km/h što je mnogo više od 60
i pazi sad ovo
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...-od-mesec-dana
"Vozio sam oko 70 kilometara na sat, bilo je zeleno na semaforu, rekao osumnjičeni"
znači on priznaje 70 a ovi sad kažu 55-64, to ispada prvi slučaju u svijetu da krivac kaže da je išao brže od procjene...
Bookmarks