Page 517 of 1170 FirstFirst ... 174174675075135145155165175185195205215275676171017 ... LastLast
Results 12,901 to 12,925 of 29226

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Sto reci? Sto se Murray-a tice, bravo mu ga, i dosta. Dosta sam ga pominja prije ovog finala. Sto se Djokovica tice, nekako jasno sve izgleda.... da se razumijemo, mnogo mi je drag i dobar je sportista, vrhunski teniser, zajebant cojek i, sve u svemu bas pozitivna licnost..... ali Novak je, nazalost prilicno spustio tenis na svojoj listi prioriteta, i nek je, to je njegov izbor, ali ovo nije isti Novak Djokovic od prije dvije godine.
    Pricati o zaslugama i moralnim vrijednostima je budalasto, GS se ne zasluzuje vec se osvaja, otima, ako treba. To je danas poslo za rukom Murray-u i nek mu je sa srecom, a Novaku zelim da opet pozeli da bude najbolji, mozda i upali
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Ako cemo posteno Marej je odigrao prosjecno Djokovic ni toliko tako da ovome nije tesko bilo da osvoji i nemojmo tu pricu o nekoj fenomenalnoj partiji Mareja sasvim prosjecna igra jedno od slabijih finala koje sam gledao od kad je ove famozne velike cetvorke
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    Sto reci? Sto se Murray-a tice, bravo mu ga, i dosta. Dosta sam ga pominja prije ovog finala. Sto se Djokovica tice, nekako jasno sve izgleda.... da se razumijemo, mnogo mi je drag i dobar je sportista, vrhunski teniser, zajebant cojek i, sve u svemu bas pozitivna licnost..... ali Novak je, nazalost prilicno spustio tenis na svojoj listi prioriteta, i nek je, to je njegov izbor, ali ovo nije isti Novak Djokovic od prije dvije godine.
    Pricati o zaslugama i moralnim vrijednostima je budalasto, GS se ne zasluzuje vec se osvaja, otima, ako treba. To je danas poslo za rukom Murray-u i nek mu je sa srecom, a Novaku zelim da opet pozeli da bude najbolji, mozda i upali
    pazi, ono sto je uradio 2011 godine ono niko do sad nije uradio...pa ni Mekinro ciji je rekord zamalo oborio jer tada nije bilo ove ostale trojice koji mogu da odigraju furiozno. Od 2011 godine je non stop u finalima raznih mastera i GS-a tako da je neozbiljno zakljuciti da mu tenis vise nije prvi na listi prioriteta. Ljudi moraju da shvate da i ostali teniseri ne sjede skrstenih ruku.
    Cista pobjeda Mareja da se razumijemo odmah ali ja bih vise rekao da je Novak dobio samog sebe tj da je u mec usao nervozniji i da nije odigrao onako kako je odigrao i tu je njegova greska. On nije ovako igrao na citavom turniru. Vjerovatno je njegov stab na celu sa Vajdom kiksao ovog puta. Strategija je bila da se vrlo agresivnom igrom Endi odgurne od osnovne linije sto je u nekim trenucima i uspjevalo ali je to placeno velikim brojem neiznudjenih gresaka, losim servisom, malo vise od polovine je bio uspjesan na mrezi. Kad sam vidio prva cetiri gema odmah se moglo zakljuciti da Novak ne igra onu svoju igru, igrao je onako kako je Marej zelio....zao mi je ali tako se ne dolazi do titule...

Jos jednom se nastavlja niz da igraci Federer Naadal i Marej dolaze do svojih rekorda preko Novakovih ledja. To traje od prosle godine. Federer osvaja Vimbldon i obara rekord Samprasa na listi tenisera sa najvise provedenih nedjelja na prvom mjestu. Marej uzima svoj prvi GS. Nadal jos jednom brani RG i postavlja novi rekord od 8 osvojenih RG. Marej osvaja prvi Vimbldon...........
    Sad lagano nek se usredsredi za Sinsinati, osvoji li to ima sve mastere u rukama (brani finale od prosle godine), pokusa da osvoji US open (brani finale), i nabaci neki poen u Parizu (ispao prosle godine u 2 kolu?? nisam siguran)....Onaj Toronto Sangaj, Peking, London (jesam li sto zaboravio) treba branit ako misli da bude prvi na kraju godine... Morace da radi dosta, nema odmora do kraja LONDONA!

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by Connect View Post
    Jos jednom se nastavlja niz da igraci Federer Naadal i Marej dolaze do svojih rekorda preko Novakovih ledja. To traje od prosle godine. Federer osvaja Vimbldon i obara rekord Samprasa na listi tenisera sa najvise provedenih nedjelja na prvom mjestu. Marej uzima svoj prvi GS. Nadal jos jednom brani RG i postavlja novi rekord od 8 osvojenih RG. Marej osvaja prvi Vimbldon...........
    Ovo je sustina dobar je Novak i za sebe a i za druge:smile:

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Andy Murray donates all his prize money to http://www.royalmarsden.nhs.uk/pages/home.aspx
    ...

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Andy Murray donates all his prize money to http://www.royalmarsden.nhs.uk/pages/home.aspx
    momak koji je sjedio iza Kim danas mu je najbolji drug i on je bolestan od raka. Bas su Marej i Leendl odigrali jedan dobrotvorni mec zbog njega odmah poslije finala Kvinsa.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Nisam znao,ali kako ovo vidjeh poshtujem ga maximalno bez obzira shta god uradio do kraja karijere !
    ...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Ovo je sustina dobar je Novak i za sebe a i za druge:smile:
    Jos kad mu otac odigra u kladionicu lijepo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Chush No2e dobio sam sebe... Smjehoteka. Respekat za Mareja, ljudskovina je i igrachina.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

broj gresaka, uzasan servis, ispusteno vodjstvo u dva seta, poigravanje na tri mec lopte cisto da se zna ko je glavni kad se stvarno igra, dejvid kameron, cijela britanija, sponzori, pritisak...

samo jednu cu reci i palim: P R O D A T O (pod moranjem) ili P R E D A T O (opet pod moranjem) kako vam volja, meni je isto, nisam junac da progutam ovaj providni show za siroke m

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

Ova me prica podsjetila na onu kad su neki pricali da je Barselona dobila samu sebe a ne da ih je Bajern dobio.
    Valjda mu Marej nije dao da odigra dobro, stizao sve, borio se, pogadjao...
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by tony_m View Post
    samo jednu cu reci i palim: P R O D A T O (pod moranjem) ili P R E D A T O (opet pod moranjem) kako vam volja, meni je isto, nisam junac da progutam ovaj providni show za siroke m
    Znaci, No2e je il' dzukela il' chkapi, treceg nema. Moze lock.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Jes sad ce Marej na Us Openu da pusti Nola .Ako je Marej dao nagradu za borbu protiv raka onda mi je u neku ruku i drago sto je pobijedio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Slazem se. Obican covjek, rijetki su mudonje poput tebe.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ocekivao sam da djokovicevi navijaci pocnu da pisu kako je bio umoran, kako su ga zezala sociva, publika protiv njega, sudije...al da je pustio mareja i da je sve ovo namjesteno - e to nikad ne bih pomislio da cu citati ovdje, a zaista se moglo mnogo cega procitat proslih dana.
    Ne nogu da ne primijetim da je ono mnostvo navijaca djokovica samo nestalo odavde...onako kako su se i pojavili.
    Sto se mareja tice, jos jedno veliko bravo za njega zbog doniranja nagrade.
    Nikad ga posebno nijesam gotivio, al nakon ovog danas stvarno sam primoran da reduciram svoje misljenje o njemu za 360°.
    Potez vrijedan divljenja, definitivno.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Nadam se da si pametan toliko da ukapiras sto sam htio da kazem.
    No, nikako ne zelim da kvarim tvoj pokusaj skupljanja jeftinih poena...
    well done!

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

hahah aj samo mi kazi sto si mislio, ali stvarno. Jeftine poene skupljam na forumu ? salis se, sto ce mi poeni na forumu, samo mi je simpaticno kako si uspio da toliko u jednoj recenici odvalis :P izvini brisem post...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Kapiramo mi sta si htio da kazes, ali si rekao nesto sto je jednako besmisleno kao i tvrdnja da je Novak pustio Mareja

Thanks Thanks Given 
    2,530
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by pumba
    hahah aj samo mi kazi sto si mislio, ali stvarno. Jeftine poene skupljam na forumu ? salis se, sto ce mi poeni na forumu, samo mi je simpaticno kako si uspio da toliko u jednoj recenici odvalis :P izvini brisem post...
    Nije nista strasno njemu je samo bitno da je novak izgubio,po tome su mu postovi poznati...
    Odje moze masu poena da se pokupi.... sto je ovo....

Sent from my GT-I9505

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Nije nista strasno njemu je samo bitno da je novak izgubio,po tome su mu postovi poznati...
    Odje moze masu poena da se pokupi.... sto je ovo....

Sent from my GT-I9505
    ispatio sam tvoje postove sa nickname tako da je njegove postove suvisno komentarisat...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Ne pamti se ovako beskrvan Novak u nekom velikom finalu. Jedan od uzroka ovakvog rezultata svakako nije Marejeva brilijantna igra. Škot je igrao dobro, na mahove i mnogo dobro.

Od svega viđenog upečatljiva ostaje misterija Novakove igre u kojoj ne umije da sačeka da loptica jednom padne, da popije kafu i da odluči u koji će ćošak da pošalje neodbranjiv smeč. Isto tako, kod "šetanja" protivnika uputi mu udarac baš u pravcu kome se ovaj nada, a ne da ga vozi, lomi, hvata u raskoraku. Odavno u ovolikoj mjeri nije poklanjao poene na tacnu protivniku. One poene, koje današnji, a ni većina dosadašnjih velikih protivnika, skoro uopšte ne propuštaju da materijalizuju,

Đoković nije zaslužio da osvoji.

I to bi bilo to.
    Identicni svi elementi iz polufinalnog meča, s tom razlikom sto ga je protiv Del Potra sluzio servis. Isto strasno neinteligentna igra, prije svega.. a potom i nedovoljno hrabra.

"Titulu je mnogo lakse osvojiti, nego odbraniti je." Ovo sveto pravilo se vrlo jasno da primijetiti u Novakovim igrama na ovom turniru. Ono u cemu je bio najjaci prije par godina (psiha), na tom polju je totalno poklekao ovog puta. Breme šampiona se pokazalo isuvise teskim za njega u ovom trenutku..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Veliki drugovi, drugarstvo jos od pocetka.

Nije pustio, ali nije ni dao sve.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Je li zbog ovog "reduciram"?? A jbg, nepaznja. Vise je paznje posvetio bio Novakovim fanovima

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Je li zbog ovog "reduciram"?? A jbg, nepaznja. Vise je paznje posvetio bio Novakovim fanovima
    jeste, potpuna mi je nepoznanica, a ono 360 stepeni se moze svuda cuti, to mi nije bilo cudno.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pozdrav svim istinskim ljibiteljima tenisa

Trebalo mi je malo vremena da se smirim poslije jučerašnjeg meča jer sam naravno kao navijač Đokovića bio razočaran. Krenuću od početka. Kao prvo Endiju čestitke na fenomenalnoj partiji. Bilo je to njegovo fenomenalno izdanje, izuzetna motivisanost, borbenost i mali broj grešaka, defanziva za desetku, kretanje za 10+ pa samim tim treba od srca čestitati. Što se Novaka tiče, vidjelo se i u meču sa Berdihom da je njegova igra daleko od vrhunske predstave. Sa Delpom je to došlo još više do izražaja bez obzira što su se ljudi fatali na nevjerovatan broj vinera koji je imao u tom meču. Protiv Mareja je bio isuviše nervozan, sa istim greškama koje je imao protiv Delpa i sa izuzetno lošim servisom. Sa takvim greškama jednostavno nije mogao osvojiti ovogodišnji Wimbledon. Imajmo u vidu i činjenicu da je igrao i protiv sebe i bučne publike i extra raspoloženog Mareja. Sve u svemu, težak poraz, posebno što je finale izgubio sa nulom i što je kiksao mnoge brejkove koje je imao u drugom i trećem setu. Kako će uticati ovogodišnji porazi na GS-ovima na njega ostaje da se vidi. Jasno je da mora više da radi na popravljanju svoje igre, želje i motivacije. Vjerujem da će ostati do kraja godine No.1 ali takođe vjerujem u njegov povratak, onaj koji ga je kraso 2011 godine.

Britancima čestitke na tituli koju su toliko dugo čekali. Novaku želim da se kratko i korisno odmori i krene u nove pohode.

Pozdrav.

Page 517 of 1170 FirstFirst ... 174174675075135145155165175185195205215275676171017 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)