Kako ga Marej iskusno odradjuje ko prostitiku...
novak bas los...
publika skroz ok.
Kako ga Marej iskusno odradjuje ko prostitiku...
Prvi servis mu je ocajan a Mareja sve posluzi kad mu god zatreba...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ima li dje da se prati statistika?
Bravo Djokovicu trosi ti snagu na rasprave sa sudijom gdje nisi u pravu...A Andy ako ovo ne dobije slobodno naglavacke u Temzu.
Deserve's got nothing to do with it.
Neka @rec, ti rece neki dan da marej nema sanse...
Obestinjuje se ono sto nas nekolicina pisemo odje danima...
No, da vidimo.
marej nista spektakularan ali zato novak nazalost nista ne pokazuje..
Sa ovoliko gresaka kameno do pehara.. Bogome ces, Nole, sad morat doooobro muda da otegnes...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Recordare, ti reče da Andy nema šanse protiv Đokice?
N0le nikad lošiji.
Kao i uvijek, katastrofalan na mreži.
Idemo, još jedan set i Murray ulazi u legendu.
Last edited by dadic; 07-07-13 at 16:33.
Defanziva Mareja je nerealna, pet metara iza linije posalje loptu u vazduh i ona pada blizu linije Djokovica i onda uzima poen.
E ako Gjokaj ovo uspije bar neizvjesnim napravit orden mu treba dat. Izdušio je potpuno.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
novakov sa navijac ali iskreno me cudi kako vec nije 3:0
Marej je trebao potpuno da ga slomi, s obzirom da je izgubio dva gema prednosti, a znajuci njegovu jadan karakter, ocekujem ovo da Nole dobije u tri set...
Mark my word.
Uh uh. Shit just got serious.
sjajno igra murray...
Dobi Đoković Đokovića. Eh...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ako i Rafa i Rodžer i Conga i Novak ovo nisu prodali, pljunite me. Očigledno je da su Britanci htjeli ove godine napraviti senzaciju sa njim i da im to lagano ide za rukom. Viđi ovo sad-previše je sumnjivo kada na ovako slavnom i prestižnom turniru čak i jedan jedini igrač iz prve petorke ispadne od 200-og rezultatom 3:0, kao što je Rafa. Ali dobro, ta jedna slučajnost i nije za mozganje, to se često zna desiti na Slemovima, da neko od prvih ispadne rano, ali jedan, a ne svi. Ali da u prva dva kola ispadne Rafa, pa onda Rodžer protiv onog ruskog jadnika, pa Conga......Ma ako to nije nešto smućeno, pljuni me u čelo. Ja sam prvi koji se sprda teorijama zavjere, ali ovo već prevazilazi granice mogućeg. Jebote, ovo nije Sinsinati Masters, Monte Karlo ili neki turnirić od 500 poena, pa da Rafa i Rodžer ispadaju u drugom kolu. Teniserima je Vimbldon Meka, to je statusni simbol za njih. A svi znamo kakvi su Rafa i Rodžer na ovom turniru.
I sada u finalu ova sprdnja, jebote, pa i najpovređeniji Novak bi u jednom finalu Vimbldona pružio koliko-toliko otpora. Kao da namjerno samo na momente pokazuje onu pravu snagu, sa nekim sjajnim bekhend paralelama, a onda opet nastavi pasivno i mrtvo. Novak bi sada, da ovo nije nešto mutno, skakao, psovao, pljuvao, razbijao rekete.....On potpuno mirno gleda kako sramotno i bez ijednog dobijenog seta gubi finale Vimbldona. Kao što su Rafa i Rodžer odmah nestali iz medijskog prostora, nakon onih poraza. Uopšte ne pokušavaju čak ni opravdati svoj poraz. Pa hajdemo ruku na srce, bez imalo pristrasnosti, da se zapitamo-zar ovo makar malo ne navlači sumnju svakome ko barem povremeno isprati neki teniski meč?
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Andyyyy King!
Ne tovi se prase uoci Bozica, moj Nole.. kasno si se sjetio da igras rastereceno..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Tesko je igrat protiv samog sebe...
Svaka cast mareju..velika pobjeda za njega...
ⓝⓔⓧⓤⓢ⁴Tapatalk˛
Kako dobar zadnji gem. Bravo Mariiii.
Last edited by Beethoven's C***; 07-07-13 at 17:45.
Svaka cast za Mareja, zasluzio je.
Nole ga odigra ubitacno lose...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks