Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Dako ukapiraš više da Zuniga igra desno, a ne lijevo. Treba im jedan lijevi bek, samo sto ne vjerujem da će uzimat Coentraa, nego će gledat nekog da mijenja Armera.
Napoli odlično trguje, ali masu troši. Mogli su mnogo jeftinije proć. Nejasno bačanje 11 miliona na Albiola, i ne znam zašto su kupovali Callejona, kad imaju vrhunskog Insignea.
DICIOTTO
Kvote na Milan za ovu sezonu...
![]()
Ko ima para i nije mu frka da ih zarobi toliki period, 1,40 kvota je poklon...
makse djaole,uzece taj kup pa ce me jad nac hahah
A dje.
Procitah nedje da bi trebalo u 1/4 finalu da se sretnemo sa njima... i to ce biti kraj njihovih nadanja u kupu.
Bolje i kraj kupa u 1/4 finala, nego 10 pozicija na tabeli.
DICIOTTO
Kakvo tezinjanje ovih napacenih navijaca koji se nadaju Isli ka' da je Bejl.
Slazem se.
inter je u zadnjih 15-ak kola ima svega 3,4 pobjede,sve ostalo porazi i poneki remi...mogao je lagano otic u LE,ali bolje ovako da se pripremimo za sljedecu sezonu,idemo u top3
15 kola je pola lige.
DICIOTTO
Nestrpljivo iscekujem pocetak najbolje lige na svijetu i ove godine , naravno nadam se da ce Lazio poceti sezonu kao i do sad fenomenalno i da ce tako biti i u drugom dijelu sampionata sto nije bio obicaj prethodnih sezona .
Juve , Napoli , Viola straordinario Inter,Milan vazda petljavine sa dobrim igracima , Roma Udine zajebani itd itd .. mozda sam neki tim preskocioali vjerovatno jedno od interesantnijih prvenstva je pred nama ..
Lazio kidalica realno , na svi pozicijama smo se popunili , fali jos taj jedan dobar striker ali vidjecemo narednih dana koga ce cika Lotito da pazari . Klinci iz primavere (inace sampiona italije) su premocni , posebno Rozzi Keita i jos jedan mali crni zaboravih mu ime .. F.Anderson i Biglia nadam se ce opravdati ulogu ''vrijednih pojacanja'' .
Ave Lazioooooooooooooooooo !
BISOGNA VINCERE !
heheh ako cemo bas imamo 38 kola,zadnjih 10 kola inter je odigrao katastrofalno,od mogucih 30 uzeo je manje od 10...to sto sam pomenuo 15-ak kola prije kraja vam samo moze pokazat koliko je inter mogao daleko dogurat prosle sezone da ga nije pratio maler...
inter je odlicno gurao do polusezone,posle je sve poslo po qrcu,za razliku od milana recimo,eto koliko pratis ligu
Aris - Roma
Imam potrebu da ovo napisem. Poznato je da iz Interove primavere izlaze igraci top klase, prava masinerija za proizvodnju igraca. Ima jedan mali Danac Olsen, 18 godina, sredinu igra, ODUSEVLJAVA. Igrac karakteristika Kovacica i Veratija, samo cvrsci a 18 godina... Macari ga koristi na pripremne utakmice posto nema Kovacica ali on mora da bude rjesenje i u Seriji A. Posto je Macari mrzan cisto sumnjam da ce biti ista od toga ali da vidimo...
Tu su jos Andrea Mira i Capello, isto 17-18 godina. Mira je prefinjen tehnicar, lucidan, a Capello mi je vise gol igrac. Pucao bi mi penis sto su mladi ali bi mi pola utakmica sigurno igrali. Boli glava kakvi igraci ali sta to vrijedi kad ce zavrsit u nekom Werderu iz Bremena ili Leverkuzenu.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ada kako nije, sve same Zlatne Lopte iz Interove primavere izlaze![]()
Da su seniori kao primavera ja bi najsrecniji bio..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Inter je po pitanju korišćenja sopstvenih talenata iz primavere definitivno retardiran. Ali ono baš baš, koliko su samo igrača prosuli tako. I evo sad imaju golmana + sva četiri prvotimca iz odbrane u U-21 selekciji Italije, i što rade - prodaju dvojicu u Njemačku. Bilo bi to shvatljivo da im u prvom timu ne igraju Kivu i Silvestre. Eto sreće pa su vratili Andreolija, ali i doveli Kampanja koji ima 33 godine.
I naravno, ove godine prave nove greške. Nenormalne greške. Prva se tiče Alfreda Dankana, mladog i talentovanog veznog igrača koji je prošle sezone eksplodirao u Livornu. Umjesto da njega integrišu u prvi tim, oni oće da dovedu nekog igrača sa strane. Sad kad je Naingolan skup, spominje se Welington iz Brazila, a evo novo ime je Taider iz Bolonje. Sprdnja živa. Ali nekako i mogu shvatiti da hoće umjesto mladog igrača da dovedu nekog iskusnijeg tipa Naingolan. Nego ne kapiram ovo oko napadača.
Prvo su Koutinja zamanuli u Liverpul. A onda dovode Ikardija i Belfodila koji su imali po jednu dobru polovinu sezone, daju za njih nekih 20 miliona € ukupno, a imaju u mlađim kategorijama super talentovanog napadača Longa koji je prošle sezone igrao u Espanjolu na pozajmici. I što rade, sad će tog istog Longa da uključe u neki dil oko dovođenja drugog igrača, a ova ova trupca preplaćena će da se pogube jer se od njih očekuje odma da opravdaju investiciju. Čak koliko pratim ove interove sajtove, Mazari se raspituje za Đilardina i Borijal/Osvalda, što znači da sigurno nije zadovoljan Ikardijem kojeg je doveo Marko Branka jer je ovaj bucnuo dva gola Juventusu i četiri Peskari. Belfodil je imao OK Mazarija, ali opet - dva mlada napadača + Palasio + povrijeđeni Milito.. miriše na još jednu lošu sezonu. Osim ako ovo oko indonežanina ne upali ranije, pa dovedu zverku u napadu (Laveci ili Sančez). U suprotnom ne znam ko će davati golove pored Palasija koji je tu jedini kvalitetan napadač, a opet ni on nije sad neka velika klasa. Milito da je zdrav, to bi bila druga priča. Ali se bojim da je princ završio sa vrhunskim fudbalom nakon one teške povrede koljena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks