Jbt, Scheepers samo prebacuje i uze poen. Nema zime za Danku. Top 50 ce da stigne. kod zena je najbitniji mentalitet, jr sve one manje vise isto igraju. A Danka nece valjda da bruka nas Crnogorce, te nam se vuce do poda, zar ne?
prvi put u zivotu gledam danku, stvarno dobro igra
Jbt, Scheepers samo prebacuje i uze poen. Nema zime za Danku. Top 50 ce da stigne. kod zena je najbitniji mentalitet, jr sve one manje vise isto igraju. A Danka nece valjda da bruka nas Crnogorce, te nam se vuce do poda, zar ne?
harum harum
Steta, mogla je do pobjede, sansi je bilo. Imala je fizicku krizu kad je dosla do brejka, da je tada izdrzala sigurno bi pobijedila.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
steta,imala je dosta sansi da dobije ovo ali sve u svemu mislim da bi trebali bit zadovoljni prikazanim![]()
Mozda malo i straha u posljednja 3 poena, ali bas je dobro odigrala turnir, valjda nastavi ovako!
kako sam se iznervirao pih , nezasluzeno dobi ova krava
BISOGNA VINCERE !
Igra ova sljaku, Danka udara vise ravno. Samo da sto prije stekne renking da moze da ucestvuje na svim turnirima.
Plasmanom u četvrtfinale na prvom svom WTA turniru, Danka je zaradila 70 WTA bodova i oko 5,5 hiljada dolara,
tako da je čeka novi skok i novi najbolji renking na WTA turu.
moze li mi reci ko koliki joj je bio pobjednicki niz do ovog poraza? vjerujem da tu brojimo dva prethodna turnira nize kategorije do poraza u danasnjem cetvrtfinalu. kolko je to pobjeda zaredom zna li ko?
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
12 u nizu je imala do turnira u Torunu u Poljskoj,tamo je ispala u chetvrtfinalu.
...
10 u nizu, ovi turniri do 25k su pet kola...
12 u nizu !
...
Pazi kad je Sky Sports na sajtu objavio članak o njoj i nizu pobjeda, sa slikom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
jes vidio sam.
Svaka joj cast.
Nadam se samo da oko sebe ima prave ljude koji ce taj njen talenat (kojeg nesumljivo posjeduje) znati na pravi nacin da iskoriste i da konacno i crna gora ima nesto vrijedno pomena u svijetu tenisa.
Radujem se njenim skorim ucescima na svim jacim turnirima.
Majka je sa njom stalno, trener je mislim jos uvijek onaj Veljko koji je vodio i JJ. Inace nastupace u kvalifikacijama za US open!
Kako ih nisam rachunao kad sam napisao 12 a 10 + 2 u Torunu = 12 ?![]()
...
ja ih nijesam racunao jer si napisao do Toruna![]()
Aha,znachi chovjek je pitao koliki je niz,a ne od do ...![]()
...
pa e ali sam to tek kasnije ukapirao, a ti nijesi stavio ni zarez i napisao do i onda sam pogresno shvatio![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks