kad napravim frizuru i dodje neka tetka i pomazi me po glavi
Russia!
Ona mala sa reklame za Eskimko.....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Filip-Stanija, Ceca-Jeca... Ukratko PINK!!!!!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Da li je moguće da su u Blicu Crna Gora Lionela Mesija prekrstili u- Mijesi??!! Idiotluku nikad kraja.
Bolijes' je svačija.![]()
Zašto ovo moraju da trpe? Mail koji su dobili radnici Delte
By Portal24 on July 7, 2013
Saudijski šeik Abdul Mohsen Al-Hokair dolazi u ponedjeljak u Beograd kako bi potpisao Ugovor o kupoprodaji sa Delta Sportom, jednom od kompanija Delta Holdinga, uhapšenog Miroslava Miškovića.
Mediji u Srbiji prenose da su radnici Delte tačnije njenih maloprodajnih objekata Aldo, Mango, Costa Coffee, Moonson i Accessorize, dobili mail u kojem ih regionalni menadžer Delta sporta obavještava kako da se ponašaju prilikom šeikove posjete prodavnicama ovih brendova.
“Ženama koje rade u buticima brendova Delta sporta zabranjeno je da se rukuju sa šeikom, a muškim prodavcima i da se rukuju i da gledaju šeikovu ćerku, koja dolazi zajedno sa njim”, stoji u mejlu koji je menadžment poslao zaposlenima, a prenosi “Kurir”.
Postavlja se pitanje zašto to radnici moraju da trpe ili tačnije rečeno da li to moraju da bi dobili investitore.
Sell the Vatican, Feed the World!
Zasto... pa zato sto ne poznaju obicaje i mogli bi da uvrede nekoga svojim svakodnevnim ponasanjem. Ispostovati neciju kulturu a za one koji ne znaju malo pojasnjenje sta to obuhvata. Nisu im trazili da ne znam ja sta uvredljivo. Oni ce tebe isto tako (po njihovim merilima) ispostovati kad podjes kod njih a i po tvojim ako im se obratis sa zahtevima tog tipa.
Ne...Ti dolazis u tudju zemlju da postujes njegovu kulturu, a ne vice versa.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Oljče, je l se ti vrijedjaš kad ti neko pruži ruku i uputi uljudan kratki pogled (čisto da te udostoji)?
Na kraju krajeva, ako su im žene toliko 'zaštićene' i 'stidne', što odiva ne ostane u hotel, na jedan cjelodnevni spa tretman, da nikoga glava ne boli...
Ne znam za tebe, ali u mojoj kući sam ja gazda, koji umije i zaista od srca da dočekam svakoga i spremna sam da istrpim dosta 'nestašluka' kad su 'gostujuće ekipe' u pitanju, ali ne ni da idem ispod svog dostojanstva!
Last edited by KRKNA; 07-07-13 at 19:09.
Sell the Vatican, Feed the World!
A mi bas postujemo tudju kulturu kad negde odemo... jes...
To je zvanicna poseta cini mi se. Na kraju krajeva ne vidim da se zale kad im traze da rade neplaceno prekovremeno a ovo je sad kao uvreda . a neka.. Tamo je zena u nekom aspektu tako zasticena (da ne zalazimo dublje) i smatraju to uvredom. U Abu Dhabiu neces videti da te neko iz grupe momaka u 12 uvece pogleda ako sama prodjes ulicom a ne cuti neki komentar za tobom. Niko im nije trazio na kraju nista uvredljivo...u cemu je onda ovoliki problem.
KRKNA a je li se ti vredjas ako te neko zamoli da ga mu ne pruzis ruku i ne pogledas cerku jer je to njemu stvar kulture i nekih stavova a da te time apsolutno nije mislio uvrediti...?
Last edited by Oljce; 07-07-13 at 19:16.
Budalastina.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Pa dobro ako ih je to uvredilo neka se rukuju. Mene ne bi NIKADA takva molba uvredila. Svaki od njih bi to uradio garantujem za 1000 e tako da toliko od uvredjenosti..
da je ne gledaju nego da pipaju na nevidjeno? Kad prenosi Kurir onda mora biti tacno a zbilja prodavacice cim neko udje u radnju koptisu za oci i pruzaju ruku, pitaju za zdravlje, kako rodila krtola....
uf velikog li trpljenja... Ajde, boga ti, ne znate vi šta je pravi mobing.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Poenta je, ili će ić doma pa će im đeca gladna bit, bar dok ne nađu drugu rabotu, ili će preteć nekako bez rukovanja s šeikom.
Ne vidim veliku frku uopšte. Donosi pare, donosi pravila.
Bijo si poziw koi se neodbija
Stvarno, da ako im kako nerukovanje sa šeikom i neodmeravanje šćeri mu ne upropasti dan.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
koliki smo mi šupci još ćemo svome čoeku odrubit glavu ako je pogleda.
nothing comes from violence and nothing ever could
Mene nerviraju emisije koje se emituju s primorja iz ekskluzivnih hotela (vrhunac stvaralaštva naših elektronskih medija?), u kojima se priučeni voditelji zabavljaju i provode samo zato da bi vaskolikom pučanstvu koje u znoju lica svog gleda tv, jer nema para za more i klima uređaje (dakle, većina cg stanovništva) dočarali atmosferu i približili kul dešavanja kojima obiluje ljetnja turistička sezona. More, mršćite!
Evo mu je ćerka
![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
lutka!
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks