Nisam neki ljubitelj tenisa (a tek ženskog) ali moram da kažem jednu stvar.
Ova Bartoli nema ništa žensko u sebi.
probudila se lisicki....
Nisam neki ljubitelj tenisa (a tek ženskog) ali moram da kažem jednu stvar.
Ova Bartoli nema ništa žensko u sebi.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
ne mogu da vjerujem da se vratila lisicki...
Izgleda da je Lisicki jutros ustala na lijevu ruku.
Bravo za hladnokrvnu Marion
mec dosada ziva...
jes ovaa Bartoli ribetina...![]()
Last edited by T-MAX; 06-07-13 at 15:36.
Cudne li porodice Bartoli![]()
Od sjutra nema vise britanskog prokletstva na Wimbledonu...
Bruka ko osvaja GS. Sad mi je krivo što sam navijao za Lisicki protiv Serene, jer bi Serena ovo oduvala ko ništa.
Neka.
Sad ce salve gadosti kako si iskomoleksirana budala i hejter kad mozes i da pomislis da ne navijas za djokovica sjutra.
edit: ne daj boze da pomenes da navijas za "spansko drogirano/dopingovano/... cigance (...=svi moguci pogrdni epiteti koji ti mogu past na pamet).
Last edited by nickname; 06-07-13 at 16:00.
Pocetak drugog seta i Lisicki koja place i servira, koje emocije ...kakav momenat.
Svaka cast tim mladim ljudima, nije lako izborit se sa svim tim adrenalinom finala Wibledona.
Ovo samo kod žena može - Bartoli je osvojila Vimbldon a nijednu igračicu iz TOP 10 nije pobijedila
pa dobro, i murray ako uzme, dobice jednog igraca iz top 20.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dje me pogodi za NadalaNavijam oduvjek za Rafu ali i Novak mi je OK momak i sjajan teniser. E sad to sto vidim sjutra pobjedu Mareja ( i debelo to potvrdio u kladionici) stvar je mog znanja ( ili nepoznavanja) nekih stvari u tenisu. I da se pohvalim da sam na kladionici od zadnjih 15 meceva Rafa-Novak pogodio 14 uz promasaj samo na ovogodisnjem Monte Carlu. Dakle, lubav za ljubav a sir za pare
pojede mi forum pisaniju........ ukratko, janovica sam prvi put vidio protiv kubota, drugi put protiv mareja, ima potencijala mada nisam impresioniran... moj post se vise odnosio na mareja, koji iako se nikome izgleda ne svidja je teniska velicina, u ovome momentu Andy Murray je jedan od 3-4 najbolja tenisera na svijet, u beograd i na wimbledon... dakle, svako ko je usa na ovaj topic u zadnje par godina, bar jednom je pljunuo mareja, a poslije prdi kako voli tenis kako je realan itd. zato, na sranu janovic, kad postigne peti dio od onoga sto je marej postiga pricacemo o njemu, a do tada da pljunemo jos po jednom na smrdljivoga skota jer je bezvezan igrac i nista ne zna i to je tako cool. Uzdravlje i ne zamjeri.
067-572270
kako neko moze da pishe na ovoj temi a prvi put igracha vidi tek na jednom GS???
...
Treba da shvatis da ovdje (na temi) vaze vrlo jasna pravila.
Moras iskljucivo navijati za djokovica.
Ako bilo kojeg tenisera pomenes u pozitivnom kontekstu (a to nije djokovic) onda si ti kompleksas i hejter.naravno, povlastica toga sto navijas za novaka ja to sto mozes pljuvati po svakom zivom, nipodostavati uspjehe svih tenisera a da to ne podpada pod hejtovanje nego na cisto poznavanje teniskih prilika.
Nikako ne smijes reci da novak nije najbolji ikada jer onda pricas gluposti i nemas veze o tenisu.
Velika razlika jer mi dovoljno govori o tome koliko ko prati tenis,nishta lichno ali to je fakat.
...
mozda je bolje pitanje: kako neko moze da pise na ovoj temi i pljuje vrhunske tenisere?
sto se pracenja tenisa tice, moram priznat da mi veci dio sezone sad promakne, ali opet kazem neka taj janovic napravi nesto pa imamo kad pricat o njemu.
kad je tenis u pitanju neke stvari mi je najlakse kroz primjer opisat, prvi igrac kojega na oci nisam moga vidjet je bio dzimi konors. legenda jbga ali pobrkan totalno, danas me ferer pomalo podsjeca na njega i zbog toga ga ne mogu gledat![]()
isto, tesko da ces me kad cut da se ***** po nekome ko je veliki teniser, ovdje ljudi uglavnom postuju iz nekog inata i cio topic je unakazen pljuvacinom...
za ove par meceva sam stekao odredjeno misljenje o janovicu, malo o fizickom potencijalu a malo o mentalitetu. mislim da mu "tudja glava treba", jos je mlad i dosta zavisi od trenera, vidjecemo, po meni je prerano da se zna ko ce on bit u buducnosti.
067-572270
Cak i na forumu se osjeti tenzija pred sutrasnje finale..![]()
Last edited by autoput; 06-07-13 at 19:40.
"Endi je lokalni heroj. Ima veliku šansu da osvoji Vimbldon i posle mnogo vremena obraduje naciju. Siguran sam da će imati ogromnu podršku sa tribina. Ipak, neću se prvi put naći u takvoj situaciji. Znam šta moram da radim kada protiv sebe imam lokalne igrače i publiku. Spreman sam za to", istakao je Đoković.
Idemo majstore!
Bartoli pametnija od Ajnštajna
http://sport.blic.rs/Tenis/236057/Da...gicna-na-travu
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks