View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 618 of 942 FirstFirst ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... LastLast
Results 15,426 to 15,450 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    http://www.pobjeda.me/2013/07/17/mladost-pred-stecajem/
    Jedan od najtrofejnijih evropskih klubova.
    Nevjerovatno je da grad Zagreb ne moze da odvaja i za njih...

EDIT:
    http://www.vecernji.hr/sport/vaterpo...-clanak-585609
    može grad zagreb odvajat za njih i to čini i činio je godinama - oni su godinama od grada, samo od grada dobivali redovnih mil eura (prije 2-3 godine dobili su preko 1.5 mil eura da im se pomogne sanirat dugove). osim toga dalekovod je davao najmanje 5 mil kuna, a tu su i drugi sponzori... ali bukić i ostali su bili preveliki lopovi pa su uspjeli taj za vaterpolo enormni novac "potrošit" a da ne plate igrače. duguju još i đogašu.

a lani nisu htjeli uzet pare od grada jer su hinić i đogaš stavili zadužnice na račun tako da bi ti novci otišli odmah njima. lopovi sve od reda.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

čitam stalno što se piše, manje komentiram, ionako je uglavnom bilo riječi i cg reprezentaciji,a i imam puno manje vremena nego ranije pa pati vaterpolo pisanje .

apropo hrvatske reprezentacije, gadi mi se skoro zbog tatinih sinova. sin od bukića će vjerujem postat bar solidan ako ne i vrlo dobar igrač, ali sada je samo zato što je bukić u reprezentaciji. recimo na lijevoj strani imamo vukičevića koji isto igra u mladoti, isto je mlad (20 god) samo što je za raziku od bukića igro u prvoj postavi mladosti i prije 3 sezone kada je mladost imala odličnu sedmorku (sa udovičićev, hinićem i ostalima). i momak je za jednog 18-godišnjaka bio odličan. bolji je duplo od bukića trenutno, ali će ga se ovakvim marginaliziranjem uništit kao i markovića iz juga koji nije ni dobio poziv na pripreme da ne bude konkurencija tatinom sinu.

o paškvi svi već sve znaju. momak je glup i netalentiran, da ne tko sa 207 i sa toliko guranja valjda od kad je skočio u bazen bude toliko loš, mora bi baš ober glup i netaleniran. a tek tuckovo objašnjenje da je izbacio krapića (nije ni on puno bolji, ali je i mlađi i ipak bolji, bar neće u svakom napadu napravit kontrafaul) jer paškva bolje igra kad uđe netko kao drugi sidrun??!?!?!?! to ni u monty paytonu ne bi prošlo. a s paškvom će se stalno morat ulazit netko kao drugi sidrun jer je on nemoćan uzet poziciju. inače hrvatska ima i vrlića, odlinog sidruna (vidjelo se i u F4 u bg-u) - nije u rangu dobuda, ali je bar duplo bolji od spomeutog dvojca iz primorja. a njega nismo nikad ni zvali na pripreme jer se čuvalo mjesto za paškvu kad nije bilo hinića. sad momak odlazi igrat za brazil jer su mu dali fine pare...

a opet hrvatska može na pogon 5 klasnih igrača: pavića, sukna, dobuda, bušlje i jokovića. uz pomoć obradovića i možda još koga nešto napravit. posebice što nam je ždrijeb skroz otvoren do polufinala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jbt, kakva ste vi 2 sidruna (u poređenju sa današnjom konkurencijom u vidu Paškvalina i Krapića ) pustili niz vodu. Premuš i Vrlić. Šta je sa Goretom ?

Inače, ono što sam pisao na neki način je dobilo potvrdu. Od 55-60 igrača sa poslednja 4 velika takmičenja za mlađe kategorije, 20 igrača (1/3) će igrati za A tim svoje zemlje u Barseloni. Prednjače Grci sa 4 i Mađari sa 3 što uopšte ne čudi, ako se pogledaju njihovi rosteri iz Londona.

Grčka - Gouvis, Genidounias, Pontikeas, Vlachopoulos
    Mađarska - Batori, Bedo, Vamos
    Kanada - Gašić, Radojčić, Taschereau
    Španija - De Lera, Munarriz
    Hrvatska - Bijač, Bukić
    Australija - Clark, Younger
    SAD - Bowen, Ramirez ( momak je posle Univerzijade prebačen u A tim, iako uopšte nije bio ni na širem spisku )
    Srbija - Mandić
    Rumunija - Teohari

Od preostalih 35-40, od 20-25 je već debitovalo za A tim kroz SL. Latinović, Marković, Popović, Vico, pa čak i Konatar ako se ne varam, kod Srbije Ubović, braća Rašović, Šaponjić igrao na OI, itd.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@dida,
    jasno je ovo za Mladost, ali je svejedno sramota da klub ode pod stecaj. Sramota za Zagreb.
    Dakle, da se obezbijede neki minimalni uslovi za funkcionisanje... Kao Primorac zadnje 3 godine. Doduse, pitanje je da li Mladost ima problema sa tuzbama, kao Primorac.
    Uz to, za Udovicica se zna da mu je Mladost ostala duzna citavu jednu sezonu (valjda i nesto preko toga), a da je on sve svoje obaveze profesionalno odradjivao.
    Toga u Primorac nije bilo. Ne samo da ga nije bilo, n'o sjetimo se (e zato ja redovno pisem na ovom forumu!!!) da je Azevedo prekinuo strajk da bi nam bio 7. igrac u Bd. Ostali su bili tada U18 igraci, a bek (S.Krivokapic) je branio. 14 igraca zbog plata nije dolazilo na utakmice...a sad traze sve pare iz ugovora...
    Za Hrvatsku reprezentaciju je sve jasno. Slazem se i sa tim da nabrojanih 5 klasnih igraca moze tim dovesti do vrha. Ali, poslije duzeg vremena, Hrvatska nije medju favoritima.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crna Gora se do sada sastala 9 puta sa Grčkom uključujući i dva ovogodišnja meča u SL, i Grčka je slavila samo jednom.

SL 2007, Novi Sad
    Crna Gora - Grčka 14-6
    SL 2007, Peskara
    Crna Gora - Grčka 11-3
    SL 2008, Budva
    Crna Gora - Grčka 14-6
    SL 2008, Atina
    Grčka - Crna Gora 11-10
    SL 2013, Budva
    Crna Gora - Grčka 11-9
    SL 2013, Atina
    Grčka - Crna Gora 8-9
    EP 2008, Malaga
    Crna Gora - Grčka 11-10
    OI 2008, Peking
    Crna Gora - Grčka 10-6

i poslednji meč na velikim takmičenjima (EP, SP, OI), prošle godine na EP u Ajndhovenu, četvrtfinale.

Crna Gora - Grčka 11-9 ( 2-4, 4-2, 4-2, 1-1 )
    Igrač više: Crna Gora 1(5), Grčka 5(9)
    M. Janović 3, Gojković 3, N. Janović 2, Dr. Brguljan, Ivović, Zloković
    Miralis 2, Ntoskas 2, Mylonakis, Kokkinakis, Ch. Afroudakis, Mourikis, Voulgarakis

Dva gola iz kontre, Dr. Brguljan i Zloković, jedna majstorija Gojkovića, a na 5-6 serija 4-0 i tu je rešena utakmica, polovinom 3/4. U odnosu na taj meč sutra neće igrati Gojković, Zloković i Radović a sa druge strane čak 7 igrača, Karampetsos, Miralis, Kokkinakis, Theodoropoulos, Ch. Afroudakis, Ntoskas i Voulgarakis.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sasvim dobra najava i pravi clip. Iako Grckoj nedostaje skoro pola tima, sistem igre je isti, opet nemaju ljevaka u timu, ali im je ta desna strana znatno angazovanija u napadu od lijeve.
    Imaju 2 dobra centra. Vidjecemo hoce li Capro pocet sa Lekom na beka, pored njega ti Grcki centri svakako nisu toliko dobri...
    Ako zanemarimo utakmice SL (gdje uglavnom timovi i ne igraju u top formi ili sa najjacim sastavima) mi smo se na svim ostalim takmicenjima mucili sa Grcima.
    Ipak, sjutra ocekujem sigurnu pobjedu. Koliko god pripremni mecevi bili nevazni, razlika u klasi je u te dvije utakmice bila velika.

Osim toga dje ce u bazenu vrijeme provoditi Leka, zanima me i uloga kapitena u timu. Ostalo je jasno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Još par informacija iz klupskog vaterpola pre nego što počne SP. Giorgetti je prešao iz Debrecina u Reko, N. Presciutti je peto pojačanje Breše ove sezone, Korolija pregovara sa Partizanom a G. Pijetlović je prešao u Oradeu.

Jedan zanimljiv klip pred početak SP. Ja jedva čekam da počne.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Rijeci Vlada Gojkovica su vazda precizne, konkretne i zavrijedjuju paznju: http://www.pobjeda.me/2013/07/21/vla...urimo-odlicje/
    http://www.pobjeda.me/2013/07/21/dar...ja-na-medalju/ Ispada da su najoptimisticnije izjave iz naseg tabora upravo od debitanata na velikim takmicenjima. Nije slucajno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa vise strana sam cuo ocjene da smo se odlicno pripremili za SP, da ce sto se fizicke spreme biti maltene savrseno. Nisam gledao nijednu utakmicu sa ovih turnira, pa ne znam kako je to stvarno izgledalo, ali valjda imamo razloga za optimizam. Imamo solidnu sansu za medalju, stvarno treba konacno odigrati i SP kako treba. Ako josh jednom izduvamo za polufinale, to bi bila katastrofa...
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja razumijem taj oprez zbog cetvrtfinala (kao sto sam siguran da ce Spanci sve uraditi da budu prvi u grupi, a zna se sto je ,,sve'' u vaterpolu), jer je to najvaznija utakmica na takmicenju.
    I razumijem oprez u najavama i izjavama, bas zbog toga. I takodje razumijem da treba da postoji respekt prema drugima, jer i oni rade, imaju kvalitet...i zele isto sto i mi.
    Ali mi pred sobom moramo imati cilj - medalju. O tome sam dosta pisao u proteklom periodu, dakle da nam nije cilj polufinale ili prica kako mozemo sa svakim da igramo...vec medalja.

U nekoj maloj mjeri mislim da je i to bio problem nekih ranijih neuspjeha, a logicno je i da nas je to cak 2x kostalo medalje na Olimpijadama.

EDIT:
    Sve zaboravljam da napisem (a mozda i jesam, ne znam...) - jako je lijepo vidjeti Pera Porobica uz reprezentaciju. To nam moze biti veliki, veliki plus. Pogotovo za neke starije igrace, sa psiholoske strane. Capro je i u Rijeci (nekako po strani) imao Emila Nikolica i neki igraci su to isticali kao jako vaznu stvar nakon osvajanja titule.
    Super je da nema sujete (tako prisutne u sportu)...svaka cast.
    Last edited by cattaro; 21-07-13 at 13:58.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo još detalj u vezi mladosti. uprava (recimo za razliku od primorca gdje je gotovo sva uprava otišla, oe su sve siti ljudi stalno) želi stečaj. već su osnovali drugi klub pod imenom mladost (umjesto havk ispred je nešto drugo) koji je igro 1B ligu ove godine. i na taj način ucjenjuju igrače koji će ostat bez ičega ako havk ode u stečaj a svejedno će ta "nova" mladost odma uskočit na njihovo mjesto u svim natjecanjima, i u proračunu grada, i korištenju bazena i slično...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Je li ijedna novinarska ekipa ispratila nasu reprezentaciju sa Cilipa? Iko????????
    Kad ih nakon uspjeha budem napusavao sve redom nemojte pricat' kako u slavlju treba svi skupa da ucestvujemo!

Sram ih sve bilo, tzv. novinari i tzv. nezavisni mediji!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    samo još detalj u vezi mladosti. uprava (recimo za razliku od primorca gdje je gotovo sva uprava otišla, oe su sve siti ljudi stalno) želi stečaj. već su osnovali drugi klub pod imenom mladost (umjesto havk ispred je nešto drugo) koji je igro 1B ligu ove godine. i na taj način ucjenjuju igrače koji će ostat bez ičega ako havk ode u stečaj a svejedno će ta "nova" mladost odma uskočit na njihovo mjesto u svim natjecanjima, i u proračunu grada, i korištenju bazena i slično...
    Primorac je tu, tadasnju Upravu, imao samo na papiru. I tada i danas (kada Uprave nema ni na papiru) klubom rukovodi jedan covjek.
    U sustini, dugove treba vracat', bez obzira na organe upravljanja...
    A to sto si napisao za Mladost...pa jasno je dje stvari vode. Problem je sto mi i dan danas imamo neke optuzbe na racun Primorca, Uprave...kako se nije trebalo toliko ulagat 2009. jer bi mozda rezultati (titula prvaka Evrope, npr) dosli kasnije i bez toga... Parafraziram izjavu Nikole Janovica od preksinoc! Vidi se koliko ljudi pate sto smo postali ono o cemu su oni sanjali...i dug Primorca su godinama koristili da se taj uspjeh marginalizuje.

Cesto volim da ponovim da, kad je ovaj sport u pitanju, ima neko ko bas i nije zaboravan...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Po ovom sajtu: http://www.waterpolo24.com/campionat...e-da-calottina kvote kod (valjda talijanskih) kladionicara su:
    Srbija 1.80 do 2.00
    Hrvatska 3.80 do 4.20
    Crna Gora i Madjarska 7.00
    Italija 11.00
    Spanija 15.00
    Amerika 33.00
    Grcka 50.00
    ...
    Takodje, ovaj, u zadnje vrijeme mozda i najazuriraniji talijanski sajt, u ovom textu poprilicno potcjenjuje Crnu Goru.

Nadam se da nam drzavna TV nece tamnit' RTS i HRT...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Je li ijedna novinarska ekipa ispratila nasu reprezentaciju sa Cilipa? Iko????????
    Kad ih nakon uspjeha budem napusavao sve redom nemojte pricat' kako u slavlju treba svi skupa da ucestvujemo!

Sram ih sve bilo, tzv. novinari i tzv. nezavisni mediji!
    otisli su sa njima tv vijesti i rtcg.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Znam da su otišli. Pričam o ispraćaju.
    Em nikog na aerodromu, em savez nije bio u stanju jednu zvaničnu utakmicu da organizuje pred odlazak...
    K'o da nisu naši!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

E jbg, da ne dodju u PG citavo ljeto nista mi nije jasno A doci ce svi da se slikaju kad osvojimo medalju ne brini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel moguce da ovi nasi paceri na rtcg nemaju direktan prenos???

ima li negdje live stream? otvorih ovaj link, ali mi nema nista.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

prenose kako ne prenose? sad ce za nekoliko minuta!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ko kakav stream da mogu na poslu gledat?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    ima li ko kakav stream da mogu na poslu gledat?
    http://tvsvuda.m-kabl.net/televizija/rtcg-2-uzivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nikolasmne430 View Post
    zivio.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Zna li ko moze li se preko tel gledati prenos?

Тапаток

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ocemo li ga davat jutros!?

Page 618 of 942 FirstFirst ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)