Hvala
To je ok po meni ukoliko čovjek nema prtljag a obzirom da je i pitanje prtljaga čovjek pomenuo računao sam da ima kofer da preda.
U tom smislu sam rekao da nema potrebe da se opterećuje web čekiranjem pošto je nacionalni avioprevoznik a svakako treba predati kofer.
Inače ukoliko ima ručni prtljag slažem se da je bolje da se sam čekira - nema potrebe ni minut da gubi nego pravac avion.
Hvala
Podgorica Podgoricanima!
Je li neko bio do Malte, da prenese iskustva vrijedi li ici tamo nekih 8 dana je 500e iz Beograda..
Uzeo sam karte preko ryana za Brisel.
Interesuje me sledece
Kaze da se moram online cekirati prije polaska.
1. Kako to ako sam oznacio da imam jednu torbu koju sam platio 50 eura?
2. Da li to znaci da moram online cekirati i povratak ili kako?
Sigurno je mnogo dobro...prije nekih mjesec dana mi je dosla prijateljica sa Malte/ona tamo zivi/...tako ako ti mogu sto pomoc,javi na pm.poz.
Kako mi skoci cijena karte sa 300 na 400e za nekih 200 min,a prije toga je bila na oko 350e konstatno pih, ima li joj nade da se vrati na 350e ili te 300e opet ?
Moze li se vjerovati cheapoairu kada kaze 2 tickets left ?
Koliko je sad ograničenje za prtljag na letovima Montengro Airlinesa do Beograda - 20 ili 23? Ukoliko je ograničenje 20, a kofer je težak npr 25 kila, naplaćuju li višak za svih 5 kilograma ili su malo fleksibilniji po tom pitanju?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Koristi googlic http://www.montenegroairlines.com/ac...redati_prtljag
Zavisi na koga naidjes na aerodromu pri checkinu...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Max težina 23 kg po komadu za mne kao sto je sale napisao
A zna li ko moze li se sa Montenegro airlines i jatom uzeti ranac i torba za laptop besplatno ?? I koliko mogu imati max kg zajedno ?
Hvala![]()
Last edited by loungebar; 01-08-13 at 22:06.
Code:Na letovima Montenegro Airlines-a sa sobom u putničku kabinu možete ponijeti jedan komad nepredatog prtljaga, maksimalne težine do 10kg , a čiji zbir dimenzija (uključujući točkove, ručke i spoljne džepove) ne prelazi 115cm (npr. 55x40x20 cm).
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pročitao sam ja to prije nego što sam postavio pitanje, ali kad krenes da rezervišeš, u uslovima kupovine piše da je za ekonomsku klasu ograničenje 20 kila, pa mi bi nejasno. U svakom slučaju, zvao sam poslovnicu MNE Airlinesa i potvrdili su mi da je dozvoljena kilaža 23 kg.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Meni ni jednom nijesu pravili problem sto sam imao 2 komada sa sobom u kabini... Ni meni ni drugim ljudima koiji su imali 2 komada sa sobom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Drugovi, to zavisi od njihove dobre volje i popunjenosti leta. Kad je poluprazan, ili prazan avio, sto je cesto slucaj, ljudi drze kofere na sjediste, ili spavaju na dva sjedista... ko putuje jatom ili mne erlajnzom vidjece kakvih tu ima improvizacija![]()
Prilicno sam putovao zadnje 3 godine tako da ne govorim na osnovu par letova...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Najgore sto moze biti da se prepakujes dok si jos na chekinu ili da doplatis
Bijase fin ovaj condor za ~70e do Frankfurta i sad opala skoci na 170e... (racunam 10e za placanje karticom)
rm -rf /
Moze li se u ovaj ryan za brisel unijet sto ortljaga u kabinu, do kolko kg i dimenzija? prvi put idem sa njima e ne bih da me sisaju
Mozes da uneses kofer do 10kg tezine ali da je odgovarajucih dimenzija.O domenzijama pogledaj na njihovom sajtu.sve sto imas kod sebe mora biti u koferu, znaci bez torbica,ranaca kesa i sl.Moze kesa sa artiklima koje kupis u free shop pa je oni hermeticki zatvore.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Jel mi moze neko pomoci da nadjem najpovoljniju opciju za let Podgorica - Vasington, dolazak bi trebalo biti 7. septembra?
Hvala unaprijed.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
ima li ko kakvih info o ovoj Low Cost Agenciji iz Pg sto ima ponude tipa 270e barselona 5 dana 4* hotel let iz pg sa svim taxama...kako??? imaju jos mnogo extra ponuda samo je li ovo sigurno
Tako što rade da zarade 15-20% a ne ka ovi ostali 100%.
Koliko ja znam oni ti samo obezbijede let i hotel i to je to-nema vodiča,nema prevoza sa aerodroma do hotela i nema čuvenog panoramskog razgledanja grada u pratnji stručnog vodiča![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks