Bože mili koliko neukusa i teških kompleksa ima u ovom činu (t.j. "umjetniku")....a "osmehe vraća" nedoraslima i iskompleksiranima :upset:
http://www.alo.rs/vesti/svet/angela-...he-vraca/25376
Ako mi se i desi da ponekad pomislim:" Možda smo trebali ostati u zajednici, jer evo ćemo ipak uskoro formirati kopiju Yu, minus Slovenija, plus Albanija a velko tržište je prednost, što se vidi iz primjera PAY PAL, gdje su nas zanemarili-onda se desi nešto ovako, i ja se, po ko zna koji put, iz srca obradujem što smo mala normalna zemlja, koja ne privlači pažnju, čiji stanovnik može reći da je Montenegrin a da ne razmišlja hoće li ga neko udariti ili izvrijedjati zbog "minulih zasluga".
Srbi kao da se konstantno trude da niko ne zaboravi zlu prošlost! Angala im sigurno neće zaboravit ovu paradu neukusa, a Bogme ni njemački patrioti(kojih je večina).
JA BIH SE DUBINSKI IZNERVIRAO DA SA TIM IMAM IKAKVE, MA I NAJMANJE VEZE ( ma i po pripadnosti naciji "umjetnika")....
Da je to postalo dio "kolektivnog nesvesnog" velikog broja naših komšija i rodjaka vidi se i kada se neki "umjetnikovi" istomišljenici na forumu otvoreno pitaju -koje je zlo to učinjeno u Bosni ?(kao što su se pitali par učesnika polemike sa mnom u vezi davanja imena Srdjana Aleksića trgu u PG)... a čak i pitati to pitanje perverzija je, posle toliko mrtvih, ranjenih, raseljenih, ludih i poremećenih, razvedenih i rastavljanih brakova itsl.
MOžda nije direktno tema topika, ali indirektno je i te kako u vezi sa nama, pa mi nećete zamjeriti za ovaj blagi "off topic".
Pozdrav,

.........ali evo da te "ispoštujem".

ne ljutim se ja, krivica je samo moja sto sam angazovao advokata preko foruma a znam da se u CG ni cistacica ne angazuje bez preporuke nego ajde...

Bookmarks