Pođi kod Bojana u GSM House u Hercegovačku,niko ti neće kao on objasniti...
Mene je jedan lik kad sam bio u Bar reka 20e.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Pođi kod Bojana u GSM House u Hercegovačku,niko ti neće kao on objasniti...
ima li ko problem sa miktofonom na 4s? ponekad kad zovem i neko mene zove ne cuje me ili me slabo cuje. nedje sam gledao na you tube da moze biti do nekog konektora . lik stavi parce papira i to se rijesi. ima li neko iskustva? ne otvara mi se telefon , a i nemam alat , jer je neki sitan kljuc u pitanju
Ludilom maskiram dosadu
Jel li realno da niko ne zna koliko kosta otkljucaanje iphona 4 sa svajcerske oranz mreze ... Ja sam mislio da ce mi forumasi odmah rijesiti misteriju :P ... Zar niko to ne radi na forumu ???
Kontakt tel. 067 408 114 Nikola
Па већ ти је речено. Отиђи у GSM House, ако се може откључати, они ће ти то завршити.
У иностранству откључавање са те мреже кошта око 80€.
Ваљда се мора чекати, кад пошаљеш имеи код добијеш за неколико дана код за откључавање
Послато са вантачајдол користећи тапатолк
ada ne kosta brate rekli su njemu u bar kosta 10-15e ali da on vidi moze li dje jeftinije za 4-5eura, i onda ce imat cetvorku za 4eura...
f6
......
Last edited by K-9; 22-07-13 at 11:59.
Ima se,moze se.....aoooo....
Послато са GT-I9305
.............
Last edited by K-9; 22-07-13 at 11:58.
Kako da te naZovemo kad ti je tel zakljucan?![]()
f6
.....
Last edited by K-9; 22-07-13 at 11:58.
Nemam na racun, poslao sam ti besplatnu...
f6
Drug,vec ti je recheno...GSM House u Hercegovachku,javi shto su ti rekli ako bude josh kome trebala ta info i to je to...
Rentiram Samsung S4-3,80€ na dan u cijenu uracunat PDV 19%,moze i placanje preko racuna...preko 10dana po dogovoru..![]()
![]()
Sent from my GT-I9505
Gasi mi se i4 iz cista mira.
Sa 30% baterije, sa 5% baterije...nema nekog razloga. Kad ga upalim radi kao sat.
Sto mu je?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jb? Backup, pa restore kroz iTunes. Ako ne rijesi onda je hardware (baterija?)
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauahahahahahaha.
Eto tako, na zadnjih par postova o otkljucavanju
Neko je napisao da se moze koristiti xsim kartica (mislim da je bio gocetr) za ove iphone koji su zakljucani, da li moze ovo na bilo koji iphone 4, bez obzira na verziju OS ? I ima li gdje kod nas da se to kupi ?
Na kupujemprodajem za 10-15-20 eur
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala, a treba li posebna verzija OS da bude ili je to nebitno ? Samo se to stavi i kartica i radi ?
Zasto mi se desava da kad ocu da editujem sliku, cropujen, odradim save...sve bude ok, al kad tu sliku npr saljem na viber onda je salje cijelu?
sad provalih da se to samo na viber desava O_o da viber salje sliku full, a ako je okacim npr na fb il posaljem na mail onda bude cropovana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by stefke; 25-07-13 at 11:31.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks