Page 296 of 876 FirstFirst ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... LastLast
Results 7,376 to 7,400 of 21880

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovdje svi pricaju kao da postuju ogranicenja,a 95% vas vozi preko ogranicenja i nema potrebe da kenjate bzwz,Danilo pomiri se sa tim da je moras platit i to je to,da si provjerio vrijeme na isjecak i da nije bio isto onda bi mogao nsto al to na licu mjesta,sad je prekasno

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Ostavi mi par tih čokolada...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Danilo... View Post
    To je to. Sto onda nije svu trojicu kaznio?

Imas li dokaza da nijesi bio ti?! NIJE MOJE da mjerim svima brzinu vec ljudi koji su PLACENI za to (tj. bar sam do danas mislio da su placeni a sad mi je jasno koja je sustina njihovog postojanja pored puta).

Upravo tako. Pomirio sam se ja cim sam vidio da onaj nesto pise. Nego pazi ovo, prvo mi trazi dokumenta i gleda me minut. Nakon toga kaze (vjerovatno kad je vidio da se ne pozivam ni na koga iako sam mislio da nema ni razloga sto me zaustavio) - ajde kod kolege snimio vas je radar. Kad sam otvorio vrata od auta onaj je poceo da pise, dok sam dosao do njihovog auta nalog je bio sprman za potpis! Vidis o cemu se radi ? Zar nije ljudski da je dosao i da kaze, idi kod kolege da platis kaznu napravio si prekrsaj! Nego me prvo trazi dokumenta da vidi ko sam pa tek onda da vidi sta ce i kako ce. Takvi ljudi su za mene pi*ke.

Kad vozite momci vi sto branite i opravdavate postupke privatne policije, pogledajte nedje kazaljku kad idete putem sa 4 trake u po bijela dana (npr pravac pored Delte). Ko bude isao 50 km/h, neka mi se javi i svima cu cokoladu kupiti. Pustite pricu seljacku, znamo kako se vozi i nikad nijesam kazaljku gledao jer nikad brzo nijesam vozio, uvijek sam bio 100% ispravan, registrovan, full oprema sa lancima, prslucima i pojas sam vezao kad vecina nije znala ni cemu sluzi. Izgleda da je 70km/h probijanje zvucnog zida... A na biciklo kad sjedes oces glavu da izgubis od vozaca strasnih i prlazaka kroz crveno. No, eto, danas sam ja, sjutra cete to biti vi .
    Isto je mene bilo prije godinu i kusur kad su me zaustavili sa sluzbenim kombijem(koji nisam ja duzio) uglavnom kombi nije imao PP aparat,pojasn,nije bio bazdaren tahograf i nije nalijepljena ona naljepnica od tablica na soferku.Zvao u firmu popricali par minuta prekinuli,posle minut dva policajcu zazvonio telefon i cak nije ni zavrsio razgovor nego mi je dao dokumenta i kaznu bacio(vjerovatno nije htio da gledam kako ga ribaju i kako se izvinjava) Inace je bila NK policija u pitanju.Od tada me ne zaustavlja policija iz NK sa sluzbenim vozilima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ostavi mi par tih čokolada...
    Dobijam li 2 cokolade za 100?

B'atice, ne pravdam Ja nikoga, kazem da si kriv.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Da, a ako je preserivac u pitanju onda zadnji.
    ja gledao kako cetvoricu zaustavlja u koloni put CT gore, i to sve neke lame golfovi i slicno koji su isli 90-100 dje je ogranicenje 60 onamo uz ono brdo(vjerovatno im je to bio pun gas racunali da ne mogu prebacit ogranicenje)
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tako nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ElvisPg View Post
    tako nesto
    sta prodajes bate?

Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    12 Posts

Danas je bio tvoj red. Kako kaze nas narod: Ne bode se suti sa rogatim.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Danilo... View Post
    Ljudi, ajmo pomoc. Popih kaznu od 70e zbog prekoracenja od 20km/h. Od krivog mosta ka Zabjelu, onaj dio dje je pravac i 4 trake, vrijeme 11 i 10 ujutru! Pazi sad, ja sam u lijevoj traci a u desnoj kombi i auto. Napolju je 50 stepini, nidje oko nema po ulici! Malo prije velike Panonke sjetim se da je radjen put i da je u lijevoj traci veliko ulegnice (razbio sam auto par puta tu kad prolazim doma) dok ga u desnoj skoro i nema. I sad, naravno, samo dam gas da budem na makar 2m ispred kombija i da udjem u desnu traku. To i uradih, izbjegnuh ulegnuce puta i lagano vozim desnom trakom. Sad smo tu ja, kombi i auto. Poslije 200m ispred SAMO MENE zaustavlja policija (iako smo se svi kretali istom brzinom). Traze dokumenta, kazu prekoracenje i aj kod kolege. Kolega UVELIKO pise i onda standardna prica. Svadja i ubjedjivanje ko je u pravu, malo psovanja i vike i tako to prodje.
    1 - Na moje pitanje dje je dokaz da je moje auto u pitanju, kazu da to nemaju vec samo vrijeme. Kaze poli. da ni jake zemlje nemaju radar sa slikom i da je to tako kod nas!
    2- Nijesam potpisao nista, kaze da imam 8 dana rok da platim ali da mogu kad ocu jer cijena ne raste!
    3- Brzina na radaru je bila 70, tacno toliko koliko treba kazna da se napise! Kako nije bilo 69 ili 71 nego tacno 70! I koga je zapravo slikao od nas trojice to niko ne zna, bitno je da meni pise kazu jer nije auto na PG

Mislim ne da je to sramota nego nemam rijeci... Postoji li neka sansa za zalbu na osnovu broja 1 i 2?! Mislim, jebe mi se za 70e ali sam popizdio na pi*ke policajske i ******sku drzavu dje pune budzet preko saobracajnih kazni zbog gluposti!! Ne kazem, da sam letio pa prosto im bilo, po danu i vrucini vozim 70 na sat i platim kaznu ko da sam isao 170e. Presjede mi kafa jutarnja, ***** im bre materina!

Danilo... Kao prvo, tesko da mozes odavde ocekivati da ti ljudi pomognu, uglavnom se sprdaju sa tudjim, ajde da ih tako nazovemo, problemima. Svi smo se mi, ili svi cemo se nac' kad tad u tu situacijuz a mozda si mu upao u oko zato sto si pretek'o tog kombija, ko zna... Mislim da si mog'o drugacije da reagujes, ako vec smatras da sto posto nisi bio kriv. Napisi zapisnik/primjedbu. Nakitis svega...istine ali u sirem obliku. Pa trazis je li bazdaren radar, pitas da ti pokazu direktan dokaz na kojem se vidi da si ti sa tim i tim vozilom pocinio to i to. Pa trazis broj sluzbene znacke. Pa opalis jednu dobru zalbu. Ali sve smireno. Bez nervoze i psovanja. Jer toga se oni ne boje. Umiju oni da procijene koga mogu da kazne, koga ne bi smjeli i ono trece, nedoumica, "da li da rizikujemo da ga kaznimo i donesemo sefu prijavu i on nas pomazi po glavi i da nam kosku da glodjemo uvijenog repa", ili "da nas opali po usima jedan poziv od kog momentalno dobijamo premjestaj u PJ Gusinje".
    Ako mene pitas, ja bih is'o na sud i samo zahtijevao da mi se iznesu dokazi da sam to bio ja, u slucaju ako nisi potpisao tu prijavu/kaznu. Prazne su one price "Policajac ako oce uvijek ti moze nac' nesto". Tacno se znaju pravila i sta sve moras da imas/da ispunis da bi bio 100% ispravan. To nije nemoguce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ajde djaole..ja sam tako u bd bez vozacke ostao doduse iso sam 86 preko bulevara al nije to poenta nego to sto je mecka pored mene isto toliko isla i naravno skrenula s kruznog pu zaobilaznice a ja nastavio pu raskrsnice za ct i vidimo se vozacka nemas se sto nervirat oko toga...treba mercedese i ostalu ekipu isplatit na vrijeme
    History comes to life when you get involved and do it yourself.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Niko ne vjeruje drugima koji ovdje postuju o svojim mukama, dok vam ne napišu kaznu, pa osjetite nepravdu na svojoj koži...
    Tako sam se i ja osjećao sad skoro u Kotor kad mi je pisao kaznu zbog svijetala u sred bijela dana... Jednostavno, policija je tu da puni budžet, svako ko misli da su tu zbog bezbjednosti u saobraćaju - živi u zabludi... Takav je naš mentalitet, i još dugo će tako ostati, protekcije, veze...
    Samo da dodam jedan pozitivan (po mene) primjer od sinoć iz BD... Iz pravca Kotora skrećem ka Starom gradu u BD, i na semafore prolazim ne stajući pješacima koji su na početku prelaza, jer komotno mogu proći prije njih... Policajac na motor me zaustavlja 10 metara niže kod Paradiza, znači tačno sam siguran da će mi pisati kaznu, 100% situacija zbog koje on i stoji tu... Pita me zašto nisam propustio pješake, ja fino rekoh kako barem ja jedan da prođem jer je kolona iza mene, on na to kako baš i treba da stanem kako bi se Mediteranka malo oslobodila, bla bla... I na moje čuđenje samo mi vrati dokumenta, i reče mi da će sledeći put pisati kaznu... Eto fala mu... Jedino što baca sjenku na sve ovo je situacija, kad sam se uključio nazad u kolonu odmah tu ispred njega, momčić sa nekim Passatom karavanom na NK table preteče mene, i čitavu kolonu od nekih 5-6 auta da bi skrenuo lijevo pored Cosmetics marketa... Policajac se nije ni okrenuo... Toliko o tome...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pg Cetinje...nidje patrole. Derite slobodno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mogu se pojavit za 2 min...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li ih put Budve dolje? Ima li ko da je sad prosao tuda?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Need help...ili ti okrojiše i mene, tj ja sam kriv, cugao i krenuo od gimnazije do kuce (1.5km, u zagoric, reko neće... xD)

Uglavnom, zaustavili me, duvao, 0.8 sto je dosta, i koliko sam vidio kazna minimalna 300e... Do duše nisu me slali da se ladim u betonjerku il đe li već, zašto ne znam, ni sam nisam vjerovao da je toliko alkohola moglo bit...ono bio sam priseban 95% xD

Šalu na stranu, to je bilo prije 2-3 mjeseca, cekao sam jer mi rekose milicajci da ce mi doc poziv na kucu. Međutim čujem da se to ne čeka no se odma ide u MUP?

Možete li mi objasniti kako ide dalje ta procedura, šta da radim, đe da idem, mogu li kako kod sudije izcimat neku manju kaznu od minimalne?

nisam kažnjavan prije nit imao ikakvih prekšaja...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    1,983
    Thanked in
    1,083 Posts

Mozes minimalnu, ona je 300 eur za taj prekrsaj.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Click image for larger version. 

Name:	295834.jpg 
Views:	153 
Size:	10.2 KB 
ID:	110126

nebitno sto je slika iz vijesti, povodom onog clanka i sto su MN tablice. objektivno gledano, pravi primjer, ne samo debilnih ogranicenja nego i horizontalne signalizacije, gdje na ovakav pravac stoji puna linija, i tek na pola pocinje isprekidana... isprekidana ovdje po meni moze da stoji dosta ranije, jer dolazite u situaciju u kojoj je trenutno MN vozilo, da preticete na PUNU, onaj sudija kad vam to vidi to je teror, a ustvari ovdje imate potpuni pregled puta i bez ikakve opasnosti moze da se izvede preticanje. naravno isprekidana treba da pocinje makar nekih 200metara prije, na samom izlazu iz ove blage krivine.
    f6

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Za 300 si mogao 125 puta da podjes taxijem...

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

godinu dana sa taksijem u grad svaki vikend hhahahah
    f6

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ovo ce mu naplatit sad i nikad vise...kad se svi opeku po jednom kome ce onda naplacivat kazne tj. od cega ce punit budzet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mene su sigurno 5,6 puta zaustavili pjanog ,ali sam vazda normalno pricao sa njima, i nikad nisam duvao ...desilo mi se 5,6 puta da nekom srecom pijan prodjem pored njih i da me ne zaustave...neka luda sreca ,znam da je lose pjan vozit,ali kad popijem teze mi je krenut pjeske ,a da znam da su mi tu kola no ista...to je jace od mene.evo sam se malo opametio i zadnjih 2,3 mjeseca samo taksijem kad se pije.
    znaci kad vas zaustave,lagano spustanje stakla i "dobro vece" ,palis svijetla u kola kaoo potpuno si siguran ,vadis dokumenta,on te pita jesi li sto pio? vazda se odgovara sa NE NISTA,INACE NE PIJEM(nema ono jesam jedno pivo i to davno,ne prolazi ta prica)...valja rec i POSTIM ,pa ne pijem,ka da on zna kad je post
    hahahha ovo moze pomoc' ,ali se ne igrajte .
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    255
    Thanked in
    127 Posts

Koja je najniža brzina kojom se smiješ kretati kroz grad a da te policija ne zaustavi? Ja često vozim 30km/h, jer spuštim stakla skroz pa da mi malog sina ne bije promaja na zadnjem sjedišu. Ubacim u 4-tu na 1000 obrtaja i u kolima milina pirka po malo i slušamo branka kockicu :-)

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

mozes i 3 km/h slobodno, pogotovo kroz Njegosevu da te svi vide

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    255
    Thanked in
    127 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    mozes i 3 km/h slobodno, pogotovo kroz Njegosevu da te svi vide
    Ponekad poželim da uzmem neku raspalu dizelaču i istururam ga onamo pored griniča kad im je puna bašta :evil:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja u njegosevu pustim na ler da se kotrlja i turiram u isto vrijeme ka da prolijecem.

Page 296 of 876 FirstFirst ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)