Ostavi mi par tih čokolada...
Ovdje svi pricaju kao da postuju ogranicenja,a 95% vas vozi preko ogranicenja i nema potrebe da kenjate bzwz,Danilo pomiri se sa tim da je moras platit i to je to,da si provjerio vrijeme na isjecak i da nije bio isto onda bi mogao nsto al to na licu mjesta,sad je prekasno
Isto je mene bilo prije godinu i kusur kad su me zaustavili sa sluzbenim kombijem(koji nisam ja duzio) uglavnom kombi nije imao PP aparat,pojasn,nije bio bazdaren tahograf i nije nalijepljena ona naljepnica od tablica na soferku.Zvao u firmu popricali par minuta prekinuli,posle minut dva policajcu zazvonio telefon i cak nije ni zavrsio razgovor nego mi je dao dokumenta i kaznu bacio(vjerovatno nije htio da gledam kako ga ribaju i kako se izvinjava) Inace je bila NK policija u pitanju.Od tada me ne zaustavlja policija iz NK sa sluzbenim vozilima
tako nesto
Danas je bio tvoj red. Kako kaze nas narod: Ne bode se suti sa rogatim.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
Danilo... Kao prvo, tesko da mozes odavde ocekivati da ti ljudi pomognu, uglavnom se sprdaju sa tudjim, ajde da ih tako nazovemo, problemima. Svi smo se mi, ili svi cemo se nac' kad tad u tu situacijuz a mozda si mu upao u oko zato sto si pretek'o tog kombija, ko zna... Mislim da si mog'o drugacije da reagujes, ako vec smatras da sto posto nisi bio kriv. Napisi zapisnik/primjedbu. Nakitis svega...istine ali u sirem obliku. Pa trazis je li bazdaren radar, pitas da ti pokazu direktan dokaz na kojem se vidi da si ti sa tim i tim vozilom pocinio to i to. Pa trazis broj sluzbene znacke. Pa opalis jednu dobru zalbu. Ali sve smireno. Bez nervoze i psovanja. Jer toga se oni ne boje. Umiju oni da procijene koga mogu da kazne, koga ne bi smjeli i ono trece, nedoumica, "da li da rizikujemo da ga kaznimo i donesemo sefu prijavu i on nas pomazi po glavi i da nam kosku da glodjemo uvijenog repa", ili "da nas opali po usima jedan poziv od kog momentalno dobijamo premjestaj u PJ Gusinje".
Ako mene pitas, ja bih is'o na sud i samo zahtijevao da mi se iznesu dokazi da sam to bio ja, u slucaju ako nisi potpisao tu prijavu/kaznu. Prazne su one price "Policajac ako oce uvijek ti moze nac' nesto". Tacno se znaju pravila i sta sve moras da imas/da ispunis da bi bio 100% ispravan. To nije nemoguce.
ajde djaole..ja sam tako u bd bez vozacke ostaododuse iso sam 86 preko bulevara al nije to poenta nego to sto je mecka pored mene isto toliko isla i naravno skrenula s kruznog pu zaobilaznice a ja nastavio pu raskrsnice za ct i vidimo se vozacka
nemas se sto nervirat oko toga...treba mercedese i ostalu ekipu isplatit na vrijeme
![]()
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Niko ne vjeruje drugima koji ovdje postuju o svojim mukama, dok vam ne napišu kaznu, pa osjetite nepravdu na svojoj koži...
Tako sam se i ja osjećao sad skoro u Kotor kad mi je pisao kaznu zbog svijetala u sred bijela dana... Jednostavno, policija je tu da puni budžet, svako ko misli da su tu zbog bezbjednosti u saobraćaju - živi u zabludi... Takav je naš mentalitet, i još dugo će tako ostati, protekcije, veze...
Samo da dodam jedan pozitivan (po mene) primjer od sinoć iz BD... Iz pravca Kotora skrećem ka Starom gradu u BD, i na semafore prolazim ne stajući pješacima koji su na početku prelaza, jer komotno mogu proći prije njih... Policajac na motor me zaustavlja 10 metara niže kod Paradiza, znači tačno sam siguran da će mi pisati kaznu, 100% situacija zbog koje on i stoji tu... Pita me zašto nisam propustio pješake, ja fino rekoh kako barem ja jedan da prođem jer je kolona iza mene, on na to kako baš i treba da stanem kako bi se Mediteranka malo oslobodila, bla bla... I na moje čuđenje samo mi vrati dokumenta, i reče mi da će sledeći put pisati kaznu... Eto fala mu... Jedino što baca sjenku na sve ovo je situacija, kad sam se uključio nazad u kolonu odmah tu ispred njega, momčić sa nekim Passatom karavanom na NK table preteče mene, i čitavu kolonu od nekih 5-6 auta da bi skrenuo lijevo pored Cosmetics marketa... Policajac se nije ni okrenuo... Toliko o tome...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pg Cetinje...nidje patrole. Derite slobodno.![]()
Mogu se pojavit za 2 min...
TAKUMI
Ima li ih put Budve dolje? Ima li ko da je sad prosao tuda?
Need help...ili ti okrojiše i mene, tj ja sam kriv, cugao i krenuo od gimnazije do kuce (1.5km, u zagoric, reko neće... xD)
Uglavnom, zaustavili me, duvao, 0.8 sto je dosta, i koliko sam vidio kazna minimalna 300e... Do duše nisu me slali da se ladim u betonjerku il đe li već, zašto ne znam, ni sam nisam vjerovao da je toliko alkohola moglo bit...ono bio sam priseban 95% xD
Šalu na stranu, to je bilo prije 2-3 mjeseca, cekao sam jer mi rekose milicajci da ce mi doc poziv na kucu. Međutim čujem da se to ne čeka no se odma ide u MUP?
Možete li mi objasniti kako ide dalje ta procedura, šta da radim, đe da idem, mogu li kako kod sudije izcimat neku manju kaznu od minimalne?
nisam kažnjavan prije nit imao ikakvih prekšaja...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Mozes minimalnu, ona je 300 eur za taj prekrsaj.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
nebitno sto je slika iz vijesti, povodom onog clanka i sto su MN tablice. objektivno gledano, pravi primjer, ne samo debilnih ogranicenja nego i horizontalne signalizacije, gdje na ovakav pravac stoji puna linija, i tek na pola pocinje isprekidana... isprekidana ovdje po meni moze da stoji dosta ranije, jer dolazite u situaciju u kojoj je trenutno MN vozilo, da preticete na PUNU, onaj sudija kad vam to vidi to je teror, a ustvari ovdje imate potpuni pregled puta i bez ikakve opasnosti moze da se izvede preticanje. naravno isprekidana treba da pocinje makar nekih 200metara prije, na samom izlazu iz ove blage krivine.
f6
Za 300 si mogao 125 puta da podjes taxijem...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
godinu dana sa taksijem u grad svaki vikend hhahahah
f6
ovo ce mu naplatit sad i nikad vise...kad se svi opeku po jednom kome ce onda naplacivat kazne tj. od cega ce punit budzet![]()
She is only here to annoy herself!
mene su sigurno 5,6 puta zaustavili pjanog ,ali sam vazda normalno pricao sa njima, i nikad nisam duvao ...desilo mi se 5,6 puta da nekom srecom pijan prodjem pored njih i da me ne zaustave...neka luda sreca ,znam da je lose pjan vozit,ali kad popijem teze mi je krenut pjeske ,a da znam da su mi tu kola no ista...to je jace od mene.evo sam se malo opametio i zadnjih 2,3 mjeseca samo taksijem kad se pije.
znaci kad vas zaustave,lagano spustanje stakla i "dobro vece" ,palis svijetla u kola kaoo potpuno si siguran ,vadis dokumenta,on te pita jesi li sto pio? vazda se odgovara sa NE NISTA,INACE NE PIJEM(nema ono jesam jedno pivo i to davno,ne prolazi ta prica)...valja rec i POSTIM ,pa ne pijem,ka da on zna kad je post![]()
hahahha ovo moze pomoc' ,ali se ne igrajte .
Russia!
Koja je najniža brzina kojom se smiješ kretati kroz grad a da te policija ne zaustavi? Ja često vozim 30km/h, jer spuštim stakla skroz pa da mi malog sina ne bije promaja na zadnjem sjedišu. Ubacim u 4-tu na 1000 obrtaja i u kolima milina pirka po malo i slušamo branka kockicu :-)
mozes i 3 km/h slobodno, pogotovo kroz Njegosevu da te svi vide![]()
She is only here to annoy herself!
ja u njegosevu pustim na ler da se kotrlja i turiram u isto vrijeme ka da prolijecem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks