Ako bog da pa da gledamo sutjesku u ligo sampiona
Inace, ne moze ni da se zamisli kakav je ovaj serifov stadion... Glavna arena dje se igralo, pored toga pomocna arena od 8 k mjesta, mala arena od 2-3k, zatvorena arena sa pokretnim krovom, 6-7 vjestackih terena, hotel, benzinske pumpe, trzni centar, sve ogradjeno kovanom ogradom koja sam kosta preko 5 miliona.. A okolo toga je Zverinjak, ili vama iz Pg da priblizim vrela ribnicka.. Sirotinja. Tiraspol tj ta pokrajna je proglasila nezavisnost 93. na ulazu stoji tabla da je u zadnjih 6 mjeseci ubijeno 5, ranjeno 25 i nestalo 25 ljudi.. Na svaki cosak vojska.. Totalno ludilo...
I dodje Sutjeska ciji stadion vrijedi 20 eura i ne izgubi...
p.s karta za utakmicu 10 rubalja, a 1 euro je 12.25
Last edited by El_NiNhO; 17-07-13 at 13:14.
Slazem se.
Gledao sam one terene. A stadion taj koji je pored je novi i ljepši duplo od onog na kojem se igralo, onaj sa atletskom stazom. Prelijep.
Oduševljen sam onim što sam na slikama gledao.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
da nema ko link za utakmicu partizana alo? ne mogu nac
Russia!
imas na rts prenos .. hahahahaha gube 1 0 pa kako su smijesni
BISOGNA VINCERE !
Uvali ga Volkov iz svlacionice i donekle ih spasi blamaze.
I evo jedna slika i ako je za temu "Navijaci". Tamo se ne moze ostat od huligana pa cu odje.
Slazem se.
Ali program koji su dobili igraci, ne znam jesu li i navijaci, me je odusevio. Na nekoliko stranica, visokokvalitetnog papira najava meca: tim Serifa, sa sve slikama, statistika Serifa u evropskim utakmicama. Tim Sutjeske, sa sve slikama, kratak tekst o istoriji, uspjesima, osvajanju titule.
sjutra svi na stadion da gledamo Okezukua kako se dajspr sa Slovacima
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
prije cemo gledati kako se ovaj podgoricki zaropek daspr sa slovacima . vala su mogli platit koji kilovat struje da upale reflektore a ne da igraju od 17:30 .
црвена звезда-ИБВ(исланд) ртс 1 20:25 директно
ima li neko stream za mladost, jer nema prenosa na sat..?!
Koliko sam makar ja shvatio Sutjeska je dosad zaradila 375.000 EUR, Celik je zavrsio sa 120.000 EUR, dok su Rudar i Mladost do sada inkasirali po 250.000 EUR.
E pi kakav gol primiše.
Sent from my onetouchidol using Tapatalk 2
imal kakav stream
Ima Savicevic loptu kad veli tata..."to Dejo, ajde mali"![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Steta za najgluplje primljen gol ikad, inace su bolji.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Op op op gooool!
A kaaaaakav ofsajd mamu im lopovsku!
Ovakve golove samo naši timovi primaju. I Šerif.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Gooool! Japanci do Tokia!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks