Isto i ja po 65, a trosi mi...Bogme 13-14, ali ideeeeeeeee....
Isto i ja po 65, a trosi mi...Bogme 13-14, ali ideeeeeeeee....
TAKUMI
Da, ali danas benzinac koji trosi u prosjeku 7-8 je neki mali gradski auto, sa 70-80 ks, a ja za te pare vozim luksuzni automobil sa ~200 KS.
TAKUMI
Kakva su ovo proseravanja rusa sa novim gorivom koji ce se od danas primenjivati u pumpama Lukoila, anyone?
http://www.vijesti.me/vijesti/od-dan...-clanak-140806
Mada merc moga oca E200 Kompresor u zadnje god ni jednom nije presao potrosnju iznad 8.5l
Sent from my SmartHD using Tapatalk
8.5l prosjecna?
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 4 Beta
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
otvorene vjerovatno
Sve gradske voznje jednom mozda ili 2 puta mjesecno oz nk do pg i to je to. I ne prelazi 8.5 i to nema bord nego otac uvjek sipa pun rezervoar i izracunamo i uvjek varira od 8.3 do 8.5
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Last edited by AmFi; 26-07-13 at 21:37.
To ni po fabrickim testiranjima nije moguce. Prosjecna mozda izmedju 8,5 i 9l, ali gradske 8,5l je nemoguce...
200K inace prosjek 13-15.
TAKUMI
http://www.cars-data.com/srb/mercede...ic-specs/23960
Nadjoh ovo, meni je gotovo indeticna potrosnja kao sto pise...
mecan e200
Samo neka je zdravo.
TAKUMI
Cus auto tezak 2 tone, i 165 konja kompresor, 9 prosjek... Ja taj prosjek jedva imam sa autom 90ks...
Toliko trosi Polo 1.2 sa 54 KS.
TAKUMI
Meni samo nijesu jasni ljudi koji voze na 1000 obrtaja, konstantno... I poslije se fale kako im malo troši. Pa mora kad pretvoriš auto u slona.Ja ako mu ne upalim turbinu 3-4 put, ne računam da sam vozio, a ne divljam, da se razumijemo.
Potrosnja na 1000 obrtaja nije mala jer gusis auto.. A da ne pricam kako lose takva voznja djeluje na ostale stvari.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks