Page 121 of 222 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... LastLast
Results 3,001 to 3,025 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sutjeska igra divlji fudbal, bilo jer raznih teniskih setov sa nasim klubovima ali ovaj tim je uvjek igrao divlji fudbal. Ne znam u cemu je fora ne mogu dva pasa vezat, nemaju potkovanih igraca... sve neka djecurlija bez onaj stoper... tuga

Svaka cast na koreografiji.

Odlicna!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I pored jaceg Serifa, mozda se ovo moglo i drugacije zavrsiti. Mozda. Krenulo je kao iz snova, atmosfera, napadi, korner za kornerom, ali gol iz nicega i potvrda klase Serifa, koji je znao da iskoristi ono sto mu se ponudilo. Dotukao ih je gol cim se krenulo sa centra, i samo su znali da je sve vise nemoguce, i lagano se doslo do tih pet komada.

Krivca vidim u strucnom stabu, jer su mogli da dovedu par igraca da naprave razliku, koji bi znali kako da odigraju ovakvu utakmicu, jer pojedini to definitivno ne znaju, a to je ono sto je falilo. Zasto dogovor sa Radonjicem nije napravljen prije kvalifikacija, kad se iz svemira vidjelo da ne postoji napadac u ekipi? Mozda je to Karadzic, ali se od Isidorovica to ne moze saznati. Zasto Pejovic mora da igra? Sta su skrivili ljudi na tribinama, pa ga neko stavlja da ih nervira ? Kako Janjusevic brani u poslednje vrijeme, volio bih da vidim Bulajica u startih 11. Ne bi bilo gore, sigurno. Gdje je onaj Perosevic ? Hvalio sam ga ranije, kroz sezonu, ali odjednom ga nema. Vidjeh ga na zagrijavanje. Smijesno mi je da kod 3:0 (koliko li je bilo) uvodi Nedeljkovica, koji je dosao prakticno juce, a ne njega da se makar pokaze i istrci na teren, koji je odigrao cijelu sezonu.

Misljenja sam da je Sutjeska, uz malo bolji rad strucnog staba, mogla da ode na dvomec sa Dinamom. Definitivno da je mogla, i strasno mi je zao sto nije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedno pitanje samo.
    Parola koja je ispod, odakle je izvučena?
    Jer sam skoro nešto, isto ili slično čuo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by slope666 View Post
    Jedno pitanje samo.
    Parola koja je ispod, odakle je izvučena?
    Jer sam skoro nešto, isto ili slično čuo..
    Nadjoh na net: http://bit.ly/16XSG8q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by useruseruser View Post
    Nadjoh na net: http://bit.ly/16XSG8q
    Da, daaa...
    Hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto rece user,veliki kiks uprave,dovode sad Srdju Radonjica a on im je bio slobodan cim se zavrsila sezona,a bgm i Radojicica koji je i sam priznao gresku. Falilo im je onamo 2-3 pojacanja minimum....Jesu li se obrukali jesu,ali ne moze to bit razlog da se izlazi sa stadiona,ali mi smo takav narod...Uglavnom dosta se vidjelo golova na ove kvalifikacije u Niksic

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Ovako - prvo su odigrali skroz korektno, da je sekacina - jeste, ali ipak nije to izgledalo nimalo lose. Drugi gol ih je totalno unistio i to je po meni jedina steta, jer je utakmica izgubila svaku mogucnost do kraja da bude neizvjesna.

A ovi sto su krenuli da napustaju stadion u 50-om minutu, ubilo ih sunce pa zalutali ljudi na tribine, vecina obitava na stočnom pazaru koji je nedaleko od stadiona...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    9 Posts

Razlika u klasi je očigledna. Tim momcima svaka čast na borbenosti i zalaganju. I dalje su za ponos pa kako god.
    Ista priča uvijek kod nas, kad se dobija preuzimaš uspijeh na sebe, kad se gubi - bježiš sa stadiona.
    Не'рно болсесни!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajde Mladost, osvjetlaj nam obraz ka što si do sad
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Copywrite View Post
    ajde Mladost, osvjetlaj nam obraz ka što si do sad
    Izgubice sa minimum dva gola razlike.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e ako si joj ti prognozirao tako onda se spremam za Sevilju u Podgorici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e ako si joj ti prognozirao tako onda se spremam za Sevilju u Podgorici
    Realno je da izgube. Imaju los rezultat kuci i plus su gora ekipa. 2:0 ili 3:0 za Slovake.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rezultat je nepovoljan, tačno. Realno je bilo i da ispadnu od Videotona. Po onome što su Slovaci pokazali pod Goricom nisu bolja ekipa. Nego ti to ni ne gledaš, niti te interesuje domaći fudbal, stoga mi nije jasno čemu upadanje na ovu temu i širenje bespotrebnog pesimizma. Čak imam utisak da bi ti milo bilo da ne prođu dalje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rezultat je nepovoljan, tačno. Realno je bilo i da ispadnu od Videotona. Po onome što su Slovaci pokazali pod Goricom nisu bolja ekipa. Nego ti to ni ne gledaš, niti te interesuje domaći fudbal, stoga mi nije jasno čemu upadanje na ovu temu i širenje bespotrebnog pesimizma. Čak imam utisak da bi ti milo bilo da ne prođu dalje.
    Domaci fudbal ne gledam ne zato sto me ne interesuje, vec zato shto ne valja one rabote. Nece ni valjati dok se radikalno ne promijeni nacin funkcionisanja lige i klubova. Uzevsi to u obzir, na duge staze je mozda i bolje da svi izgube teniskim rezultatima, jer posle 3,4,5...godina evropskih poraza valjda ce nekad nekom pasti na pamet da nesto promijeni. A nije nepotrebni pesimizam vec realizam jer je tesko ocekivati da potpuno neiskusna a i dosta nekvalitetna ekipa prodje u sledecu fazu takmicenja protiv ekipe koja igra kontinuirano u ligi svjetlosnim godinama iznad nase.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Domaci fudbal ne gledam ne zato sto me ne interesuje, vec zato shto ne valja one rabote. Nece ni valjati dok se radikalno ne promijeni nacin funkcionisanja lige i klubova. Uzevsi to u obzir, na duge staze je mozda i bolje da svi izgube teniskim rezultatima, jer posle 3,4,5...godina evropskih poraza valjda ce nekad nekom pasti na pamet da nesto promijeni. A nije nepotrebni pesimizam vec realizam jer je tesko ocekivati da potpuno neiskusna a i dosta nekvalitetna ekipa prodje u sledecu fazu takmicenja protiv ekipe koja igra kontinuirano u ligi svjetlosnim godinama iznad nase.
    Igrao je i Videoton u ligi "svjetlosnim godinama iznad nase" pa prodjose kako su prosli protiv te iste Mladosti koja je nekvalitetan i neiskusan tim.Kazes ne gledas domaci fudbal nit te zanima isti a smatras sebe adekvatnom osobom da ga komentarises i siris pesimizam.Bez obzira koliko nekvalitetan se fudbal igrao kod nas i koliko nasi timovi bili neozbiljni ja cu uvijek biti na njihovoj strani bez nekih zelja da nas dobijaju teniskim rezultatima kako bi se "nesto"(ni ti sam nijesi siguran sto) promjenilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Rekordare:

Jeste, i vazda je lijepo viđet da ekipa iz tvog grada koja je primorana da trenira u takvim uslovima i praktično igra za džabe pobijedi tako neku ekipu koja je ''svjetlosnim godinama'' ispred.

Daleko bilo da ti nešto posebno zamjeram što ne pratiš domaći fudbal, ako si već isključiv po pitanju kvaliteta. samo si svojim nedolaskom na stadione i nezainteresovanošću samo dio problema, jer đe nema navijača nema ni novca u fudbalu, rivaliteta i atraktivnosti lige. A znam da mariš za reprezentaciju, čiju osnovu čine a i činjeće momci koji su se podigli upravo na ovim poljanama. Fudbal jeste loš, teren je nekvalitetan itd. ali kad se popuni makar jedna zapadna tribina kao što je to bilo protiv Sjenice i Videotona i vidiš hiljade ljudi kako ustaje, aplaudira i podržava i najbanalniji i najjednostavniji dobar potez, opet je drugačije, i veći je užitak gledat utakmicu i bolje se osjećaš kad si dio takve navijačke grupe, maltene i zaboraviš da pola tvojih igrača ne umije ni primit loptu.

A i sjećaš se kad smo pričali sa onim Englezima u Boćare, niti jedan od njih nije gajio prezir prema svom lokalnom klubu koji igraju u trećoj i četvrtoj engleskoj ligi. Neki od njih su isključivo bili navijači tih klupčića koji nisu mnogo iznad Mladosti, Sutjeske itd. Sad što neko uz te lokalne klubove navija i za Premijerligaše, to je sasvim ok, ali ekipa iz kvarta se vazda podržava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Igrao je i Videoton u ligi "svjetlosnim godinama iznad nase" pa prodjose kako su prosli protiv te iste Mladosti koja je nekvalitetan i neiskusan tim.Kazes ne gledas domaci fudbal nit te zanima isti a smatras sebe adekvatnom osobom da ga komentarises i siris pesimizam.Bez obzira koliko nekvalitetan se fudbal igrao kod nas i koliko nasi timovi bili neozbiljni ja cu uvijek biti na njihovoj strani bez nekih zelja da nas dobijaju teniskim rezultatima kako bi se "nesto"(ni ti sam nijesi siguran sto) promjenilo.
    Pogledam s vremena na vrijeme i ono sto vidim svaki put me duboko razocara, jer sa profesionalnim fudbalom nema veze. E sad, mislim da je mnogo bolje i za klupski fudbal u CG i za sve one koji ga gledaju da se krene raditi da postane bolji, nego mirno prihvatati cinjenicu da je svake sezone sve gori i gori (ogromna vecina ljudi koji pomno i aktivno prate domaci klupski fudbal to kaze i nema razloga da im ne vjerujem) i busati se nekakvim zakletvama odanosti ne znam ni ja cemu "koliko god bio nekvalitetan".

Quote Originally Posted by Copywrite
    Jeste, i vazda je lijepo viđet da ekipa iz tvog grada koja je primorana da trenira u takvim uslovima i praktično igra za džabe pobijedi tako neku ekipu koja je ''svjetlosnim godinama'' ispred.

Saglasan sam, ali bi jos ljepse bilo vidjeti da se pocne raditi na stvaranju uslova da takve stvari postanu normalne, a ne jednom u 7 godina da se desavaju. Sam si dolje napisao da talenta ne fali-isto sam saglasan.

Daleko bilo da ti zamjeram što ne pratiš i podržavaš domaći fudbal, ako si već isključiv po pitanju kvaliteta. samo si svojim nedolaskom na stadione i nezainteresovanošću samo dio problema, jer đe nema navijača nema ni novca u fudbalu, rivaliteta i atraktivnosti lige.
    Pazi, obzirom na kvalitet fudbala, crnogorski klubovi imaju neproporcionalno velik broj navijaca. Medjutim, ono sto nemaju su stadioni (imaju nekakve poljane, velika vecina), igracki i strucni kadar, novac i sto je najgore, bilo kakvu zelju i volju da se nesto promijeni. Kad na to dodamo sistematsko namjestanje utakmica i nedostatak bilo cega shto lici na trening proces-dobijamo ono sto imamo danas.

A znam da mariš za reprezentaciju, čiju osnovu čine a i činjeće momci koji su se podigli upravo na ovim poljanama.
    I uvijek nekim cudom najbolji ispanu oni koji su sa tih poljana pobjegli glavom bez obzira makar i u Juznu Koreju ili Turkmenistan cim im se ukazala prva prilika.

veći je užitak gledat utakmicu i bolje se osjećaš kad si dio takve navijačke grupe, maltene i zaboraviš da pola tvojih igrača ne umije ni primit loptu.

Moguce, ali meni je i dalje losa igra ne prst, nego balvan u oku.

A i sjećaš se kad smo pričali sa onim Englezima u Boćare, niti jedan od njih nije gajio prezir prema svom lokalnom klubu koji igraju u trećoj i četvrtoj engleskoj ligi. Neki od njih su isključivo bili navijači tih klupčića koji nisu mnogo iznad Mladosti, Sutjeske itd. Sad što neko uz te lokalne klubove podržava i Premijerligaše, to je sasvim ok, ali ekipa iz kvarta se vazda podržava.
    Ne gajim ja nikakav prezir, samo ih kritikujem (mislim na sve CG klubove) za stvari za koje se moraju kritikovati. Naravno da cu podrzavati Mladost a ne protivnike ali to me ne sprecava da budem realan. Isto kao sto navijaci Bornmuta sigurno nisu mislili da ce pobijediti Real Madrid iako su navijali za svoj tim (izgubili su 6:0).
    Last edited by Recordare88; 24-07-13 at 13:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Rekordare

samo još par stvari: navijača nema dovoljno u Crnoj Gori, ne pričam o ultrasima nego o posjetiocima fudbalskih događaja, možda sam se pogrešno izrazio. Po mom mišljenju, korupcija i namještanje je mnogo veći problem od infrastrukture jer ne može nijedan igrač da se normalno razvija kad svako drugo kolo igra na unaprijed određen rezultat. Ovi internacionalni mečevi malo smanjuju taj rizik, to jest manja je vjerovatnoća da se tako nešto dešava, mada nakon partije golmana i defanzivaca Čelika ništa me ne iznenađuje više, žao mi je svakog živca koji sam izgubio na njih.

Opet, treba pratit taj fudbal naš, s vremena na vrijeme. Mogućnost igranja protiv Sevilje je najjača stvar koja se desila od Glazgov Rendžersa, tako da ću ispratit to i nadam se povoljnom rezultatu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Rekordare

samo još par stvari: navijača nema dovoljno u Crnoj Gori, ne pričam o ultrasima nego o posjetiocima fudbalskih događaja, možda sam se pogrešno izrazio. Po mom mišljenju, korupcija i namještanje je mnogo veći problem od infrastrukture jer ne može nijedan igrač da se normalno razvija kad svako drugo kolo igra na unaprijed određen rezultat. Ovi internacionalni mečevi malo smanjuju taj rizik, to jest manja je vjerovatnoća da se tako nešto dešava, mada nakon partije golmana i defanzivaca Čelika ništa me ne iznenađuje više, žao mi je svakog živca koji sam izgubio na njih.
    Saglasan, plus infrastruktura i pogotovo nedostatak strucnog kadra koji ce krsteno da radi sa mladim igracima je isto veliki problem. Jer kad ti je jedan Pipi Bozovic (bez uvrede) najveci ekspert za rad sa omladinskim pogonima, jasno je kakva je situacija.

Opet, treba pratit taj fudbal naš, s vremena na vrijeme. Mogućnost igranja protiv Sevilje je najjača stvar koja se desila od Glazgov Rendžersa, tako da ću ispratit to i nadam se povoljnom rezultatu.
    Pratim ga i ja, s vremena na vrijeme A i fino bi bilo da dodje Sevilja, makar zbog Nina Rasica da pita Palop eres tu...

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Kako ce Ludogorec da tresne ovog prslog Partizana
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ali Volkov sa izjavom zasto je dobio crveni "Kad te neko uhvati sa 2 ruke za vugla, mora da se nabode brate. Ne kazem da je odgovorno, ali mora! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I Vojvode su jednom ranije napustili stadion prije kraja, pa nikom nista. Broj ljudi koji je juce otisao uopste nije velik, a i ne moze se ocekivati od nekog, ko inace ne dolazi na utakmice, da ostane do kraja kad se gubi sa 0:3. Na kraju krajeva, platili su kartu, mogu da rade sta hoce.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Razmisli koja je utakmica bila i koje okolnosti. Nije velik broj ljudi, zajebavas li se to? Pola zapada i skoro cijeli istok kuci otisao.
    Njihove karte ? Znas li koliko ljudi otprilike juce nije moglo da dodje do istih, a gledali su utakmice protiv Decica, Koma i Drezge.. Prica ti je bas nidje veze. Cu mogu da rade sta oce...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Samo da pozdravim lopurde nikšićke, viđeli da nisam iz nk pa mi prodali kartu u PRVI RED iza kućica za igrače đe sam jedino mogo da vidim nešto malo atletske staze.

PAS MATER
    Bijo si poziw koi se neodbija

Page 121 of 222 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)