Page 80 of 992 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180580 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 24778

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

54 i 66 u trenutku udara, tj poslije kocenja? Koliko je onda prije kocenja?

I zar 54 nije prekoracenje za naseljeno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Izmedju 54 i 66.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Izmedju 54 i 66.
    Ja mislio da je istovremeno 54 i 66 isao.

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

CDM CSI. :roll:
    Časkom li sve elaboriraste, premontiraste snimke, završiste istragu i odrediste kaznu. Kakva ekspeditivnost svaka vam čast.
    I onda neko pročita ovo
    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/395...c-Cistoce-kriv
    Last edited by hercules; 25-07-13 at 08:36.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

e pa kad se zbog ovoga matica za koga niko nikad nije cuo montiraju snimci sto li se radi sve za ovoga...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    CDM CSI. :roll:
    Časkom li sve elaboriraste, premontiraste snimke, završiste istragu i odrediste kaznu. Kakva ekspeditivnost svaka vam čast.
    I onda neko pročita ovo
    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/395...c-Cistoce-kriv
    ja sam prenio samo sto sam cuo na TV.
    izvini molim te, nemoj sto zamjeriti
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    e pa kad se zbog ovoga matica za koga niko nikad nije cuo montiraju snimci sto li se radi sve za ovoga...
    Na ovom konkretnom snimku fali (zadnjih) 5 sekundi , ništa nije montirano. A to nije isto.
    Link je postavljen čisto informativno da vidite da ikako je bio pjan i vozio preko ograničenja nije predmet tužbe.
    Inače, da bi se uspješno i kvalitetno montirao snimak, a da te neko ne provali treba dosta znanja, tehnike i vremena. A s obzirom da je Mitrovićev udes snimala neka "niskobudžetna" kamera u mraku onda je vrlo vjerovatno da je montaža teško mogla bit urađena a da se ne primijeti. Pogotovo ne što su isti tren skinuli snimke sa obližnjih prostora.

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post
    ja sam prenio samo sto sam cuo na TV.
    izvini molim te, nemoj sto zamjeriti
    Nije ni tebi bilo upućeno nego ovim CDM istražiteljima koji znaju ko će koliko u zatvor i ko je kriv.
    Ni oni ni novinari ne znaju za onu niko nije kriv dok se ne dokaže.
    Last edited by hercules; 29-07-13 at 13:10.

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,038
    Thanked in
    4,358 Posts

pa najmanja je kazna za ubistvo u saobraćaju.
    plus on ima 20 godina, što mu i ide u korist.
    žalosno, ali tako je.

csi gooz, pozz
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Na ovom konkretnom snimku fali 5 sekundi, ništa nije montirano. A to nije isto.
    jeste, kad se isijece dio snimka (i to vrlo bitan) to se takodje naziva montazom

Link je postavljen čisto informativno da vidite da ikako je bio pjan i vozio preko ograničenja nije predmet tužbe.
    pa nije zato sto isto zna "ljude" i ima para da zavrsi to, dok su sa druge strane djubretari koji nemaju ni kuceta ni maceta

Inače, da bi se uspješno i kvalitetno montirao snimak, a da te neko ne provali treba dosta znanja, tehnike i vremena. A s obzirom da je Mitrovićev udes snimala neka "niskobudžetna" kamera u mraku onda je vrlo vjerovatno da je montaža teško mogla bit urađena a da se ne primijeti. Pogotovo ne što su isti tren skinuli snimke sa obližnjih prostora.
    ako neko ima ekipu za montazu onda ima mitrovic, a prilicno sam siguran da i sam umije oko toga jer nije glup... kamera koja je snimala je staticna, a sto losiji snimak to je i montaza laksa...u ovom slucaju dovoljno je da uradi overlap semafora sa momenta kad je bilo crveno na momenat kad je bilo zeleno i eto, bukvalno par sekundi posla

ovo su ovdje sve divlje drzave tj. pasaluci i "zavrsavale" su se mnogo teze stvari od ovih...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja imam osjecaj da u Pink TV ima barem jedan frajer koji odlicno znaju kako se montiraju klipovi, bilo koje kvalitete.
    A i da nema, sef de dati grdne pare da se nadje jedan takav i da se rijesi problem.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

To što je sin vlasnika pinka i što vozi x5-6 koji li već, automatski znači da je kriv...? Okle ovoliko zlobe u ovaj narod da mi je znat...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

ne, kriv je zato što je ubio dijete vozeći preko dozvoljene brzine i zato što je pobjegao sa lica mjesta a nije pružio pomoć (za to si po zakonu kriv čak i ako nisi učestvovao u udesu)

to valjda niko ne osporava

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

E ni meni nije jasno odakle ovoliko negative. Tragedija se desila a sve sto znate jeste da vi posaljete nekog u zatvor i odredite na koliko. Ma na svakom cosku odisemo "crnogorstvom" - sve znamo i u sve se razumijemo i za sve smo u pravu, a dje se petorica nadju imamo 7 misljenja i svako je u pravu.
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ne, kriv je zato što je ubio dijete vozeći preko dozvoljene brzine i zato što je pobjegao sa lica mjesta a nije pružio pomoć (za to si po zakonu kriv čak i ako nisi učestvovao u udesu)

Par puta sam u zivotu imao strasne manevre da izbjegnem pjesake koji su pretrcavali na njihovo crveno, a kretao sam se dozvoljenom brzinom. Da se koji od njih sapleo i legao pod auto, ko bi bio kriv? Ja, jer sam ziv?
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Ostalo nek se dokazuje, ali ovaj mali mora malo odlezat jer je pobjegao sa mjesta.

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,038
    Thanked in
    4,358 Posts

još će ispasti da su forumaši natjerali djevojčicu da se baci pod auto da bi sina velikog čoeka stavili u zatvor. sprdnja, časti mi...
    niti ga ko brani niti ko krivi djevojčicu. komentarišu ljudi tok istrage, što je problem?
    svako vidi ono što želi da vidi.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Komentari su počeli odma nakon objavljivanja vijesti, bez ikakvih izjava svjedoka... Svi su odma skočili kako je divljao, samo jer je sin vlasnika pinka i jer vozi dobro auto... Pritom skoro niko nije pominjao to što je pobjegao (za šta je jedino dokazano da je kriv)... Svuda na svijet važi "nevin dok se ne dokaže suprotno", jedino je kod nas "kriv dok se ne dokaže suprotno"...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

jeste, kad se isijece dio snimka (i to vrlo bitan) to se takodje naziva montazom

pa nije zato sto isto zna "ljude" i ima para da zavrsi to, dok su sa druge strane djubretari koji nemaju ni kuceta ni maceta

ako neko ima ekipu za montazu onda ima mitrovic, a prilicno sam siguran da i sam umije oko toga jer nije glup... kamera koja je snimala je staticna, a sto losiji snimak to je i montaza laksa...u ovom slucaju dovoljno je da uradi overlap semafora sa momenta kad je bilo crveno na momenat kad je bilo zeleno i eto, bukvalno par sekundi posla

ovo su ovdje sve divlje drzave tj. pasaluci i "zavrsavale" su se mnogo teze stvari od ovih...
    Montaža je kad prepraviš originalni snimak. Skraćivanje snimka nije montaža na koju si ti mislio. Ne pravimo se ludi
    Kidanje snimka koji je mogao samo da eventualno pokaže da je postojala Opel Insignia sa kojom se ovaj BMW navodno trkao bi mnogo pomogla u ovom slučaju a? Nemoj NSX molim te.
    A sigurno je Mitrović odma poslao ljude da skinu snimke sa svih DVR-a a i znao je tačno gdje se nalaze, odrade to i vrate na DVR. I sigurno policija nije istu noć obezbijedila sva ta mjesta i pazila te stvari.

Svako prškanje po DVR-u se evidentira inače. Ne znam jesi li imao ikad dodira sa sistemina za video nadzor, znao bi da to nije lako uradit kao što se u filmovima čini da jeste

Lijepo ti stoji ovaj facepalm. Taman ti ga treba nakon svakog posta kačit.
    Quote Originally Posted by Balsa View Post
    E ni meni nije jasno odakle ovoliko negative. Tragedija se desila a sve sto znate jeste da vi posaljete nekog u zatvor i odredite na koliko. Ma na svakom cosku odisemo "crnogorstvom" - sve znamo i u sve se razumijemo i za sve smo u pravu, a dje se petorica nadju imamo 7 misljenja i svako je u pravu.
    Što si očekivao od "stručnjaka". Da je stvarno udario 100 na sat djevojka bi bila u komadiće rasuta po asfaltu ne bi odlećela od auta. Nego naš mentalitet...
    Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Ostalo nek se dokazuje, ali ovaj mali mora malo odlezat jer je pobjegao sa mjesta.
    Ne mora ni to. Može da se tvrdi da je bio van sebe, neuračunljiv, mlad, neiskusan. Koliko oćeš olakšavajućih okolnosti. Pitanje je oće li ih sudija uračunat. To što je sin vlasnika Pink imperije ne treba da mu bude ni olakšavajuća ni otežavajuća okolnost.
    Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Komentari su počeli odma nakon objavljivanja vijesti, bez ikakvih izjava svjedoka... Svi su odma skočili kako je divljao, samo jer je sin vlasnika pinka i jer vozi dobro auto... Pritom skoro niko nije pominjao to što je pobjegao (za šta je jedino dokazano da je kriv)... Svuda na svijet važi "nevin dok se ne dokaže suprotno", jedino je kod nas "kriv dok se ne dokaže suprotno"...
    To i ja pomenuh. Ali Crna Gora je to...

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

koliko ja znam on je već priznao i da je udario i da je pobjegao...

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Par puta sam u zivotu imao strasne manevre da izbjegnem pjesake koji su pretrcavali na njihovo crveno, a kretao sam se dozvoljenom brzinom. Da se koji od njih sapleo i legao pod auto, ko bi bio kriv? Ja, jer sam ziv?
    ti si se kretao dozvoljenom brzinom on nije(po sopstvenom priznanju), zakonski gledano to je stravična razlika

inače imao sam i ja takvih situacija i psovao im sve redom ali ako se vozač kretao nedozvoljenom brzinom zakon ga smatra prvim krivcem jer se smatra da vozač mora bolje poznavati saobraćajna pravila pratiti situaciju itd.

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

herculese ne da sam imao dodira nego sam ih i ugrađivao u banke prodavnice itd. jeste to bilo relativno davno(nekih skoro 10ak god. već) i tehnologija je napredovala ali je tehnički i dalje izvodivo mnogo mnogo toga

montaža je montaža, kratio dodavao prespajao prepravljao tehnički se sve to naziva montažom, a ako je snimak skraćen 5 sekundi postoji razlog zašto je to urađeno, a to sigurno nije da bi pregledanje snimka i suđenje trajalo 5 sekundi kraće

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Ne mora ni to. Može da se tvrdi da je bio van sebe, neuračunljiv, mlad, neiskusan. Koliko oćeš olakšavajućih okolnosti. Pitanje je oće li ih sudija uračunat. To što je sin vlasnika Pink imperije ne treba da mu bude ni olakšavajuća ni otežavajuća okolnost.
    Hoces da kazes da mu treba iskustvo u udaranju ljudi? Da je bio van sebe, neuracunljiv nije dokazivo kao u americkim serijama.

PS. to sto je pobjegao je otezavajuca okolnost.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

sigurno da je tako...snimak sa fiksne kamere se moze premontirat za par minuta bukvalno sto je 99% i uradjeno, a to za brzinu kako da ne na kraju ce ispanut da se ona zalecela na njega i bacila mu se pod auto

sramota
    Quote Originally Posted by JUAN View Post
    shta sam ja rekao prije 2 dana odje,na kraju ce onu mrtvu djevojku osudit na smrt iako je vec mrtva...
    Pogledaj moje postove od prije 2-3 dana.
    Nista. Znao sam da nece u tvorza.
    ovaj momak je izgleda osuđen sve da je 30 na sat išao, trijezan a pješak mu se bacio pod auto! Pobogu ljudi, ne sudite da vam se ne sudi!
    koja je muka na vas?! Vi isti (mislim na nas Crnogorce) ođe branite čovjeka kojega poznajete, koji je u dva dana imao tri udesa i u trećem poginuo od vožnje 100 na sat po Brajićima, znate da je brzo vozio, a ovdje sudite a pojma nemate o momku...samo to što mi je otac vlasnik pinka ga je osudilo!

Uopšte, NSX tebi je ovo upućeno, uopšte ne priznaješ da je ISTINA da je mali vozio 60 na sat, da je mala prelazila na crveno, i da kamere nijesu premotane i montirane?! Ti znaš da je neko ovo montirao i lažirao?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

ja sam rekao 99% jer znam kako se po BG ponašaju tatini sinovi(nije ni ovdje prevelika razlika, bilo je više postova na forumu o tome) i onda kad se desi nešto "a moglo je svakome", naravno da je moglo svakome ali mnogo je veća vjerovatnoća da će se desiti njima...zato im roditelji i kupuju kamione od po 2 i po tone da bi oni bili sigurni u slučaju udesa a ostale ko... tatica će to svakako srediti, pa nije ovo prvi (na žalost vjerovatno ni zadnji) ovakav slučaj, prije godinu dvije u NS tatin sin isto na pješačkom ubio neko dijete i odležao nešto sitno i napolje i nikome ništa

ovaj trijezan jeste bio što je moguće olakšavajuća okolnost(ne znam kako pravo na to gleda nisam stručnjak) ali je priznao da je išao brže od ograničenja(što automatski po zakonu svaljuje krivicu na vozača) i da je pobjegao sa mjesta udesa, ovdje još malo ispada da ga osuđujemo za ono što je priznao...

ne znam koga pominješ to sa Brajića, Duška J. možda pošto je to bilo skorije? Ja ga nisam pominjao na forumu, znao sam ga i znam kako je vozio i nisam ga nikad branio ovdje ni bilo gdje...

"uopšte ne priznaješ da je ISTINA da je mali vozio 60 na sat"

ne priznajem, to je 15-16 metara u sekundi i nemoguće je da ga ona noću ne bi viđela pri tolikoj brzini sa upaljenim farovima(a i on nju), onda nalaz kaže da je ona odlećela 30 metara a ako joj je njegovo vozilo prenijelo inicijalnu brzinu od 15 m/s prosjek je 7.5 što znači da je lećela 4 sekunde...to ni u filmove nema tako sa sve usporenim snimkom, jedan komšija ovdje na Zabjelu udario je Fordom u Petra Matovića babu koja je odlećela otprilike isto toliko i ustanovili su da je išao 170 km/h što je mnogo više od 60

i pazi sad ovo

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...-od-mesec-dana

"Vozio sam oko 70 kilometara na sat, bilo je zeleno na semaforu, rekao osumnjičeni"

znači on priznaje 70 a ovi sad kažu 55-64, to ispada prvi slučaju u svijetu da krivac kaže da je išao brže od procjene...

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Pregledala sam sad dosta snimaka ove nesrece u Spaniji. Uzas
    Jedan od vagona je zavrsio gore na ovome zidu, ima neki amaterski snimak. Tijela svuda razbacana
    Jedni kazu da je uzrok velika brzina i postavljaju uporedni snimak kako ovuda prolazi inace voz, neki kazu da su ovi vozovi napravljeni da idu brzo.
    Ko ce im ga znati, uglavnom tragedija.

Page 80 of 992 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180580 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)