View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 617 of 942 FirstFirst ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... LastLast
Results 15,401 to 15,425 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

Sad gledam na ovaj link da se ne moze promasit srbija ili madjarska sa pozicije 1 i 2 vec u cetvrtfinalu... nadam se da ce ic na trece mjesto jer istorijski gledano sa prethodnih prvenstava bolje bi nam bilo...

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Srbija je bez sumnje najveci favorit', ali ne smijemo bjezati od ikoga. Na snovu onog sto sam vidjeo od Madjara (a gledah i poraz od Grka) mislim da Srbi nece imati problema da dodju do prvog mesta u svojoj grupi. Dakle, mi moramo odraditi svoj dio posla i biti prvi u svojoj grupi. Na to idu i Spanci, sigurno.
    Srbima veliki problem moze biti haos u njihovom savezu (niko ne zeli da se prihvati uloge predsjednika!!!). Dugovanja su velika, a reprezentativci ispoljavaju nervozu jer nema nista para ni na vidiku. Za razliku od ranijeg, nema vise ni obecanja. Problem je veci ako se zna da se i u klubovima dje su igrali uglavnom debelo kasni sa isplatama.
    Sto se para u Savezu tice, situacija kao sto rekoh ni kod nas nije sjajna...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jutros nisam stigao da pročitam ovaj preview, samo sam postovao. Kako bode oči ''main targets'' X. Garcia, Minguell i Espanol, pored živih Moline i Peronea.

Ja ne želim domaćina u 1/4 finalu, a opet ni Crna Gora nije poželjna zbog kvaliteta, zbog u tom slučaju jedne ekipe manje koju ću pratiti, i zbog činjenice da je Srbija posle Malage dobila sve eliminacione mečeve, mislim da ih je bilo ukupno 5. Toj seriji jednom mora doći kraj. Ipak, nešto mi govori da će se itekako pitati i Australija i Grčka.

Evo šta Italijani pišu ukratko o nekim selekcijama.

Hrvatska
    http://waterpolo24.com/campionato/na...-della-croazia
    Crna Gora
    http://waterpolo24.com/campionato/na...atelli-janovic
    Mađarska
    http://waterpolo24.com/campionato/na...013-l-ungheria
    Srbija
    http://waterpolo24.com/campionato/na...erbia-di-savic
    SAD
    http://waterpolo24.com/rubriche/vers...li-stati-uniti
    Španija
    http://waterpolo24.com/rubriche/vers...2013-la-spagna

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Maksa View Post
    Jutros nisam stigao da pročitam ovaj preview, samo sam postovao. Kako bode oči ''main targets'' X. Garcia, Minguell i Espanol, pored živih Moline i Peronea.

Ja ne želim domaćina u 1/4 finalu, a opet ni Crna Gora nije poželjna zbog kvaliteta, zbog u tom slučaju jedne ekipe manje koju ću pratiti, i zbog činjenice da je Srbija posle Malage dobila sve eliminacione mečeve, mislim da ih je bilo ukupno 5. Toj seriji jednom mora doći kraj. Ipak, nešto mi govori da će se itekako pitati i Australija i Grčka.
    Sto se boldovanog tice, jesi racunao 2 finala SL (oba u Srbiji) koje smo od Srbije izgubili na peterce? Uz to, izgubili smo na EP u Ajndhovenu finale, EP u Zagrebu (cetvrtfinale) i 2 puta na OI.
    Neko to zove kompleksom, neko blokadom...svejedno je, ono sto ja znam je da u velikoj vecini tih meceva nismo imali srece. Najubjedljiviji poraz u tim, eliminacionim utakmicama je bio (cini mi se) na OI 2008 (6:4). Ostalo sve po jedan razlike ili na produzetke...
    Tvrdim da nemamo losiji tim od Srbije!

Za Peronea je prica bila da ne igra vise za Spaniju, vec za Brazil. Moguce nakon ovog SP-a...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Sto se boldovanog tice, jesi racunao 2 finala SL (oba u Srbiji) koje smo od Srbije izgubili na peterce? Uz to, izgubili smo na EP u Ajndhovenu finale, EP u Zagrebu (cetvrtfinale) i 2 puta na OI.
    Neko to zove kompleksom, neko blokadom...svejedno je, ono sto ja znam je da u velikoj vecini tih meceva nismo imali srece. Najubjedljiviji poraz u tim, eliminacionim utakmicama je bio (cini mi se) na OI 2008 (6:4). Ostalo sve po jedan razlike ili na produzetke...
    Tvrdim da nemamo losiji tim od Srbije!

Za Peronea je prica bila da ne igra vise za Spaniju, vec za Brazil. Moguce nakon ovog SP-a...
    Samo jedan finalni turnir SL je održan u Srbiji ( Niš 2010 ), posle razlaza SRB i CG. To je ta pobeda na peterce, a druga u SL je ovogodišnje 1/2 finale. Zaboravio sam da je Peking bio posle Malage, dakle 6 a ne 5 utakmica. Ja odavno tvrdim da CG pojedinačno ima kvalitetnije igrače, ali svi znamo da vaterpolo nije pojedinačni sport.

I slažem se da niste imali sreće, a ako neko želi da to nazove kompleksom jedino opravdanje mu je poslednji meč u Londonu od 11-8 na 11-12 za 5 min. Čak je i meni prva misao odmah po završetku meča bila kompleks. Ali nije to to, Mađari imaju kompleks a Srbija čini mi se polako poprima kompleks Italije. Valjda Savić ima rešenje za žabare.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, nije bio finalni turnir, nego vjerovatno kvalifikacije. U NS se igralo. Ako se dobro sjecam Nikola Janovic je promasio 2 peterca u penal-seriji. 2007. ili 2008.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.portalanalitika.me/sport/...types=og.likes
    Dakle, kao sto rekoh - ovoj reprezentaciji cilj mora biti medalja (pobjednicki podijum, kako god), a ne polufinale.
    Nakon dva 4. mjesta sa najvaznijeg takmicenja alergican sam na izraz ,,cilj je polufinale''.

Niko ne prenosi turnir u Srbiji, rezultati ocekivani, ali...http://sportal.rs/news.php?news=105552
    Da, mi smo tu Kanadu dobili 12:0 na Olimpijadi 2008, ali pricam o tome da svi napreduju, ulazu...jedino se kod nas stoji. I potcjenjuje bilo koji uspjeh vaterpolista (kao sto je po meni potcijenjeno srebro iz Ajndhovena). Ova Kanada koja namuci Srbe u gostima u predvecerje SP-a je nas potencijalni rival vec u 1/8 finala! Da ne pricam o Amerima, timu koji nas je dobio na zadnjoj Olimpijadi... Ne zaboravite da se te, neevropske zemlje, spremaju za SP i OI godinu i vise dana.
    U cetvrtfinalu ce nas u najboljem slucaju cekat' Madjari, a u polufinalu Hrvati. U finalu, ako Bog da, Srbi.
    Kao i vazda, nas put je najtezi...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sviđa mi se sastav koji ide na SP! Iako kao i uvijek imamo težak raspored već od 1/4 finala, imam dobar osjećaj pred ovaj turnir...

Sa Grcima u poneđeljak u 9:30h ujutro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://m.vijesti.me/sport/kovacic-ja...k-139138ž

Kovacic ponovo u Jadranu. A dalje u nastavku teksta pise da ce Jadran igrati kvalifikacije za Ligu sampiona sledece godine.

Inace, John Mann, centar americke reperzentacije, je drugi centar Crvene Zvezde.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Quote Originally Posted by Nikola_93 View Post
    Inace, John Mann, centar americke reperzentacije, je drugi centar Crvene Zvezde.
    au koliko pojačanja za kratko vrijeme...radi se o veoma dobro igraču

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kovacic je odigrao odlicno za Jadran prosli put, bice pojacanje.
    Zvezda se relativno kvalitetno pojacala, ali ne igracima svjetske klase. A evroligaska prica naredne godine nece biti ni priblizna ovogodisnjoj.

http://www.vijesti.me/sport/fenomen-...-clanak-139394
    Nemamo sto vise kacit odje linkove, samo idite na sajt Vijesti.
    A nije prvi put da se kao razlog Zlokovicevog neigranja pominje njegovo neslaganje sa Perovicem. To izgleda samo strani portali i smiju da napisu...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.pobjeda.me/2013/07/17/mladost-pred-stecajem/
    Jedan od najtrofejnijih evropskih klubova.
    Nevjerovatno je da grad Zagreb ne moze da odvaja i za njih...

EDIT:
    http://www.vecernji.hr/sport/vaterpo...-clanak-585609
    Last edited by cattaro; 17-07-13 at 23:00.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrvatska ima užasnu ekipu. Od 13 igrača na popisu, 4 su lopate i jedan krkan. Ne vjereujem da možemo dalje od 1/4.
    Luka Bukić-što je on to napravio, osim što je sin Perice Bukića, pa da treba igrat za reprezaentaciju
    Fran Paškvalin-još jedan tatin sin. Lošijeg centra vaterpolo svijet nije vidio
    Ivan Milaković-nadimak iz juniorskih dana mu je Sjekira, s ovim je sve rečeno
    Luka Lončar-nisam siguarn može bi li izborio mjesto u bilo kojoj ekipi Divlje Lige
    Petar Muslim-da upotrebi mozak možda bi nešto bilo od njega, ali njemu i mozak funkcionira na snagu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Tucak se vec na pocetku svog mandata suocio sa problemom otkazivanja. A onda je na red doslo placanje racuna ljudima koji su ga tu i doveli.
    Kako citam, igranje Paskvalina prije Krapica on pravda igrom u odbrani i time sto, kad Dobud nije u vodi, Hrvatska igra sa 2 sidruna (uplivavace neko od bekova).
    Loncara cijenim, polivalentan igrac, njegovo igranje i nije toliki problem...makar nije u rangu Bukica i Paskve.

Hrvatska bi i sa ovom ekipom mogla do prvog mjesta u grupi, onda imaju zbilja otvoren put do 1/2 finala...

Hrvatska, nakon duzeg vremena, nema onu fizicku snagu u bazenu. Sa jakim presingom i dobrim cuvanjem Dobuda bice neutralisani. Nekako mi oni i Madjari u tom elementu zaostaju...vidjecemo hoce li dobro plivanje izvuc' stvar.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/kruzija-...-clanak-139453
    Misica sam vec citirao, evo sad i naseg Francuza... Mozda njihove izjave nista ne znace, ali u svakom slucaj iskacu iz nekog okvira na koji su nas ostali reprezentativci navikli.
    Ako ne cijenimo sebe koliko treba, nece nas ni drugi cijenit'...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/kruzija-...-clanak-139453
    Misica sam vec citirao, evo sad i naseg Francuza... Mozda njihove izjave nista ne znace, ali u svakom slucaj iskacu iz nekog okvira na koji su nas ostali reprezentativci navikli.
    Ako ne cijenimo sebe koliko treba, nece nas ni drugi cijenit'...
    Upravo tako! Dosta je priča o polufinalu i sl. idemo na zlato pa što bude! Naravno biće jako teško, ali ne i nemoguće. E pomislite samo Zlokovićev crnjak kad bi zlato uzeli...

Jedva čekam poneđeljak!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dan pise da Klikovac ne trenira zbog bola u uvo (dobio udarac).
    Nisam gledao detaljno druge, ali smo vjerovatno najstarija ekipa na prvenstvu!
    28,5 godina prosjek.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Upravo sam dobio informaciju da su svi igraci Primorca iz sampionske generacije, koji nisu tuzili klub, isplaceni do zadnjeg centa!
    Ostatak tima, koji je tuzio klub trazeci i ono sto nije zaradio (propustajuci treninge, utakmice...) cekace odluku suda.

Tek sad mozemo naprijed...i vjerujem da je ovo veliki dan za Primorac.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Dan pise da Klikovac ne trenira zbog bola u uvo (dobio udarac).
    Nisam gledao detaljno druge, ali smo vjerovatno najstarija ekipa na prvenstvu!
    28,5 godina prosjek.
    Nije ni cudo.Kad pogledamo sve mogli smo i stariji biti
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Reprezentaciju ispratismo na SP kao...da nisu nasi.
    Gostovanje kapitena kod Sukovica u pogresno vrijeme. Ne bih detaljisao i time zapocinjao neku pricu sada...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kacio sam spisak prijavljenih igraca za Drugu ligu ovog ljeta. Naravno, bilo je tamo neozbiljno sastavljenih spiskova, uostalom bas onako kako su klubovi i navikli da rade. VK Kumbor, ekipa koja tradicionalno ide na prvo mjesto reagovala je na neke nepravilnosti. Iz njihovog saopstenja ce vam (koga interesuje) sve biti jasno.

Vaterpolo Plivackom Savezu Crne Gore

Takmicarskoj Komisiji VPSCG
    G-dinu Draganu Rajevicu

Postovani,
    Shodno tome da je VK Galeb iz Zelenike prijavio dva ista igraca kao i mi, u prilogu vam saljemo skeniranu izjavu Budjen Dragana, ovjerenu u Opstini Herecg Novi u Gradjanskom Birou, koji u ovoj ljetnoj takmicarskoj sezoni, zeli da bude nas igrac. Drugog naseg prijavljenog igraca Boskovic Arandjela,danas nismo uspjeli da kontaktiramo (nije u Crnoj Gori), tako da ga mozete izbrisati sa spiska za ovu sezonu.Tim cinom VK Galeb je doprinio da Boskovic ove sezone ne moze nigdje igrati.
    Nadamo se da ce ubuduce, klubovi odnosno njihovo rukovodstvo, koji prijavljuju igrace mimo njihovog znanja, na neki nacin biti sankcionisani.
    Shodno tacki 2. zakljucaka iz Biltena 1 od 08.07.2013 god. jasno i precizno pise da u II Crnogorskoj Ligi mogu igrati maksimalno dva igraca koji ne igraju u nasoj zemlji, kao i po cetiri igraca iz prvoligaskih crnogorskih klubova sto znaci da se prvoligaskim igracem smatra igrac koji je odigrao makar jednu utakmicu u prvoj ligi zimskoj sezoni 2012/13. Imajuci to u vidu, VK Kumbor ima primjedbe na sastav pojedinih ekipa. Primjedbe su sledece:
    VK "Rivjera" - Djenovici
    Igrac Mustur Ilija je u zimskoj sezoni 2012/13 igrao u francuskoj za Monpelje, Vapenski Boris u Srbiji za Crvenu Zvezdu, dok je Kalinic Uros igrao Saudijskoj Arabiji. Znaci time su presli dozvoljenu granicu. Sto se tice prvoligaskih igraca iz crnogorskih klubova, tu nismo imali primjedbe.
    VK "Galeb" - Zelenika
    Sedam igraca na spisku VK Galeb i to Andric Lazar, Brajovic Marko Brkic Aleksa, Vuksanovic Petar, Saric Jovan, Porobic Marko i Tomasevic Nikola su u protekloj sezoni igrali bar po jednu utakmicu za PVK Jadran i time su prekoracili dozvoljenu granicu.
    Igraci Mijanovic Nikola (Spanija), Misic Sasa (Madjarska) koji je i clan A reprezentacije, Roganovic Stefan (Srbija - Vojvodina) i Ivanovski Dusan ( koledz USA) su igrali u prosloj sezoni u stranim klubovima i time je VK Galeb presao dozvoljenu granicu.
    VK "Risan" - Risan
    Sedam igraca na spisku VK Risan i to Brguljan Ugljesa, Gopcevic Marko, Djurovic Zeljko, Popovic Miljan, Vuksanovic Ugljesa, Cuckovic Srdjan i Bulatovic Djordje su u protekloj sezoni igrali bar po jednu utakmicu za VK Primorac. Igrac Milosevic Bojan je igrao za VA Cattaro i Draskovic Dragan za VK Budva, sto je ukupno devet proligaskih igraca.To znaci da je VK Risan presao dozvoljenu granicu.
    Na spisku Risna su i dva strana igraca Spenser Lreed, Tomi Paten, kao i igraci Trajkovic Filip (Saudijska Arabija), Brguljan Drasko (Madjarska) koji je ujedno i A reprezentativac i Cuckovic Uros (Srbija - Partizan), tako da je i u ovom slucaju VK Risan presao dozvoljenu granicu.
    Sto se tice klubova Bokelj i Bijela, tu nismo imali primjedbe.
    Iskreno se nadamo da cete nase primjedbe uzeti u obzir, da ce se svi klubovi pridrzavati dogovorenih Zakljucaka i Propozicija, kako bi ova takmicarska sezona protekla u najboljem mogucem redu, fer i sportski.

Srdacan pozdrav
    VK Kumbor
    Ivovic Vladimir
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

I ako moze moderator da makne ovaj tuzni smajli iz naslova teme, jes da nam je klubski vaterpolo umro, ali reprezentacija ima jos da nam gazi

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

REZULTATI PRVOG KOLA II CRNOGORSKE LIGE 2013

I kolo, 20.07.2013.

19.00h BOKELJ – RIVIJERA 7:5 ( 1 : 0 ) ( 1 : 2 ) ( 4 : 0 ) ( 1 : 3 )

Sudije : Matijašević – Mijanović Delegat : Murišić

19.00h KUMBOR – GALEB 10:9 ( 2 : 2 ) ( 5 : 2 ) ( 2 : 4 ) ( 1 : 1 )

Sudije : Obradović – Arnaut Delegat : Čerović

20.00h RISAN – BIJELA 9:5 ( 2 : 1 ) ( 2 : 1 ) ( 4 : 2 ) ( 1 : 1 )

Sudija : Kontić Delegat : Avramović
    Last edited by cattaro; 20-07-13 at 21:53.
    P r i m o r a c

Page 617 of 942 FirstFirst ... 117517567607613614615616617618619620621627667717 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)