Veliki Seltik 3:0 ! Rekao sam ne idite na mene sa tim prokletstvom,dragi moji decki...
Samo da vas pozdravim i da vam kazem da nema ljepseg osjecaja nego kad maknes ovu muku od kladionice sa glave.Cist sam vec tri mjeseca.. Predobar osjecaj.![]()
Ad astra.
Veliki Seltik 3:0 ! Rekao sam ne idite na mene sa tim prokletstvom,dragi moji decki...
Lambda
Aj ti samo nastavi,super je meni ovaj tvoj prosjek da strefish jednu od 5![]()
...
Brate meni sad krece serija bez kraja,nepogresivost,prisustvovaces pisanju istorije ove grane privrede ! Pazi
Lambda
Pato,isti si nazdravlje tebi ka Slobo Miloshevic,uglavnom slavish poraze![]()
...
Dajte 1 par kvota @2... Brzooooooo
od mene decice za danas imate
Dinamo minsk 1-1
I Senica 2-2
Koeficijent 14.4 u Olimp
Aj samo im otimaj kao jucheizgleda te niko ispratio nije i tada ti sve prolazi
![]()
...
hahahah bezobrazan si i lukav...sve cu da im uzmem,zatvoricu klafionice,onaj PDV ce im biti boranija naspram mene![]()
Lambda
Probao je Labud da ih zatvori ali prc,aj valjda tebi uspije![]()
...
Necu vise da smaram sa ovim,ali kao sto rekoh,kreiram novi svetski poredak,pravim istoriju od prije 2 dana...
Lambda
Pato mi te volimo ...
...
19:00 Mariupol - Dnipro 2 (1.80)
17:30 Hameenlinna - Jazz Pori 2 (1.80)
18:30 Parndorf - A. Lustenau x2 (1.60)
Kotoranin snimio film
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
nmg da spavam od uzbudjenja,kakav tiket spremam.... strah me je
Lambda
https://www.facebook.com/#!/nsbet.cg...ation=timeline ako neko hoce da proba da igra na NSBetu
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
kako ima ovo da ti se razradi, kad se pocne sa ovim PDV-om![]()
hoce li mi ko reci kakva je kladionica Volcano? ponuda igara,kvote u odnosu na druge kladionice i ono glavno jesu li povjerljivi u smislunisplata. danas je pocela sa radom u pljevljima pa reko da vidim sa vama iskustvo u vezi te kladionice
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks