Ne mogu ni zamisliti kakav idiot i moralni bogalj covjek mora da bude da bi prihvatio da istrci na teren i odigra utakmicu u kojoj mora pustiti 9 golova. Navijaci Celika su posebna prica.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Mene je sramota ovih golova.
wow 9-0 i ne izgleda mi kao namjestaljka nego ottalni nekvalitet/nespremnost..sumnjam da su u stvari toliko bolji da su nasi spremni i da su se borili..pogledajte kako se sredina ni u jednom golu nije vracala a oni u svakoj akciji iz sredine ubacuje po ektra 3-4 igraca tako da ionako slaba odbrana nije mogla nita jer se uvijek po 3-4 igraca ektra bila tu...slabo pripremljeno..sporo, u duel igri slabi, nema presinga jer su spori i nemogu da trce uglavnom talenat ne pije vode kao sto nekad bilo jer sad se mora igrati skoro sve i odbrana i napad i presing i taktika itd istovremeno a ne samo da neko umije tehnicki zaustaviti loptu...ihhh
A ne zezaj, viđi golmana kako rola po terenu. Kad su usporili ovi, onda čelikovi igrači prave 2 penala zaredom. I to smiješne penale.
mislim posle primljena 4-5 golova onda su digli ruke ap i golman jednostavno nisu znali odakle ih udara ni zonu ni jedna na jedan nisu igrali a ovi po 4-5 igraca ubacuju brzinski jednostavno golman nista ne moze sem da se vlaja zbog slabe odbrane ukljucujuci i sredinu sa napadom jer odbrana i pocinje od napada ehhh..ako nisu bili spremni trebali su nesto drugo probati mozda parkirati dva autobusa barem bi imali 11 igraca natrag ovako u svakom golu sam dva tri igraca
edit;;;a i te penale jednostavno nespremnost/slabost..oni su vec izgubili bili sto praviti namjerno takve penale da je 0-0 pa drugi tim da prodje onda mozda ali ovo je bio debakl..ponekad se desi i boljim ekipama
Last edited by Luis Roca; 14-07-13 at 13:50.
Golman na drugi gol se otkotrlja i to u trenutku kad je protivnički igrač prima loptu, on kreće da se rola kad da je u cirkus.
ma mozemo sad nagadjati jer smo osramljeni ali i taj gol je poceo od vraha sredine gdje nasi samo gledaju ka snahe ovaj dobiva cistu loptu i onda daje loptu suigracu za cisti gol a golman je pokrivao puno prostora jer je malo ocekivao sut malo taj pas i naravno bio je predaleko od igraca koji zabija zato se odrkotrljao jer nije mogo nista..
uglavnom meni je najvisa mana sto niko nije znao koga da pokriva..pogledaj 4ku taj je na pogresnom mjestu uvijek pa zalijepi se za nekoga cocjece barem da imas kaku takvu sansu a ne uvijek ispada na otvorenom prostoru kao da ce neko da pokrva njegov prostor iza kad su nespremni
Luis Rokina prica me podsjeca na cuvenu "Chewbacca odbranu" iz South Parka. Ne znam je li gledao ko tu epizodu.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Kako lose glume je samo po sebi stid da zanemarimo ostale stvari.
umuntu ngumuntu ngabantu
zasto prikrivati nespremnost/nekvalitet sa prodanom tekmom..jednostavno po ovim golovima izgleda da nije tako..desi se i puno boljim klubovima da im neko zabije 4-5 komada..da su bolje pripremljeni a ne kao sekjuriti da stoje na jednom mjestu) sumnjam da jeHonved toliko bolji..nasima treba jaka dispilina jer lako se uljence ako ih neko ne gura i siba (barem sa rijecima)
meni izgledalo da ih je stid kako lose igraju i kako im zabijaju golove slakocom..zato ne znaju da li da placu ili da se smiju...ehhh slabo slabo sram da ihbude pa da sam pokupio neke cobane spalnina koji nikad lopte nisu sutnuli bi se barem borili igrali malo duel igre a ne svakise odbija od njiha kao da su blek stijene covjece..pa ne mogu da vjerujem kako su slabo pripremjeni kao da nisu lopte vidjeli mejsecima
Ne znam ko je momak, ali ne vjerujem šta čitam.
Nego ovo je Banovićev drugi ovakav šou, pogledajte ga protiv Metalurga. Isto bacanje u mjesto. Ne baca se na stranu, nego sam legne u mjsto, da ispadne kao da je pokušao nešto i onda se kao hvata za glavu. Igrači ih puštaju da se šetaju, svaki minut po 100% šansa, po 4ca na golmana. Kod jednog penala, dvojica-trojica im biju igrača, da se slučajno ne desi da ga ne svira. Dado Vuković nijednom nije ni pokušao da pruži nogu, nego su pored njega prolazili kao pored totema. Nemoj da se zajebavamo !
Volim ovaj klub, ali ovo je presmiješno, sramotno i bijedno !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pfff..Upravo. Ovo samo slijepac ne vidi.Gledajte odbranu alo..Tu nema postavljanja, tu nema ofsajda, tu nema linije..TO PETLIĆI znaju.PETLIĆI..Sram i stid..Toliko.
* 1:0, zanima me čime se bavi igrač sa brojem 2 u Čeliku. Nemam pojma ko je momak, ali ne mogu da vjerujem da je ovako providan. Znači, fudbaler ispred njega ima loptu, a on - neka što neće na šut da mu izađe (što je školska i MINIMALNA stvar, koju svaki štoper radi kad vidi igrača sa loptom ispred sebe u kaznenom prostoru), već se ''pravi pametan'' pa mu se pomjera desno (kao, da zatvori ovog drugog, nebitnog, koji odlazi u mrtvi ugao) da ga slučajno ne pogodi i spriječi gol. Tragedija.
* 2:0 i ovo što je golman Čelika uradio je nečuveno. Prvo izlijetanje, pa potom i ovo praćakanje kao kakva pastrmka. Umjesto da skrati ugao igraču koji ima loptu kod sebe on mu ga širi i otvara mu dvije opcije iz ne tako izgledne situacije, s obzirom da ima jednog igrača Čelika na vratu. Ovaj momak odavde može i da šutira i da doda loptu, potrebno je biti velika kesa pa zasrati nešto od to dvoje.
* 3:0 najlakše pušten gol. Korner na koji apsolutno niko nije skočio, osim jedan kukavac uprazno. Laganica. Jedino je penal lakše napravit prilikom namještaljke. Golman, naravno, ponovo ne radi ništa. Smehoteka.
* 4:0 penal koji ljudi ni na CdM termine ne prave. Baš se išlo na siguricu, da bude 100% penal, ako sudija previdi. Tragedija. Golman ni da se baci kako treba.
* 5:0 isti igrač pravi penal i za 5:0. Ovdje je golman tek APSOLUTNA SMEHOTEKA. NI STRANU NEĆE DA ODABERE, DRUGI PENAL ZAREDOM.
* 6:0, POZNATO JE da svi timovi koji gube 5:0 u nekom meču imaju potpuno pravo i slobodu da igraju petom na centru igrališta. Reakciju odbrambenog igrača prilikom gola koji je uslijedio ne bih komentarisao jer mi se povraće.
* 7:0 ne znam čime se bavi igrač sa brojem 20. KRIMINAL. GOLMAN TAKOĐE KRIMINALAN.
Ova druga dva gola nisu vrijedna komentarisanja. Sram i stid, crnogorski klubski fudbal je po ko zna koji put dotakao dno. No, što guzici valja obrazu ne smeta. KRIMINAL.
Da ne bih otvarao prvi temu CFL 014 ima li ko da je naisao dje na net da se igra prvak za sledecu sezonu? Mada posle celika tesko da ce je ikad vise dat u ponudu..
Pitam jer je Mogren slobodno se moze rec osvojio pa reko da ulozim malo para na to
Ovi madjari uopste nisu nesto,nego su ovi nasi sramotni,obrukase nas ove dvije godine kao niko nikad...
Da mi je znati ko je ova 4ka celika i na osnovu cega on igra fudbal?
Što nije rezultat bojkota, nego vašeg rada nakon toga.
Inače ljudi, jeste li realni da komentarišete igrače? Pa kako će da igraju namješten meč? Nije da ne znaju baš, nego su ih bukvalno puštali. Taj Honved nije ništa jači od Čelika i to bi se pokazalo da su ih pustili da igraju.
Prvi ti Vlado. Totalno si van priče.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks