Da ne zna ko broj one agencije sto za povratnu kartu od Pg do Budve i Bečića uzima 5e?
Kad "pochinje sa radom" park preko puta NOVOG hotela "CG"?
Da ne zna ko broj one agencije sto za povratnu kartu od Pg do Budve i Bečića uzima 5e?
Ovo je izgleda samo "Pitanja" jer niko nista ne odgovara, ili mi postavljamo teska pitanja![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
^ Da nej to da se ženiš?
jes, uvoz
nothing comes from violence and nothing ever could
Od kog drveta je napravljen Pinokio?
koliko ima km od lepetana do đenovića?
lepetane - đenovići oko 10 km ( ako se ide preko trajekta )
Gdje ima ringišpil za odrasle ?![]()
Gdje ima ringišpil za odrasle ?![]()
Ako je neko bio vozom do stanice Ostrog ili zivi u blizini pa zna,koliko ima pjesaka od stanice do Manastira?
---Chelsea Fc---
koliko znam, treba joj izvod iz matične knjige rođenih i vjerovatno lični dokument...dal pasoš, dal je dovoljna LK ne znam s obzirom da je strana državljanka, ali misli da nema tu neke naročite procedure...a što se tiče državljanstva: Znači, ona može dobiti CG državljanstvo na osnovu braka sa CG državljaninom, i to najmanje 5 godina u kontinuitetu mora imati prebivalište na teritoriji CG i biti najmanje tri godine u braku sa CG državljaninom, ali mora navršiti 18 godina života, u CG mora imati obezbijeđen smještaj i stalan izvor prihoda koji joj obezbjeđuju materijalnu i socijalnu sigurnost, nije osuđivana pravosnažno na bezuslovnu kaznu zatvora dužu od jedne godine i nema opasnosti po bezbjednost i odbranu CG.... eto to ti je tzo otprilike![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kuku, ima li koja iz Cg da bi da se uda onda? haha
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zasto djevojke na plazu od kupaceg prave tange? Zasto jednostavno ne obucu tange da se ne muce svaki cas zavlacit gacice u dupe.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da ih majka ne vidi doma kad ih opere.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako su od ove godine uveli pravilo da se specijalisticke studije mogu upisati samo sa jednim zaostalim ispitom, da li oni studenti koji prenesu npr dva ili tri ispita, moraju da placaju cijelu skolarinu-500e, iako slusaju samo par predmeta, ili im se obracunava cijena po prenesenim kreditima ?
sabrani krediti tih predmeta x 8.33e..*
Pita me jedna đevojka ''bi li vjerovao da ti neko kaže da smo svašta pričale za tebe (ona i njena drugarica) ''... Kolika je kvota da baš jesu??? Ja mislim da je kvota manja nego na Barselonu...
Last edited by zvoncica; 01-08-13 at 01:48.
Kako napravit kakvu imporvizovanu antenu (od šta)
Imam neku ovaku
prijem joj je nikakav, ali užasno nikakav. Da preforumulišem - može li se ovo kako narodski modifikovat?
Koju mašinicu za brijanje kupiti, valja li Braun?
Dje u pg trgovat keramicke plocice a da to nije kips i golden gejt?
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
volvox?
Hvala, ce pogledam.
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ima li ko broj drzavne apoteke na koniku i zna li ko kad se predaje za refundaciju ljekova u socijalno ?Mislim da je utorak i cetvrtak ali nisam siguran (ako imate broj moze i to).
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks