Danas u Niksic sretoh ovog ljepotana. CT 200 hibrid. Njemacke tablice dekica ga neki vozi.
koliko ce ovaj Q50 bit kod nas ako u kevu srbiju pocinje od 34 iljade?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Ne bi trebalo nesto drasticno skuplje. Ali to treba kupovati u USA meni ujak vozi Q56 i platio ga je skoro 12k jeftinije u USA nego u srb. I to full oprema.
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Tamo je 27 000 eura, bazni model.
TAKUMI
Msm ono...
![]()
kvačilo na 80.000km, vo imja oca...
![]()
Nije to nista, ja znam jednoga sto ga je izgorio posle 1000km na novo auto...
a tesko je kvacilo spalit...zena koja je navikla na automatika moze da ga izgori lagano....a i ove sto drugebne znaju za izbacivanje iz brzine...no vazda na kvacilo nogu drze
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
VW mk4 M power
![]()
toliko je kod nas malo jaci golf![]()
She is only here to annoy herself!
@EKV
Spaljivanje kvacila tj lamele nije moguce drzanjem stisnutog kvacila...mozes ako ga spajas...tj kreces stajes...
Sent from my GT-N7000
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jel sredjena Astra?
TAKUMI
ali kako uvijek na ove servise dodaju tecnost za brisace. znam da je 2 eura, ali isto.![]()
Ili npr podlosku kartera. Ja to dobijam svaki put sa aftermarket filterima.
TAKUMI
Auto otpad na kosovu![]()
![]()
niujedne mi gace lastike nema
koja kolekcija pregadnih felni
She is only here to annoy herself!
Fabia nije. Ovaj majstor mu je rekao da mozda jedan cilindar ne sagorijeva dobro(iako na benzin radi odlicno) pa onda je problem sto je to kao prvi motor koji pravi smjesu tako sto prvo ubacuje vazduh pa gorivo:-) pa onda njegov usis nije za ovaj tip plina itd...uglavnom vjerovatno ce te kontaktirati brat ovih dana kad nadje vremena da se dogovorite pa da probas auto i vidis sta i kako mu je:-)ebem ti majstore...
P.S. daj mi broj na pm pa da te okrene brat ovih dana.
Sent from my GT-N7000
Kakav pusac kurca taj majstor. Pa jel stavio svecke?
TAKUMI
Ne. Rekao mu je da stavi svjecice plinske ali ovaj majstor to iskulirao jer je...rekao sam ti dje mu je nasao dijagnozu...kao nije to do svjecica...vodio kod drugog ovaj drugi nije mogao odvrnuti svjecice...nategao kaze zapekle i tu odustao. Brat izdimio i kaze da tebe vidim ili da makar preporucis nekog majstora ko bi mu to mogao rijesiti...
Sent from my GT-N7000
Ma neka ne nazove pa da zavrsimo to.
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks