Page 513 of 1170 FirstFirst ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... LastLast
Results 12,801 to 12,825 of 29226

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Treba da shvatis da ovdje (na temi) vaze vrlo jasna pravila.
    Moras iskljucivo navijati za djokovica.
    Ako bilo kojeg tenisera pomenes u pozitivnom kontekstu (a to nije djokovic) onda si ti kompleksas i hejter.naravno, povlastica toga sto navijas za novaka ja to sto mozes pljuvati po svakom zivom, nipodostavati uspjehe svih tenisera a da to ne podpada pod hejtovanje nego na cisto poznavanje teniskih prilika.
    Nikako ne smijes reci da novak nije najbolji ikada jer onda pricas gluposti i nemas veze o tenisu.
    Djokovic je Crnogorac. Probaj da odes na skotski forum da pises protiv Mareja, cisto da osjetis kako se u civilizaciji gleda na takve stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Marej je Englez.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    mozda je bolje pitanje: kako neko moze da pise na ovoj temi i pljuje vrhunske tenisere?
    sto se pracenja tenisa tice, moram priznat da mi veci dio sezone sad promakne, ali opet kazem neka taj janovic napravi nesto pa imamo kad pricat o njemu.
    kad je tenis u pitanju neke stvari mi je najlakse kroz primjer opisat, prvi igrac kojega na oci nisam moga vidjet je bio dzimi konors. legenda jbga ali pobrkan totalno, danas me ferer pomalo podsjeca na njega i zbog toga ga ne mogu gledat
    isto, tesko da ces me kad cut da se ***** po nekome ko je veliki teniser, ovdje ljudi uglavnom postuju iz nekog inata i cio topic je unakazen pljuvacinom...
    za ove par meceva sam stekao odredjeno misljenje o janovicu, malo o fizickom potencijalu a malo o mentalitetu. mislim da mu "tudja glava treba", jos je mlad i dosta zavisi od trenera, vidjecemo, po meni je prerano da se zna ko ce on bit u buducnosti.
    Pa u pravu si,ko istinski voli tenis NIKAD ne pljuje nijednog bez obzira za koga navija i ko mu je miliji,ali ...milion puta recheno ovdje,mnogi su ovdje pocheli pratit tenis otkad je Djokovic napravio uspjeh.
    ...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by bracomn View Post
    A Marej je Englez.
    Reci da se zezas. Reci da si ironican. Bilo sto reci...

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Djokovic je Crnogorac. Probaj da odes na skotski forum da pises protiv Mareja, cisto da osjetis kako se u civilizaciji gleda na takve stvari.
    Djokovic je srbijanac, koliko je mene poznato.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Nije "mene" nego "meni" i ne piše se "srbijanac" nego Srbin.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

P.S. Srbin i srbijanac nisu isto, valjda se tu slazemo? Mozemo o tome kod Hari Krisne na PDF....

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Kvota na Nolja od sinoc samo raste ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    pojede mi forum pisaniju........ ukratko, janovica sam prvi put vidio protiv kubota, drugi put protiv mareja, ima potencijala mada nisam impresioniran... moj post se vise odnosio na mareja, koji iako se nikome izgleda ne svidja je teniska velicina, u ovome momentu Andy Murray je jedan od 3-4 najbolja tenisera na svijet, u beograd i na wimbledon... dakle, svako ko je usa na ovaj topic u zadnje par godina, bar jednom je pljunuo mareja, a poslije prdi kako voli tenis kako je realan itd. zato, na sranu janovic, kad postigne peti dio od onoga sto je marej postiga pricacemo o njemu, a do tada da pljunemo jos po jednom na smrdljivoga skota jer je bezvezan igrac i nista ne zna i to je tako cool. Uzdravlje i ne zamjeri.
    Marej ima iza sebe tek jedan GS a Janoviču je ovo prvo polufinale GS-a i to na Wimbledonu. Ipak to govori da nije baš slučajno tu đe jeste kao polufinalista. Fali mu iskustva i ono će doći sigurno mada mu fali i dobar trener a za to je potrebna lova koju će sigurno dobijati vremenom. Za tenis je veoma dobro da se pojave takvi igrači. Što se Mareja tiče, meni je njegova igra veoma odbojna ali ipak daje rezultate. Ja više volim tenis poput Đokovićevog, Federerovog ili recimo Janovičevog koji je na mahove prikazivao. Ali, ukusi su nam različiti pa o tome ne treba puno diskutovati.

Loše je što ovaj dio sportskog foruma uglavnom služi za ispoljavanje raznih kompleksa koji se svode nerijetko i na džapanja na nacionalnoj osnovi što je primitivizam najgoreg oblika. Ljudi koji nemaju što da napišu o tenisu osim da kao dokone ženetine naslućuju poraz nekoga koga ne vole... Facepalm

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Quote Originally Posted by autoput View Post
    Cak i na forumu se osjeti tenzija pred sutrasnje finale..
    Tacno, i to je fino da je ovaj prelijepi sport ( mada vecini od skora..) probudio sve vise interesovanja u nasem
    okruzenju...

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

P.S. Srbin i srbijanac nisu isto, valjda se tu slazemo? Mozemo o tome kod Hari Krisne na PDF....
    Ne, nijesam ironican.
    Momak je srbijanac, to ni sam ne krije.
    Ukucaj na google, wiki, bilo sto i pod stavkom nacionalnost ces naci taj podatak ako vec mene ne vjerujes.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Zakljucajte topic
    Upropastise ga debili
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

A u Jasenovo polje prebjegli iz Miljesha radi krvne osvete,pa zatim i na Kosovo morali poc,raspitaj se malo o chinjenicama !
    ...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

A po cemu je to razlicito od 99% Crnogoraca ukljucujuci i Petrovice koji su dosli iz Hercegovine?

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

@Rigodo
    Sam izvedi zakljuchak
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Kvota na Nolja od sinoc samo raste ...
    Naravno, kad je postavljena nerealno pa su igraci navalili na Mareja.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Momci ka Boga vas molim nemojte se fatat prebrojavanja krvnih zrnaca. Kumim vas kapom izadjite iz te primitivne dimenzije već jednom, 21 je vijek. I Novak je sa familijom pošao da živi u Monte Karlo i to im je najpametniji potez u životu biti daleko od ovog balkana šugavog a opet voljeti zemlju na pravi način.

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Momci ka Boga vas molim nemojte se fatat prebrojavanja krvnih zrnaca. Kumim vas kapom izadjite iz te primitivne dimenzije već jednom, 21 je vijek. I Novak je sa familijom pošao da živi u Monte Karlo i to im je najpametniji potez u životu biti daleko od ovog balkana šugavog a opet voljeti zemlju na pravi način.

Samo josh da je izabrao zemlju svog porijekla shalim se,njegov je izbor,potpuno si u pravu Directore neka si ovo napisao mada je davno napisano ali aj...
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E jos kad bi moderatori sredili ovaj topic,da komentarisemo tenis malo...

ⓝⓔⓧⓤⓢ⁴Tapatalk˛

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Pade mi na pamet da se ovdje pominjao Zoran frizer... bash me zanima da li cemo ga sjutra vidjeti ...jako teshko ! Ne voli on toliko Djokovica da daje i preko 15 000 za ono mjesto
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Dok ce ovi sjutra da se znoje ...

http://www.blick.ch/sport/tennis/hie...id2361905.html
    ...

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Da se razumijemo, otisao je u monte karlo da zivi da bi placao manji porez!
    Opusti se, niko ne broji krvna zrnca nikome. Jednostavno neko navija za djokovica a neko ne. Vi imate problem da to prihvatite iz samo vama znanih razloga isto kao sto smatrate da imate pravo (iz samo vama znanih pobuda) da nas koji ne navijamo za njega nazivate kompleksasima i ko zna sve cim.
    Vidis, ja takvih problema nemam u svojoj glavi i sasvim mi je ok da sjedim sa drustvom koje isto tako svim srcem navija za novaka i da potpuno u miru i bez hvatanja za grla navijamo svako za svog.
    U cemu je vas problem, proispitajte se sami sa sobom.
    Toliko na ovu temu.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Amnesiac, mislim da ti je Delpo danas dao mnogo bolji odgovor nego sto bih ja mogao nekim dugackim teoretisanjem. Da nije bilo problema sa povredom, dobio bi u maksimum 4 seta Novaka danas.

Naravno, Djokovic 99% osvaja, mislim da Andy nema skoro nikakve sanse.
    Recordare, prvo da se ne složimo u vezi sa povredom. Mislim da je to sve oko povrede prenaglašeno jer očigledno da nakon pilula Del Potro nije osjećao nikakve bolove. Nijesam pristalica ni teorije zavjere da je sve to on izmislio, ali onako nikad on trčao nije a pratim ga toliko godina. Dakle, povreda (ili bolje reći bol) nije imala nikakvog udjela, iako sam žestoko navijao za njega pa nemam ni najmanje razloga da pišem nešto što bi išlo na njegovu štetu.
    Druga stvar i mnogo važnija je tvoja prva rečenica koju sada apsolutno potisujem i povlačim sve što sam napisao za njega i tome kako nema šansi da osvoji Wimbledon. Jer, onako odigrati protiv Đokovića je zaista bilo impresivno. Ponašao se upravo, što je kasnije rekao i Đoković, kao GS šampion. Dokazao je da onaj US Open nije bio slučajan. Igrao je do zadnje kapi znoja i nije se predavao. Njegova igra na travi je neuporedivo bolja nego što sam mogao zamisliti i, da je imao malo više sreće, mogao je doći i do finala (iako je Đoković bio za nijansu bolji). Nebitno je što nije ušao u finale jer, što se mene tiče, isto kao da jeste i demantovao me je žestoko. Dosad sam mislio da ima šansi samo na US Openu koji mu zbog brzine podloga i njegovih jakih udaraca najviše odgovara.

Što se tiče finala, naravno da se ne slažem. Đoković je favorit, ali da Murray nema skoro nikakve šanse mi se čini kao pregruba prognoza. Ima on svoje šanse, ali će morati da odigra svoj najbolji tenis. Da se razumijemo, ja neću davati prognoze i može biti i glatkih 3:0 za Đokovića, ali može biti i npr tijesnih 3:1 za Murraya. Zavisi to od puno faktora. Procenat ubačenog prvog servisa, fizičko i emotivno stanje nakon četvrtfinala, nošenje sa pritiskom sa jedne i nošenje sa publikom protiv sebe s druge strane, iskorišćenost brejk lopti. Evo ti i primjer Đoković - Del Potro. Đoković je u prvom setu bio osjetno bolji igrač a set je bio nadomak taj brejka (čini mi se 30:0). Da Delpo nije izgubio tada svoj servis niko Đokoviću ne garantuje da bi dobio set jer, iako je taj brejk sve osim lutrije, dovoljno je da se promaši prvi servis ili ruka zadrhti pri bekhend paraleli i što bi nakon toga bilo važno da je Đoković bio bolji u setu kad je 0:1. Najbolji ti je primjer Australian Open ove godine đe je Murray osvojio prvi taj brejk iako je bio slabiji od Đokovića u tom setu, dok je u drugom setu bila obratna situacija i slabiji Đoković je dobio taj brejk.

Evo i Head to Head

Interesantan je podatak iz polufinala. Broj asova. Đoković 22 a Del Potro 4, Murray 20 a Janowicz 9. Samo pokazuje koliko se Đoković i Murray dobro čitaju protivnički servis i koliko se trude da makar dodirnu loptu a često iz toga ispadne i dobar ritern. Neka od tih lopti završi u mreži ili autu, ali dosta njih i u terenu. Čak i kad bude servis viner oni ne omogućavaju protivniku da ih bombarduje asovima a tako protivnik izgubi na samopouzdanju prilikom serviranja jer, ako je sad bio aut, idući put neće biti.
    Dick Laurent is dead!

Page 513 of 1170 FirstFirst ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)