Forsiranje šuta za tri kad mu vrijeme nije. Prvi put ovi povedu minut prije kraja i još nas dobiju sa solidnom razlikom.
Forsiranje šuta za tri kad mu vrijeme nije. Prvi put ovi povedu minut prije kraja i još nas dobiju sa solidnom razlikom.
Meni je trener izgubio ovu utakmicu. A ovaj pavić....
Katastrofalna zavrsnica.
Steta za ovakvom prilikom...
kako krenuse pomislih da na poluvrijeme posaljem friend request nekome iz Litvanije i da mu se sprdam....
Sjutra u 17:00 sa Grčkom a preksjutra sa Njemačkom u 14:45. Lijepo bi bilo da prođu među osam mada ne znam hoće li imati snage za to i još poslije današnjeg ovakvog poraza. Uglavnom mene su pozitivno iznenadili.
Udrih i zvanicno ne igra za Sloveniju.Emiliano Carchia @SportandoBasket
Bo McCalebb will play Eurobasket with FYR of Macedonia NT and not Tyrese Rice
Last edited by MrTwister; 16-07-13 at 10:22. Reason: Udrih
Svaka čast za Sport klub. Srećom, danas sam u posjedu BBM-a.
Dick Laurent is dead!
Jad i bijeda. Čak je riječ "greota" prikladnija. Ako ovo nije svjesno čuvanje za važniju utakmicu protiv Njemačke i igranje jer se mora, onda je mogućnost da iz ove generacije dobijemo A reprezentativca u budućnosti u domenu naučne fantastike.
Dick Laurent is dead!
Ja stvarno ne znam kako smo razvaljivali one kukavce u prvoj fazi ali odavno nisam vidio limitiraniju napadacku ekipu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prvo su kritikovali trenera da je potcijenio sopstveni tim, pa sada da ih je precijenio. Nikada niko zadovoljan. Bili smo u najlakšoj grupi i poslužio nas je šut. Cilj je ostvaren i ako jedan ili dva igrača izađu iz svega ovoga kadri da poslije budu dobri za repku biće odlično. Za državu veličine CG više nego odlično. Kako god momcima svaka čast bore se koliko mogu i umiju.
http://www.vijesti.me/sport/tajris-r...-clanak-139383
Ljudi, kakva je ovo prica?!
http://www.vijesti.me/sport/tajris-r...-clanak-139383
hm, iznenađenje. kakav je ovaj kao organizator igre?
Nisam rasista, ali nekako mislim da kad su svi bjelci (Zlocesti - stranac) postoji jaca kohezija
Ali bolji je ovaj Rajs u ovom trenutku. Meljemooo!!!
op op op op op op
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Okle ovaj sad brate? Statistika mu je kul, jos kod Pesica, mora bit dobar iako nikad cuo nisam![]()
Pominjao se i ranije, momak je ubica... I bez njega bi osvojili, sad ćemo već da se prošetamo...![]()
#fakenews
Ne znam. Po meni je Rocesti zasluzio da igra. Dobro se uklopio u ekipu, ima odlicnu tehniku. To sto nije neki poenter nije mnogo bitno jer bogu hvala imamo strijelaca koliko hocemo
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Zločesti je ljubimac i naš mezimoc, ali ovaj mi se čini produktivnijim + bolji u odbrani. Ročestija često znaju samo da pretrče protivnički plejevi.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Nemojte da se salite, Rajs jede Zlocestog u svako doba dana i noci.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Na Wikipediji piše da je dobio "Makedonski" pasoš. Neko je opet brkao lončiće.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ma vjerujem ja da je on mnogo bolji ali mi je onaj momak veoma drag i bash se bio dobro uklopio sa Dubljevicem Dasicem i Sekulicem.
Nije sve u individualnom kvalitetu, timska igra je mnogo znacajnija. A za ovoga novoga niko ne zna kako ce se uklopiti.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks