Ne da mi slike na fb da izbacim?
Sa int. Mogu ali one koje ja slikam krene da se popunjava malo i tu se zaustavi..
Ne da mi slike na fb da izbacim?
Sa int. Mogu ali one koje ja slikam krene da se popunjava malo i tu se zaustavi..
Sve sto zelis da vidis kako se radi ukucaj na youtube pa imas korak po korak sve sto te interesuje biznismenu.
Galaxy S4
Aj da vidim i to..jer ove djevojke svaki sek. Kad ce slike.
))) da ne'misle da je tel. Kineski.
![]()
I ako nesto ne nadjes na youtube na s4 ti ukucaj s3 jer je manje vise sve to isto
Gledam sam na mobilnisvet na njihove oglase da moze novi da se nadje za 450 simfree, da li bi moglo to da se kupi, da li neko ima iskustva u vezi tog sajta i tih oglasa. Hvala.
E ako znam sto vise da kucam.Mogu da izbacam druge slike ali one koje ja slikam nmg.
Last edited by Biznismen Podgorica; 29-07-13 at 11:01.
Za tebe 50e da ga zaokruzim.
Ima'li ko ovdje da je na fb. pa da vidim sto mi je stelovati.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
pogledaj na googleplay dal imas azuriranu fb aplikaciju jer moze i do toga biti a ako budes up to date sa aplikacijom onda pokusaj na fb ici preko web pretrazivaca na mobilnom i tad pokusaj uploadovati te slike,mozda pomogne,
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
Evo cu vidjeti sjutra sto i kako..
Pa jesi skinuo oficijelnu facebook aplikaciju?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Nemoj mi reci da ulazi preko browsa na fb?![]()
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Sto cu ljudi.)
sprdajte se vi.Nije mi ga lako kad predjem sa n95 na s4.)
Ulazim preko browsa na fb.
nzm. kuda cu prije sto da skidam.jos dok se snadjem izadje s5.
![]()
Zato nam je takva ekonomija
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pozdrav forumasi.
Imam jedno pitanje za vas.
Da li ako nesto nije u redu sa telefonom i ne moze da se totalno rijesi softverski,da li se dobija novi tel ili nova maticna ploca u njega.
Pricam o Samsungu...
Moras malo bolje pojasniti.
Gdje je kupljne, gdje ima garanciju, ko ti je rekao da je ploca itd...
ako je u garancijki, servis mže da ti opravi ploču ili da je zamijeni.
Naravno to zavisi od njihove slobodne volje (ili umijeća). Obično se sitniji kvarovi rjepševaju na licu mjesta u roku od par dana, a ako je krupniji čeka se ploča 7-10 dana (jer je obično nemaju na lageru, a trebali bi). Kansije je servis dužan da vrati pokvaernu ploču Samsungu kao dokaz da je istu zamnijenio..
Da skinem fb aplikaciju..
Ova stavka nije dostupna za vasu zemlju.
brat mi je skinuo na njegov tel. ali njega pita oce'li da je skine preko G.hroma Play.L ili nzm. cega treceg,a mene ovaj nista ne nudi.)
Download facebook apk ukucas, skines, instaliras i cao...
E da, prodaj taj tel kad aplikaciju ne umijes skinuti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks