Page 33 of 695 FirstFirst ... 232930313233343536374383133533 ... LastLast
Results 801 to 825 of 17367

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kaznu im sigurno necu platit, nikad.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Sto znam, jeste specificna situacija ali na samu pomisao Herceg Novog i parkinga mi se dize kosa na glavi...

Pitanje - da li mislis da bi u Americi/Njemackoj priznali crnogorsku "priznanicu"/"naljepnicu"...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Naravno da bi, jer ako si invalid u CG i ako podjes u USA, i tamo ces isto bit invalid.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Kaznu im sigurno necu platit, nikad.
    Nemoj platiti. Ja sam ih masu bacila i nikad nista. Ja zato sam radija ljeti iz baosica do Novoga loklanim busom i ne mislim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cus, kugla sladoleda 1e, hamburger 3e, 250g piletine 9 eura, 2l koka kole 1.5e...sad cu im platit i parking.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Vidis li da ga je sad kupio? Kako ce drugi da vide da je kupio ce klasu?

Kazem curi, ajmo u HN "na odmor"........i stigli mi tamo, nasli smjestaj kod jednog frenda i sve 5. Sjutra dan, vrijeme za plazu, oko 11 AM, stvari u gepek i voznja kroz Igalo, i parkiram ja auto na mjesto za invalide tamo kod CKB (jer imam dozvolu za to, Njivice_orano_nepreorano zna i zasto) medjutim opet...mi smo htjeli da se kupamo kod Pivnice a do tamo ima masu da se hoda. Nista, opet u auto i voznja onom bolesnom ulicicom do starog grada, do onoga parkinga ispod patuljka.
    Do tamo je bilo 3-4 parkinga za invalide, svi zauzeti ali samo jedan je imao propusnicu. Ispod patuljka ima 1 parking za invalide, ali neko je parkirao Gnojfa IV, HN A*040, sivi, razdrkan. Posto je taj parking zadnji, ajde da vidim ima li frajer propusnicu, i zamisli, NEMA. Ja popizdio. I odlucio da cekam momka sto radi za parking servis...i cekam ja njega oko pola sata, vec je 15 do 12. Nema ga. U medjuvremenu, vidim da na ta parking mjesta smije da se parkira samo onaj koji ima propusnicu HN parkinga, kojeg izdaju oni. Dobro.
    Nadjem broj parking servisa i zovem, javlja se neki covjek:

- Dobar dan;
    - Dobar dan;
    - Imam problem, ustvari imam 2. Prvi je sto se nalazim kod patuljka, i neki idiot je parkirao Gnojfa na parking za invalide a nema propusnicu. Ja cekam vise od pola sata da se parkiram tu, ovoga kretena nema nigdje. Sto da radim?
    - A koji vam je drugi problem?
    - Gosn, nemojte mi na pitanje odgovorit pitanjem.
    - Dobro, evo, odmah cu javit komunalnoj i docice pauk.
    - Koliko treba da ga cekam?
    - Pa oko 10-15 min, sve zavisi gdje je.
    - OK, cekacu. Drugi problem. Ja imam americku propusnicu za invalidna mjesta ali ovamo pise da tu smije da se parkira samo onaj koji ima propusnicu izdatu od parking servisa...
    - Da, treba da dodjete kod nas, sa dokumentacijom vaseg doktora, treba da se zna procenat invaliditeta, ako je preko 60% onda cemo vam izdati to.
    - Meni je doktor u Michiganu, i sad ja moram zvati njega, da mi posalje taj papir ovamo?
    - Pa da, i vi ga onda prevedete i donesete nama.
    - Da ga prevedem? A znate li da su oni 6 sati iza, moram da cekam po nasem vremenu do 2. A sto npr. ako je i on danas bolestan? Sto ako ga nema na posao?
    - E onda nista.
    - Kako more nista? Ko je uveo ovaj glupi zakon? Ima li on lifetime propusnicu za invalidna mjesta jer vidim da je invalid? Vidite li da nema mozga? Znaci, jedan invalid stranac koji je sad dosao iz npr. Njemacke, umoran od puta i hoce da popije kafu tu u gradsku kafanu, ne smije da se parkira ovdje sa propusnicom koja ima pecat zdravstva Njemacke, nego mora da zove doktora, da mu doktor posalje papir, da nadje u HN prevodioca da ga prevede, da dodje kod vas, da mu date propusnicu i tek onda, posle 3-4 sata drkanja i potrosenih 30-40 eura smije da se parkira tu i da na miru popije kafu, da se parkira tu gdje sad trenutno ima Gnojf, evo skoro sat vremena, bez ikakve propusnice? Samo mi reci da i ti podrzavas ovo, reci mi da podrzavas ovoga sto je potpisao ovako nesto da ti kazem da si i ti invalid? Jel vidis da sam mogao lagano da platim parking sa ovim novcem kojim sam potrosio na razgovor sa tobom? I sto posle svega toga ako mu je procenat izvaliditeta 59%?
    - Izvini ali vrijedjas.
    - Mislis? O izvini, vidim da nemas cime da mislis.
    - Dobro, ajde, pakiraj ga tu, stavu tu karticu ili sto vec imas ispod sofersajbne i vjerovatno ti ga nece dirat.
    - Aj cao.

Kraj razgovora, jer vidim ovoga radnika parking servisa. Pitam ja njega za Gnojfa, kaze je da tu preko 2 sata i da je zvao pauk i oni su prosli tuda 2 puta i da ga nisu dirali, kaze da je vjerovatno neki policajac ili njihov drug. Ja mu dajem karticu, kaze da to kod njih ne vazi nego da treba njihova. Kazem ja njemu da ne mogu da stojim vise jer je vruce, hocu na plazu, HOCU PARKING.
    Znas kako, parkiracu ga ovdje (pored Gnojfa, tu gdje se place, numerisan parking), stavicu to tu...
    Kaze slobodno, ja ti necu nista pisat, niko ti ga nece dic. Zao mi je sto si cekao toliko i sve. Ja sam tu do 3 30, onda ce doc drugi kolega i dogovoricu se sa njim da ti ne pise nista.
    OK, hvala. Podjemo mi na plazu, do 6. Krenemo put dolje, kad vidim, kazna ispod brisaca, 5 eura. O jebote, vjerovatno je to od ovoga sto radi posle 3 30...kad evo njega...izvini momak, da te pitam nesto, da li si ti napisao ovo? Ne kaze. Kako nisi? Pa tvoj kolega mi je rekao da mi nece pisat zbog toga i toga...? Daj kaze da vidim, evo ti potpis njegov, evo ti vrijeme 2:04, ja tada nisam bio tu, ja sam ovdje od 3:30.

Stavili stvari u gepek, i cao.

A onda, Njivice, prelijepo mjesto, ali nema parkinga. Nemas gdje parkirat auto. Dobro, ja imam, kod Njivice_orano_nepreorano, ali ostali? 10 eura za sat?

I onda se zalite da nemate turista.
    Kad budes sledeci x dolazio u Novi,javi se meni na pm.Sredicemo parking za dz u Centru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hvala ti.
    Uopste nije problem to sto cu ja platit 2-3 eura za parking, toliko sam potrosio na telefon sa ovim tenkrom, ali...znas, kad vidis kako se ponasaju prema ljudima onda...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Cus, kugla sladoleda 1e, hamburger 3e, 250g piletine 9 eura, 2l koka kole 1.5e...sad cu im platit i parking.
    U koji si ovo lokal bio?Ja neznam da su idje ove cijene.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sladoled na tocenje tu kod CKB-a je 1 euro, Roda kod starog grada koka kola 1.5e, Njivice restac 9 eura piletina, 250g...

Degenerici jebote, i oni mogu na ovaj topic.
    Parking 80centi/sat, u Monaco je 60 centi/sat.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Sladoled na tocenje tu kod CKB-a je 1 euro, Roda kod starog grada koka kola 1.5e, Njivice restac 9 eura piletina, 250g...
    Na Skver("Citadela" 2.5e hamburger(nabili su mu cijenu pas im mater radi sezone kao da neznam sta prodaju a ne malo malo otpadaka koje su samljeli i napravili pljeskavicu)hambuger imas i za 1.5e ali ne na obali."Do-Do" isto na Skveru sladoled 0.60e kugla(najbolji sladoled i najveci izbor u HN).Cola je 1.5e svuda,toliko je bila i prije sezone.

Ne uzimaj taj sladoled na tocenje,znam provjereno da neperu te aparate.Da nebi zavrsio u bolnicu.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Degenerici jebote, i oni mogu na ovaj topic.
    Parking 80centi/sat, u Monaco je 60 centi/sat.
    Petrovac 1€ sat vremena

Sent from my SmartHD using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma necu uzet ja nista ove godine tamo. Plavi Horizonti, i tacka. Jebes ostalo.

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Petrovac 1€ sat vremena

Sent from my SmartHD using Tapatalk

Centa jednog od mene gledat nece.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 27-07-13 at 14:39.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

degenerik
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala ti.
    Uopste nije problem to sto cu ja platit 2-3 eura za parking, toliko sam potrosio na telefon sa ovim tenkrom, ali...znas, kad vidis kako se ponasaju prema ljudima onda...
    ti kao da od juche zivish u ovu nesretnu drzavu pa se chudish,aj nadji mi jednu jedinu instituciju da radi kako treba odje i vodim te na ruchak dje ocesh...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Institucija kriminala.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Tacno su te provalili da nisi invalid, i da se svercujes na tu kartu odavno iz USA...
    Mozes volu rep iscupat a oces na mjesto za invalide, nema toga odje...

Sent from my GT-I9300
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,512
    Thanked in
    2,654 Posts

A kad iščupa volu rep, može ga i izjest kakav je...

Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Institucija kriminala.
    e to radi ko shvajcarski sahat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo moze odje:

Honda Avantime 3.0 Vtec

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Trebalo bi da pravimo ovo i lijepimo im po kola:
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Trebalo bi da pravimo ovo i lijepimo im po kola:
    Da, da...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Danilo... View Post
    Sta mislite vi ljudi, dje vi zivite?? Razumio bih da je uredjena situacija, pa da svudje ima parking (sto treba da bude zakonski prilikom izgradnje objekata) i kraj. A ovako...?! Dje to mogu da parkiram auto kod hitne kad odem da na 5 min ovjerim knjizicu (bez na ulicu)?? Dje mogu da parkiram auto kad odem do KBC bez na livadu (i to te jos radnik sa rampe preusmjeri i kaze parkiraj tu)?? Dje da parkiram auto kod svoje zgrade kad zgrada ima 500 stanova a nema ni 200 parking mjesta (iako Zakonski svaki stan preko 45 kvadrata mora imati parking mjesto)?? Da ne pominjem parkiranje na poslu u centru grada?? To je tek prica za sebe! I na kraju jos stave svudje da se placa inace ti pisu novcanu (a to se smatra prekrsajnom) prijavu koja by the way mora biti definisana nekim Zakonom a ne lokalnom uredbom!! Stvarno je dzukelski parkirati na mjestu za invalide i za to bih vozacke uzimao isti tren! Milion drugih stvari treba urediti kako bi se znao neki red. Ovako, svaka prica je suvisna. Oces da pravis kucu a kreces od krova...? Hm, iskusno .
    Ja mislim da zivimo u okruzenju gdje recimo bas ti ne mozes da se parkiras ni na jedan parking, jer na tom parkingu imas bar 5 degenerika koji su zauzeli dva parking mjesta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Danilo...
    Sta mislite vi ljudi, dje vi zivite?? Razumio bih da je uredjena situacija, pa da svudje ima parking (sto treba da bude zakonski prilikom izgradnje objekata) i kraj. A ovako...?! Dje to mogu da parkiram auto kod hitne kad odem da na 5 min ovjerim knjizicu (bez na ulicu)?? Dje mogu da parkiram auto kad odem do KBC bez na livadu (i to te jos radnik sa rampe preusmjeri i kaze parkiraj tu)?? Dje da parkiram auto kod svoje zgrade kad zgrada ima 500 stanova a nema ni 200 parking mjesta (iako Zakonski svaki stan preko 45 kvadrata mora imati parking mjesto)?? Da ne pominjem parkiranje na poslu u centru grada??

Slazem se da nema mjesta, i uopste mi ne smeta kad vidim da je neko parkirao ispred kapije od neke institucije, ni on kriv vec ta institucija koja svoje klijentu nije omogucila parking mjesto. Ja prvi parkiram svaki put na bulevar kad idem u NLB. Gdje cu da ga parkiram? Parkiram ga ispred NLB u centru, nemaju parking.

Dobro to, ovdje nisi shvatio poentu.
    Poenta je - ako je neko napravio parking, ako tu postoje crte za parkiranje, zasto ga parkiras nepropisno? Zasto ne pravo, ravno, da ne ometas druge? Zasto da zauzmes 2 parking mjesta, a ko mozes 1?

Npr, pogledaj Mazdu, sve perfektno, unutar linija:

A pazi degeniju sa Hyundaijem.

Pazi ovoga!

Da bi se parkirao tako, frajer je morao imat minimum 3 slobodna parking mjesta.
    Ja mislim da bi ovaj mogao da dobije titulu DOTY!

Vidi npr ovu kantu, zasto nije kompletna unutar parkinga?

Tu moze da se parkira Maybach 62 a ne jebena kanta zvana Klitoris.

Evo ga, 2 parking mjesta:

Samo da te pitam, sto bi uradio da si vlasnik/vozac ovoga Puga?

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Rozajac u Baru.

Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Page 33 of 695 FirstFirst ... 232930313233343536374383133533 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Bookmarks

Bookmarks