Page 36 of 225 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast
Results 876 to 900 of 5613

Thread: Autoput Bar - Boljare (1.88 milijardi)

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by autodijagnostika View Post
    Ovo Nikolić izgleda pobudalio
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Imajuci u obzir fin situaciju,od toga autoputa nece bit nista.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma neka oni poprave ovaj put koji sad imamo i odlicno ce bit... ne moraju se mucit atoput da prave.. ovaj malo prosire, isprave koju krivinu i odlicno je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemojte ljudi....bilo bi krajnje neozbiljno da sad kažu da nema ništa od autoputa...NE ŽELIM DA VJERUJEM DA ĆE SE DO DOGODITI.

Ali posao je veliki, pravno osjetljiv, jer su Kinezi i finansijeri, koji ogroman procenat rate i duga faktički naplaćuju od eksploatacije tog istog puta- ( država nije uzela kredit od njih)- te se ovo smatra stranom investicijom u MNE. Ne želim da elbororam razloge za tvrdnju, koji su kompleksni sa kineskog aspekta gledano, ali tvrdim da je ovaj posao veoma povoljan za MNE, po svim parametrima, ako se realizuje.

Nemojte uvjek širiti negativne vibracije, majka mu stara .....suviše je ovaj posao značajan i trebalo bi da nadilazi sve političke razlike i motive. Sa tim putem, proširenjem (do daljnjeg) ostalih deonica na tom magistralnom putu, kao i sa paralelnom izgradnjom puta Plav-Podgorica (preko Albanije)-SJEVER BI SE KONAČNO POVEZAO I ZEMLJA BI DOBILA PUNU CJELOVITOST, PRIJE SVEGA INTERESNU, ALI I MENTALNU. Jer glavni grad mora biti DOSTUPAN, na punoj usluzi svim stanovnicima, a naročito privrednicima.

Uostalom, brzo će se vidjeti ko je u pravu-optimista Bone (i još par nas) ili pesimisti, koje ne želim da nabrajam, ali kojih ima mnogo više.

Pozdrav,

PS
    Ako me pozicija iznevjeri u ovom poslu, o kojem je toliko pričala, A U KOJE PRIČE SAM JA POVJEROVAO-politički se potpuno pasiviziram i na forumu ću diskutovati o heklanju i jogi .
    Last edited by Old Bone; 10-07-13 at 13:07.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    1,772
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Majstore misko v. jes' to ti?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    PS
    Ako me pozicija iznevjeri u ovom poslu, o kojem je toliko pričala, A U KOJE PRIČE SAM JA POVJEROVAO-politički se potpuno pasiviziram i na forumu ću diskutovati o heklanju i jogi .
    Da si do sad tako radio, cijela Crna Gora bi nosila vunjene čarape koje si ti napravio, a u svijetu bi vladali mir i blagostanje uslijed tvoje prevelike meditacije, ako prije toga ne bi umro od heklanja.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Ništa ne znači ni da se cijeli dps pasivizira ako taj posao ne prođe, ionako ništa ne ostade poslije njih.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cpu View Post
    Da si do sad tako radio, cijela Crna Gora bi nosila vunjene čarape koje si ti napravio, a u svijetu bi vladali mir i blagostanje uslijed tvoje prevelike meditacije, ako prije toga ne bi umro od heklanja.
    Duhovito je a to VAZDA cijenim i Respect!

Ali istina je malo drugačija od šale- komike:
    Zašto nema razloga da do sada meditiram zbog rezultata pozicije?
    Evo zašto:

Napravi ta pozicija NOVU ZEMLJU;
    Ta zemlja je već KUPILA KARTU ZA NATO (još da se neke tehnikalije okončaju, a to će biti za najduže godinu dana);
    Ta zemlja ima najbolje ekonomske parametre od zemalja Jugoistočne Evrope koje nisu članice EU (GDP/per cap,plate, investicije per capita) a Boga mi i mnogo dobre planove za održivi rast (energija,visokoplatežni turizam, eko-poljoprivreda);
    Ovo je daleko NAJSIGURNIJA ZEMLJA, skoro pa i u Evropi...ali sigurno u okruženju (kako reče neka Ruskinja: "U kojoj dijete od 6 godina može bez straha da narući taksi, a da se roditelji ne zgroze");
    Veliki broj strateških projekata, koje ja zovem "san generacija" je ostvaren, a još par su u poodmakloj razi realizacije. Te projekte sam taksativno nabrajao u par navrata, i oni s toliko važni da ni najzagriženiji opozicionar ne može poreći taj njihov značaj. Ti koji poriču su NEDOSTOJNI KOMENTARA I MOJE PAŽNJE! To mi je novi pristup...ne zaslužuje baš svako moju punu pažnju!

MALO LI JE?

Druga strana medalje:

Bogme su se i našklapali para, i zaposlili sve svoje i fino naplatili na druge načine svoja nesumnjiva postignuća!
    Ali su to ipak bila velika POSTIGNUĆA, da se tako izrazim....

Ali zbog prekomernog korišćenja mogućnosti koje vlast pruža neki definitivno nemaju miran san! I sva je prilika da neki imaju i razloga za strah...od kojih su neki i po sudjenja, kao optuženi za ozbiljna krivična djela, koja, ako se dokažu pravosnažnom presudom, za posljedicu MORAJU IMATI DUGU ROBIJU.

Zaključak:

Dakle, tvoja dosjetka je samo duhovitost, I NIŠTA VIŠE! A zaista smo daleko od Danske, po svemu.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 10-07-13 at 18:21.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih više volio ođe pročitati neke tehničke karakteristike idejnog projekta,ekonomske aspekte u rastu niskogradnje,itd..
    Ako ima nekog iz te struke ili neki copy-paste ozbiljnijeg teksta,bio bih zahvalan.
    Pošalica oko toga da kinezi nemaju para,je bolja koju sam pročitao
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Bone mozemo to posmatrati i recimo ovako, stvorili zemlju jesu, ali nikako nezavisnu vec apsolutno zavisnu od kredita koje ne mozemo vracati, zamisli da nam ne odobre jedan kredit izbili bi socijalni nemiri sa gradjanskim ratom. Dalje neka sto smo prezaduzeni nego sto su rasprodali gotovo sve, znaci da je bilo poprilicno i pljacke. Kad se tako kunes tim nato paktom, ocemo li bez referenduma tamo ili mislite da je sasvim dovoljna trecina stanovnistva da se izjasni za ulazak ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Bone mozemo to posmatrati i recimo ovako, stvorili zemlju jesu, ali nikako nezavisnu vec apsolutno zavisnu od kredita koje ne mozemo vracati, zamisli da nam ne odobre jedan kredit izbili bi socijalni nemiri sa gradjanskim ratom. Dalje neka sto smo prezaduzeni nego sto su rasprodali gotovo sve, znaci da je bilo poprilicno i pljacke. Kad se tako kunes tim nato paktom, ocemo li bez referenduma tamo ili mislite da je sasvim dovoljna trecina stanovnistva da se izjasni za ulazak ?
    Da te ispoštujem:
    Samo odluka Skupštine o ulasku trebalo bi da bude dovoljna za NATO!

Zaista prosječan gradjanin nije kadar da odlučuje o tom pitanju, jer je to za njega prekomplikovano pitanje...95% gradjana nema predzanje da uopšte razmatra argumente.

JA vjerujem u demokratiju, iskreno vjerujem....ali kao što ja nisam kadar da donosim odluku o izboru pravca leta aviona u oluji, tako ni taj gradjanin ne shvata prioritete, opcije, posljedice negativnih odluka itd. Ovo je samo naizgled protivno demokratiji! Vjerovatno će se ipak ići na referendum, ali gradjani ipak neće imati punu kompetenciju, čak ni posle kampanje.

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    4,439
    Thanks Thanks Received 
    8,574
    Thanked in
    3,297 Posts

Znaci najavili su opet i zicaru, i dom revolucije i vrtice. Ima jos par stvari koje bi trebalo najave i tim ce bit zaokruzen krug najavljivanja stvari do narednih izbora. Pa cemo ih onda opet najavit.

Thanks Thanks Given 
    4,439
    Thanks Thanks Received 
    8,574
    Thanked in
    3,297 Posts

Da te ispoštujem:
    Samo odluka Skupštine o ulasku trebalo bi da bude dovoljna za NATO!

Zaista prosječan gradjanin nije kadar da odlučuje o tom pitanju, jer je to za njega prekomplikovano pitanje...95% gradjana nema predzanje da uopšte razmatra argumente.

JA vjerujem u demokratiju, iskreno vjerujem....ali kao što ja nisam kadar da donosim odluku o izboru pravca leta aviona u oluji, tako ni taj gradjanin ne shvata prioritete, opcije, posljedice negativnih odluka itd. Ovo je samo naizgled protivno demokratiji! Vjerovatno će se ipak ići na referendum, ali gradjani ipak neće imati punu kompetenciju, čak ni posle kampanje.

Pozdrav,
    A nasa skupstina bas zna kako da izabere pravac leta aviona u oluji... a kakva crna skupstina, oni se s gacama ne pitaju, kad vidim ko sjedi tamo sve je jasno. Cu skupstina crne gore... ne znam je li vise smijesna ili zalosna.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Privid demokratije je i kada rulja izađe i glasa u skladu sa mentalitetom rulje.

Ima naš narod kapaciteta da shvati i NATO i sve o čemu treba da se glasa. Kad već mogu da shvate da im se životni standard povećava tako što su im manje plate, veći porezi, drastično povećavan spoljni dug, tako što je poskupila struja, gorivo, hrana, tako što kad dps zaposli jednog čovjeka to su četiri glasa, ali niko nije rekao da su ti glasovi samo za dps, tako što su poslanici jednoglasni samo kad sebi plate povećavaju, tako što kap proizvodi stotine miliona duga, tako što se državi duguje 350 miliona poreza, tako što se najbogatiji ljudi štite od svake vrste nameta, tako što se skoro sve što je valjalo prodalo na doboš, kad mogu da shvate da komunalci parkiraju na pješačke prelaze i mjesta za hendikepirane preventivno da narod ne bi kršio zakon, kad mogu da shvate da su protesti protiv vlade u stvari podrška toj vladi, kad mogu da shvate da krađa nije krađa, nego nelegalno preuzimanje od kojeg onaj od koga je nelagalno preuzeto u stvari zarađuje - kad sve to mogu da shvate, onda valjda mogu da shvate i taj prsli NATO.

No sam ja pesimista. Samo što je pesimizam negativan pogled na budućnost, a sve što je gore navedeno već se desilo. Volio bih da sam samo tip koji čašu gleda polupraznu umjesto polupunu, ali ja vode u tu čašu vidim koliko da se puni kišom koja padne u pustinji Gobi.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Bone slozicemo se da ulazak u nato oranicava suverenitet drzave, pootovo u vrlo bitnom sementu odbrane. Treba li da podsjecam da smo puni drzavni suverenitet povratili sa referendumom za ciji je uspjeh trebalo 55% glasova ili dje su neciji glasovi vredjeli vise ?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ta zemlja je već KUPILA KARTU ZA NATO (još da se neke tehnikalije okončaju, a to će biti za najduže godinu dana);
    ova zemlja je imala kartu za NATO jos 1991e ali su isti ovi odlucili da naprave picvajz i prvo napune svoje dzepove a NATO i Evropa mogu i sacekati...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bice ovako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[QUOTE=opmne;3370670]Bone mozemo to posmatrati i recimo ovako, stvorili zemlju jesu, ali nikako nezavisnu vec apsolutno zavisnu od kredita koje ne mozemo vracati, zamisli da nam ne odobre jedan kredit izbili bi socijalni nemiri sa gradjanskim ratom. Dalje neka sto smo prezaduzeni nego sto su rasprodali gotovo sve, znaci da je bilo poprilicno i pljacke. Kad se tako kunes tim nato paktom, ocemo li bez referenduma tamo ili mislite da je sasvim dovoljna trecina stanovnistva da se izjasni za ulazak ?[/QUOTE)

To je,po meni, najmudriji izbor zato što zanavjek prekida dileme hoće li se ka istoku,kao zapadu, ili da se pokuša "ekvilibristika". Kad udjemo u NATO, idemo u EU, dakle ka zapadu, nema nazad,nema razmišljanja da JEDAN JEDINI 30 GODINA STAR MIG 29 MOŽE DA RAZORI PODGORICU, A DA NIKO NE MOŽE DA GA SPRIJEČI....a to je sad tako. Čemu sebe dovodili u brigu oko dolaska na vlast radikanih nacionalista u susjednim zemljama, koji su dovoljno ludi da pokušaju da silom uzmu "ono što je njihova istorijska teritorija"? Zašo bi se lišavalil mogućnosti da u slučaju neke elementarne nepogode flota NATO helikoptera pomogne-a pomogli bi!-ili da nekolilko "Kanadera" ugasi požare? O svim prednostima NATO sam više puta pisao, i ponavlja bih se do dosade kad bi i riječ više napisao....DOBRO SAM RAZMISLIO I STOJIM IZA TOGA DA JE NATO KORISNIJI IZBOR ZA MNE.

Pozdrav,

PS
    Nešto sam pokvario sa fontom, pa boldujem odgovor
    Last edited by Old Bone; 11-07-13 at 05:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nego da se mi vratimo na temu topika-autoput:

IDE TO, IDE...

http://www.portalanalitika.me/ekonom...auto-puta.html

Nadam se da su naši forumaši pametniji od 5 prvih komentara članka koji je pastovan, JER JE NENORMALNA TOLIKA ZLOBA I MRŽNJA PREMA DRŽAVI KOJA JE POKAZANA U TIM KOMENTARIMA...bukvalno pukoše od jeda i muke !

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 11-07-13 at 14:27.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,632
    Thanked in
    2,733 Posts

Nego da se mi vratimo na temu topika-autoput:

IDE TO, IDE...

http://www.portalanalitika.me/ekonom...auto-puta.html

Nadam se da su naši forumaši pametniji od 5 prvih komentara članka koji je pastovan, JER JE NENORMALNA TOLIKA ZLOBA I MRŽNJA PREMA DRŽAVI KOJA JE POKAZANA U TIM KOMENTARIMA...bukvalno pukoše od jeda i muke !

Pozdrav,
    E moj prijatelju ili te goni prevelika ljubav prema CG ili nešto drugo...
    Evo da ti osvježim pamćenje, taj put je je počeo da radi 2009. godine a ne krajem 2013, godine.

Ako ne vejruješ evo vidi 2009. se pio šampanjac i jeo vo sa ražnja
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

JER JE NENORMALNA TOLIKA ZLOBA I MRŽNJA PREMA DRŽAVI KOJA JE POKAZANA U TIM KOMENTARIMA
    Evo ja sad idoh da pročitam to čudo od komentara i evo ne znam đe ti to viđe toliku mržnju prema državi???? Ustvari, ne toliku nego ikakvu. Ili se vodiš time da je vlast = država, pa kad god se neko sprda sa vlašću taj je protiv države.

U najmanju ruku očekivah da vidim da je neko posprdno napisao "e'viva", kao što to često rade i što mi iznimno ide na živce (kao da nam je država kriva što postoji a ne vlast što brljavi). Ali nema čak ni to, tako da ne znam otkud ti takva percepcija tih komentara.

Thanks Thanks Given 
    99
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    8 Posts

Ova vlast dalje ne pliva...
    Last edited by Sceko; 11-07-13 at 16:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    E moj prijatelju ili te goni prevelika ljubav prema CG ili nešto drugo...
    Evo da ti osvježim pamćenje, taj put je je počeo da radi 2009. godine a ne krajem 2013, godine.

Ako ne vejruješ evo vidi 2009. se pio šampanjac i jeo vo sa ražnja

Pa?

Otvorili se radovi...došla 3 PREMIJERA ...došla kriza....kriza prolazi....radovi se nastavljaju početkom 2014 i završavaju 2016.g.

Jesu li 3 premijera baš mnogo glupi ljudi, što su pokušali da rade, uprkos krizi, pa nisu uspjeli?
    NE!!!

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sceko View Post
    Ova vlast dalje ne pliva...
    Može da bidne, al´ne mora da znači!

Samo neka oni rade koliko godj mogu....

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    Evo ja sad idoh da pročitam to čudo od komentara i evo ne znam đe ti to viđe toliku mržnju prema državi???? Ustvari, ne toliku nego ikakvu. Ili se vodiš time da je vlast = država, pa kad god se neko sprda sa vlašću taj je protiv države.

U najmanju ruku očekivah da vidim da je neko posprdno napisao "e'viva", kao što to često rade i što mi iznimno ide na živce (kao da nam je država kriva što postoji a ne vlast što brljavi). Ali nema čak ni to, tako da ne znam otkud ti takva percepcija tih komentara.
    Kako se može i jedan loša napisati što su Kinezi u MNE već 10 dana, što finaliziraju posao, što će se dobit grejs period od 5 godina, za koje vrijeme ćemo se toliko približiti EU da će biti mnogo lakše vraćati kredit, što je kamata najminimalniija koja može biti, što će se naše gradjevinske firme i sve srodne firme uhljebiti na tom projektu najmanje par godina....kako da nisu zlobni takvi komentari, iz kojih je očito da bi ti koji komentarišu više voljeli da je taj projekat propao, nego što ga je DJukanović ipak priveo kraju?

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 11-07-13 at 16:19.

Page 36 of 225 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)