5-40.
Koje je ulje bolje za VW Golf 3 '97. 1.9TD(motor AAZ), da li 10W-40 ili 5W-40 ili mozda neke trece gradacije(viskoziteta) ?
Na tabli pise da je presao 178.000km, ali boga pitaj kolika je stvarna kilometraza, VW standard ulja za ovaj motor je 505.00.
5-40.
TAKUMI
Kablove za golfa VR6 dje da nadjem osim u roksped?![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Ebay.de
f6
505, mu je standard ulja i tu je 55kw motor sa klasicnom pumpom znaci non tdi vec ona poznada gtd serija,ako mu siroka remenica od kajsa na alternatoru trese i baca u shver pa cak i zapisti taj je presao 300,000km i nanovo obrnuo sa nule na 178,000km....
stavi mu 10w40 ulje i to je plafon u njemu 5w40 ili dr. ne vrijedi sipati jer taj auto trenutno vrijedi 1500e....
A sto ako je neko stavio nov alternator prije 2 godine?
TAKUMI
Alternator je fabricki Valeo i isto '97.
nije u pitanju alternator vec remenica koja pokrece alternator kais,proklima se kajla i zazor bude veci nego dozvoljenog...
Kako se zove ova farba sto se stavlja na krov uglavnom na siva i bijela auta?
![]()
zove se folija![]()
dje ima da se kupi?
dje god oces.. imas u gintas povoljno folije. A mozes ovako krov da odradis u "Car Graphics Montenegro" imaju grupu na FB, kontaktiraj ih. Najprofesionalniji u CG, sto se tog posla tice, ako MENE pitas.
ljudi, treba mi savjet, kolika bi realna doplata bila u kompenzaciji golf 3 tdi 81kw(97god) za golf 4 tdi 66kw (2001 god), oba su očuvana, bez ulaganja,5 vrata, imaju odličnu opremu odnosno sve ono što se tad podrazumjevalo pod "full sem kože"![]()
unaprijed hvala na odgovorima.
1200-1400 eura.
TAKUMI
Potreban mi je neki sprej da potamnim zadnje stopove, pa pricajte dje to i koliko da uzmem?![]()
But if you never try, you'll never know..
Cartuning ima neke seljacke folije. Neki seljaci su mi rekli da su, posle ugradnje istih, glavne baje u selu.
Sent from my blackass iPhone 5 using Tapatalk
TAKUMI
Zna li neko mogu li se i dje popraviti ili zamijeniti mikroprekidaci u bravama na golfu 4 a da se ne mijenja kompletna brava?
Ne pale mi se svijetla od kabine kad otvorim vrata, posle 15-ak sekundi vrata se sama zakljucaju i ne cuje mi se ono zujanje kad otvorim vrata a farovi ostanu upaljeni...
Drugo pitanje, zna li neko kako se moze pojacati osvjetljenje instrument table? Pojacano je na maksimum ali nije ni 40% u odnosu kako je ranije bilo.
1. Imao sam taj problem na nekoliko VW-a. Otvorio sam bravu, skinuo mikroprekidac, ogulio plastiku na metalnom dijelu brave do metala (tu gdje udara prekidac), onda sam povecao rupu gdje lezi mikroprekidac i spustio ga dolje za 1,5 mm. I sve 5.
2. Riknuo ti je rotacioni prekidac, ili je prljav. Probaj da ga otvoris i da ocistis kontakt vodobrusnim 1500.
TAKUMI
Nema sanse da ja mogu to sam napraviti
Dje mi predlazes da povezem auto a da mi ne mijenjaju komplet bravu?
A sto se tice onog rotacionog prekidaca, on radi, tj smanjuje se i povecava osvetljene instrument table ali je puno slabiji intezitet svjetlosti u odnosu na ranije.
Jaoj, pa zasto komplet bravu? Aj dobro, auto servis Maki, 069 015 527.
Ma rotacioni je riknuo.
TAKUMI
Imate li da preporucite kakvoga majstora za jeep? Da je dobar...mehanika, elektrika, limarija?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Hellblazer...
Industry, koje dizne ima 2008 Leon 1.9 TDI? Siemens ili Bosch? (nesto mi je muka da ga otvorim).
TAKUMI
Od kad su poceli da rade Boshove dizne na Passate? Od koje godine? Trgova bi onaj 2.0tdi recimo 2008 ali ne bi da rizikujem sa diznama pa je mozda bolje da trazim neki 1.9tdi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks