sve i da je presla na crvemo, da ja ishao po propisu tj 40-50km, ne bi mogao da je ubije, tako da je brzina uzrok, i cak i da je presla na crveno ne moze ga to oslobodit krivice...
sve i da je presla na crvemo, da ja ishao po propisu tj 40-50km, ne bi mogao da je ubije, tako da je brzina uzrok, i cak i da je presla na crveno ne moze ga to oslobodit krivice...
U zadnji vrijeme pjesaci uopste ne gledaju kad prelaze ulicu na pjesacki, ko ce ih cuvat ako ne oni sami sebe..
svakome se od nas desi da nekad proleti i kroz grad (da ga ne hvata crveno il slicno) dovoljno je da je 80 išao da to napravi, što je napravio....
tacno pjesake nekad treba istuci dobro.... kad prelete kod hotela na one semafore....
Prije par dana u Risan stoji momak sa majkom na početak pješačkog i morali ga ubjeđivat 3 puta da prođe (on odmahuje rukom i govori da mi prođemo), a cajkani na 5m stoje... Ne bi me čudilo da su se dogovorili da uzimaju ljudima pare...
#fakenews
Daleko od toga da branim momka, al eto vidjecemo posle uvidjaja sta je bilo i koliko je isao....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Video sam sopstvenim ocima celu situaciju dok sam cekao bas na stanici to vece !!! Vozio je 100km/h, ako ne i vise, devojka je na zeleno prelazila, bez greske (ja sam na crveno presao 30s pre nego sto je poginula), a ovo sto je on rekao da je kocio i svirao i tako te gluposti, to nije tacno!!! Policija nije nasla tragove kocenja na mestu nesrece i LAZE KAO KER DA JE SVIRAO.... Moram da kazem, da moram da se slozim sa covekom koji radi u prodavnici, nikada necu zaboraviti tu citavu scenu koja se desila devojci!!! 2 noc kako ne mogu da zaspim!!
Ajmo se kladit da nece bit iza resetaka preko 2 godine.
TAKUMI
Sve sto bude preko 2g ja cu prelezat umjesto njega
Sent from my SmartHD using Tapatalk
U ova golfa koliko god da ides ako udaris poginuces, kakva limenka...
evo javise da je mitrovicev sin vozio izmedju 55 i 64 kmh i da je na kamerama iz obliznje mjenjacnice snimak uzet na kojem se vidi da je ova presla na crveno... kad je pokusao da je izbjegne na drugu stranu je bio covjek koji je isto prelazio na crveno valjda..
the World's leading dance event
Sensation
sigurno da je tako...snimak sa fiksne kamere se moze premontirat za par minuta bukvalno sto je 99% i uradjeno, a to za brzinu kako da ne na kraju ce ispanut da se ona zalecela na njega i bacila mu se pod auto
sramota
She is only here to annoy herself!
shta sam ja rekao prije 2 dana odje,na kraju ce onu mrtvu djevojku osudit na smrt iako je vec mrtva...
Nista. Znao sam da nece u tvorza.
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks