Sto znam, jeste specificna situacija ali na samu pomisao Herceg Novog i parkinga mi se dize kosa na glavi...
Pitanje - da li mislis da bi u Americi/Njemackoj priznali crnogorsku "priznanicu"/"naljepnicu"...
Kaznu im sigurno necu platit, nikad.
TAKUMI
Sto znam, jeste specificna situacija ali na samu pomisao Herceg Novog i parkinga mi se dize kosa na glavi...
Pitanje - da li mislis da bi u Americi/Njemackoj priznali crnogorsku "priznanicu"/"naljepnicu"...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Naravno da bi, jer ako si invalid u CG i ako podjes u USA, i tamo ces isto bit invalid.
TAKUMI
Cus, kugla sladoleda 1e, hamburger 3e, 250g piletine 9 eura, 2l koka kole 1.5e...sad cu im platit i parking.
TAKUMI
Hvala ti.
Uopste nije problem to sto cu ja platit 2-3 eura za parking, toliko sam potrosio na telefon sa ovim tenkrom, ali...znas, kad vidis kako se ponasaju prema ljudima onda...
TAKUMI
Sladoled na tocenje tu kod CKB-a je 1 euro, Roda kod starog grada koka kola 1.5e, Njivice restac 9 eura piletina, 250g...
Degenerici jebote, i oni mogu na ovaj topic.
Parking 80centi/sat, u Monaco je 60 centi/sat.
TAKUMI
Na Skver("Citadela" 2.5e hamburger(nabili su mu cijenu pas im mater radi sezone kao da neznam sta prodaju a ne malo malo otpadaka koje su samljeli i napravili pljeskavicu)hambuger imas i za 1.5e ali ne na obali."Do-Do" isto na Skveru sladoled 0.60e kugla(najbolji sladoled i najveci izbor u HN).Cola je 1.5e svuda,toliko je bila i prije sezone.
Ne uzimaj taj sladoled na tocenje,znam provjereno da neperu te aparate.Da nebi zavrsio u bolnicu.
degenerik
![]()
the World's leading dance event
Sensation
Institucija kriminala.
TAKUMI
Tacno su te provalili da nisi invalid, i da se svercujes na tu kartu odavno iz USA...
Mozes volu rep iscupat a oces na mjesto za invalide, nema toga odje...
Sent from my GT-I9300
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A kad iščupa volu rep, može ga i izjest kakav je...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Ovo moze odje:
Honda Avantime 3.0 Vtec
![]()
Trebalo bi da pravimo ovo i lijepimo im po kola:
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Originally Posted by Danilo...
Slazem se da nema mjesta, i uopste mi ne smeta kad vidim da je neko parkirao ispred kapije od neke institucije, ni on kriv vec ta institucija koja svoje klijentu nije omogucila parking mjesto. Ja prvi parkiram svaki put na bulevar kad idem u NLB. Gdje cu da ga parkiram? Parkiram ga ispred NLB u centru, nemaju parking.
Dobro to, ovdje nisi shvatio poentu.
Poenta je - ako je neko napravio parking, ako tu postoje crte za parkiranje, zasto ga parkiras nepropisno? Zasto ne pravo, ravno, da ne ometas druge? Zasto da zauzmes 2 parking mjesta, a ko mozes 1?
Npr, pogledaj Mazdu, sve perfektno, unutar linija:
A pazi degeniju sa Hyundaijem.
Pazi ovoga!
Da bi se parkirao tako, frajer je morao imat minimum 3 slobodna parking mjesta.
Ja mislim da bi ovaj mogao da dobije titulu DOTY!
Vidi npr ovu kantu, zasto nije kompletna unutar parkinga?
Tu moze da se parkira Maybach 62 a ne jebena kanta zvana Klitoris.
Evo ga, 2 parking mjesta:
Samo da te pitam, sto bi uradio da si vlasnik/vozac ovoga Puga?
![]()
TAKUMI
Rozajac u Baru.
![]()
Who let the dogs out
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks