Auto je tezak 1.4t a ne 2t. Moj strogo gradske ide izmedju 12-14l plina a sigurno ga ne vozim na 1000 obrtaja, ali dobro, neka bude kako vi kazete...
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 4 Beta
Nije voznje na 1000 nego sve normalno i po ogranicenjima. Taj auto je kod nas 13g tako da znam valjda koliko trosi. I uvjek se racuna kolika je potrosna. I mogu vam reci da za 13g nikad nije presao preko 9.5l kad je prce bilo. Kupljen je nov i sad je presao 185 000 km
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Auto je tezak 1.4t a ne 2t. Moj strogo gradske ide izmedju 12-14l plina a sigurno ga ne vozim na 1000 obrtaja, ali dobro, neka bude kako vi kazete...
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 4 Beta
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Sa saobracajne, sa raznih sajtova. Tacno 1440kg. Kad nedje nadjes da ima dvije tone ostavi link, nego neces nidje naci...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Aj sad nadji gdje sam ja napisao da ima 2 tone?
P.S. E39 je 100 kg tezi.
TAKUMI
I mene je iznenadilo da w202 ima samo 1250kg..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Nemoj da te iznenadi. Napravljeni su ocajno.
TAKUMI
pi kakva lametina...
Kakve veze ima totalna steta sa pricom?
TAKUMI
Kad uđoste u priču o potrošnji i čija je murica duža.
Golf II 1.6TD, 1991 god, ima servo.
Svaki dio mi je jeftiniji no kutija od dijela za normalan auto.
Troši mi 6l kombinovane, a 70% vremena turbina je "ukopčana" + mi je malo taknut da bolje ide i ubacio sam kratki prenos (takođe - da bolje ide). :devil:
Ruge ruge![]()
Last edited by cvxcomputers; 28-07-13 at 22:53.
Evo ja nocas 2.0 tdi - sa klimom bd-pg oko 50min- prosjecna 5,7l
f6
not bad za jednog dizelasa
sto znam, mirise mi na korigovanje cijena sjutra vece :mrgreen:
A evo gledam sta pricate i o gorivu a i potrosnji. Imam astru 2003 god 1.7 dti 16v,japanac motor 55kw,znam da necete vjerovati,ali sa 55l ja predjem 1250-1300km,i to kombinovane voznje. Jedino mi je jednom rezervoar oko 950-1000km bio sa onim smecem od avio dizela,ostalo oko 1.3k km. A da ga nesto gusim,jok,da vozim na 1000-1300 obrtaja,ni to...ali jedino vise gorivo sa eko ne ne
Nemam bord,al eto vi kalkulacije radite koliko trosi
Sent from my typing machine
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Znaci, auto star 10 godina, 4.2 na 100, kombinovane voznje?
TAKUMI
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
petak vece podgorica-budva-podgorica
subota malo lokal pa za niksic
nedelja niksic igalo-niksic- podgorica
Usuo 30 litara benzina, presaoukupno 475 km (petak i subota non stop klima i 3 osobe, a nedelja bez klime i 5 osoba i gepek)
prosjek na kraju 5,8l/100 km i imam oko 2 litra u njega sinoc kad sam dosao na stari
evo i slika :![]()
Moje iskustvo za prvomajske praznike... Megane Sedan 1,9 dci,120ks, ja žena i kofer, pg-zlatibor 5,1 po bordu, posle 100km vožnje po zlatiborskim seoskim putevima (pećina, etno selo, vodopad ko je bio zna o čemu pričam) potrošnja porasla na 5,9. U povratku do pg potrošnja opet pala na 5,1.
prosjek po podgorici oko 7,5l. ispod malo teško, a iznad kad god poželiš![]()
Last edited by radza-madza; 29-07-13 at 11:22.
Meni nije jasno što se žalite na ove cijene goriva koje su presmiješne u odnosu na vaša auta koja troše kao upaljači!
Evo 90% vas koji pišete ođe auto vam po priči ne troši preko 7-7.5l/100km...
NO COMMENT!
Uvijek moze jos manje.
Tu es mon héro!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks