Nacionalni sport broj 1 bi prica a ?
Španci su to, premazani svim bojama i još domaćin. Sve, ali baš sve će uraditi da osvoje prvo mesto u grupi a nisam nešto ubeđen da će Leka i drugovi uraditi bilo šta da to spreče. Ništa se ovde ne može promeniti za 48 sati, problem je za dublju analizu.
Novajlije daju najoptimističnije izjave a igrač više nije loš samo danas.
Nacionalni sport broj 1 bi prica a ?
Ako neko želi da gleda SAD - Hrvatska i od 13:30 Srbija - Australija.
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/rtrs
Sprdnja živa.
Evo ne vjerujem i dalje, da se ovako lose odigralo..I neka prica da su odbranu popravili? Ne znaam.
treba odigrat na nase sad da osvajaju, sigurno je kvota bombascenarijo na vidiku, izgubimo od Spanije ili ih dobijemo jedan razlike, ili odigramo x, Spanci dobiju Grke preko jedan razlike i mi kao treci u grupi ( vjerujem u pobjedu protiv Nju Zelanda
) idemo na kengure u 1/4, a onda do kraja!
sweet dreams![]()
ali tacno se vidjelo pod kakvim su pritiskom bili, nerealno, kao da je cetvrtfinale pa moraju.
Taman su se fino rekreativno isplivali posto ono sto su radili u bazenu nije bio vaterpolo no rekreacija, sad mogu na jutarnju kafu koju su propustili.a najaci mi je komentator koji na dva minuta do kraja i pri rezultatu 6-2 lupa izjavu "na putu smo da izgubimo ovu utakmicu":shock:
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
amerikanci se sasvim pristojno drzali protiv hrvatske. na kraju izgubili 9:7. prve dvije cetvrtine skroz ravnopravno (3:3 poluvrijeme), ali ih je hrvatska slomila u trecoj.
<--- leuk
Predlažem da se AJKULE preiumenuju u KRAPOVI, e nam taj nadimak itekako odgovara.
![]()
Kako se javljaju pljuvaci. Dokaz da protiv VATERPOLO reprezentacije CG navija 2/3 Crne Gore.
Uzivajte, sto da vam kazem?
Ja vjerujem da moze bolje. Nadam se korektnom sudjenju protiv Spanaca. Danas nam nisu 2 faula na 5m svirali, Grci to kao da su znali... Grci su u prve tri cetvrtine imali 11x igraca vise, cak 3 dosudjena na krilnim pozicijama, bez lopte. Nije to razlog sramotne igre, ali nas je poguralo ka ambisu...i troslilo nam snagu da se vratimo.
Kad bih nabrajao greske trenera ne znam koliko bih vremena izgubio i stalno bih nesto zaboravio...po meni je on i samo on krivac za ovo. Po strani 7 precki, igra i taktika su bile sramne, bez zelje da se nesto na vrijeme presijece, promijeni... Covjek kao da spava tokom utakmice!?
Glupo je nakon prvog meca, osim kritika, govoriti nesto ozbiljnije, ali ovo je bio mec kad pozelim da se nakon njega vrate doma...sram ih i stid bilo!
Lose mi je...
P r i m o r a c
18% procenat suta (22/4)...nezabiljezeno.
P r i m o r a c
Samo lagano s tim pljuvači, to što je nekom preko one rabote da gubimo ovakve meče ne znači da navija protiv sopstvene reprezentacije i uživa u njenim porazima.
Ne znam đe je problem - ili se reprezentacija vodi na skroz pogrešan način, ili su ovi naši igrači jako precijenjeni.
Od ovoga jutros gore ne moze to je sigurno, a koliko su momci jaki i koliko mogu bolje ostaje da vidimo...mislim da ce se vec preksjutra vece vidjeti na djelu nas mentalitet i inat. Kakvo god da bude sudjenje mislim da necemo izgubit utakmicu! Chapro i Nikola Janovic ako misle kad sto cinjet u ulogama trenera i kapitena, mislim da im je ovo taj momenat! Vjerujem i dalje u uspjeh na ovom turniru!
ima li negdje live stream za utakmicu srbija - australija?
<--- leuk
koji je rezultat Srb-Aus?
10:7 .... kraj
Last edited by Fuji; 22-07-13 at 13:33.
Odlicna Srbija na startu (10:7). Australija pokazala zube, kao i vazda.
Odgledah Hrvate, lakse nego sto sam ocekivao su pobijedili Amere.
P r i m o r a c
zavrseno 10:7. gledah utakmicu, i mogu reci samo da je australija jako jako nezgodna reprezentacija. srbija je odigrala stvarno disciplinovano bez sekunde potcjenjivanja, i zato su na kraju slavili. a mislim da ce se svi namuciti s australijom.
<--- leuk
Pazljivo sam pogledao ove tri utakmice. Koliko god Srbi bili bolji od Australije ili Hrvati od SAD-a, oni su ipak dobro izanalizirali protivnika, neutralisali im najjaca oruzja...
Jedino mi to nismo uradili. Prepotentno.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks