Page 373 of 863 FirstFirst ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... LastLast
Results 9,301 to 9,325 of 21562

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    odgledah Fringe.... serija top...Walter Bishop <3
    konscno serija koju sam gledao od prvebdo zadnje epizode istim interesovanjem

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
    Toliko je dobra da je po drugi put gledam.
    Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    Resetovanje vremena? Pretjerali su.
    Aj zamisli pravu istoriju bez jedne promjenljive. Npr. da nema Hitlera, da se nije raspao istocni blok itd. Ako imas moc da putujes kroz vrijeme unazad, uvijek ce se desavati resetovanje vremena.
    ima serija mana...kao npr zasto se nankraju vra u u 2015 i kako je peter tu kad su posmatraci direktno uticali na njega svojim prisustvom..i sl... al opet, spreman sam da zanemarim sve jer pricanje stvarno super...a waltera ne mogu opisati..kakav je ono lik...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
    Na kraju [se vrate u 2015, jer je to trenutak kad su observeri napali, a kad je walter sprijecio njihovo stvaranje, napad se nije desio i novo vrijeme je stvoreno.]

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,938
    Thanked in
    1,358 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Na kraju [se vrate u 2015, jer je to trenutak kad su observeri napali, a kad je walter sprijecio njihovo stvaranje, napad se nije desio i novo vrijeme je stvoreno.]
    Ali fora je u tome sto (Walter ide u godinu kad nastaju posmatraci...a kad ih je naucnik iz Osla stvorio. Po tome onda ispada da nije ni trebalo da bude posmatraca ni prije napada, tacnije ekspedicije od njih 12. A samim tim ne bi imao ko da spasi Peter-a.. ​)
    Last edited by E_K_V; 03-07-13 at 09:42.

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

Aj zamisli pravu istoriju bez jedne promjenljive. Npr. da nema Hitlera, da se nije raspao istocni blok itd. Ako imas moc da putujes kroz vrijeme unazad, uvijek ce se desavati resetovanje vremena.
    Ja uvjek to putovanje kroz vrijeme povezem sa paralelnim univerzumom. Oni su putovanjem kroz vrijeme stvorili novu realnost, jer kako se kaze, postoji beskonacno paralelnih realnosti iliti univerzuma . Svaki bitan izbor u zivotu stvara novu realnost. Jedan od tih izbora je i time travel. Ali opet za nas vrijeme tece konstantno, ne mozemo da uticemo na to, sve sto kazemo je samo nagadjanje, dok su observeri bili "VAN" vremena, jednostavno drugacije su funkcionisali u vremenu-prostoru tako da opet ne znam kako su oni posmatrali taj fenomen paralelnih univerzuma, posebno u epizodi kada prate Oliviu u paralelni univerzum.

Da ne duzim pricu da ne bih zalutao, da imam moc da se vratim unazad kroz vrijeme i da to uradim, stvorio bih 2 realnosti (postojace i jos jedna, treca, gdje nisam iskoristio moc putovanja kroz vrijeme) : jednu gdje me vise nema, i drugu gdje sam se pojavio (nebitno koja godina). Tako ja to posmatram
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Odgledah nekih 8-9 epizoda Shameless-a i serija je bas dobra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Ali fora je u tome sto (Walter ide u godinu kad nastaju posmatraci...a kad ih je naucnik iz Osla stvorio. Po tome onda ispada da nije ni trebalo da bude posmatraca ni prije napada, tacnije ekspedicije od njih 12. A samim tim ne bi imao ko da spasi Peter-a.. ​)
    Vidis dobru si stvar naveo, [ali kako Septrember nije prekinuo Walter-a da napravi lijek za Peter-a, Peter bi bio ziv, walter ne bi isao u drugi univerzum, i ne bi bilo problema. Samo je pitanje koji je Peter u 2015, plavi ili crveni (plavi je iz glavnog univerzuma, koji je umro kao mali, a crveni je onaj kojeg je Walter doveo)?]
    Quote Originally Posted by SpellStealer View Post
    Ja uvjek to putovanje kroz vrijeme povezem sa paralelnim univerzumom. Oni su putovanjem kroz vrijeme stvorili novu realnost, jer kako se kaze, postoji beskonacno paralelnih realnosti iliti univerzuma . Svaki bitan izbor u zivotu stvara novu realnost. Jedan od tih izbora je i time travel. Ali opet za nas vrijeme tece konstantno, ne mozemo da uticemo na to, sve sto kazemo je samo nagadjanje, dok su observeri bili "VAN" vremena, jednostavno drugacije su funkcionisali u vremenu-prostoru tako da opet ne znam kako su oni posmatrali taj fenomen paralelnih univerzuma, posebno u epizodi kada prate Oliviu u paralelni univerzum.

Da ne duzim pricu da ne bih zalutao, da imam moc da se vratim unazad kroz vrijeme i da to uradim, stvorio bih 2 realnosti (postojace i jos jedna, treca, gdje nisam iskoristio moc putovanja kroz vrijeme) : jednu gdje me vise nema, i drugu gdje sam se pojavio (nebitno koja godina). Tako ja to posmatram
    Postoji nekoliko teorija vezanih za to, ali nijedna nije dokazana. Jedna je ova moja, druga je ova tvoja.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,938
    Thanked in
    1,358 Posts

Vidis dobru si stvar naveo, [ali kako Septrember nije prekinuo Walter-a da napravi lijek za Peter-a, Peter bi bio ziv, walter ne bi isao u drugi univerzum, i ne bi bilo problema. Samo je pitanje koji je Peter u 2015, plavi ili crveni (plavi je iz glavnog univerzuma, koji je umro kao mali, a crveni je onaj kojeg je Walter doveo)?]
    ovako kad bi isli pitanje je dje bi nam kraj bio... svaka seriaj boluje od ovoga... ako si gledao Lost, onda mozda imas misljenje kao i ja da je serija bila vrh, ali da je ostala sa toliko ne odgovorenih ptanja da je to sprdnja....ali, iz sezone u sezonu su smisljali pricu, pa se nisu vracali nazad....
    evo npr jedan slucaj jesu ljudi koji su jurili Peter-a u prvoj sezoni, a odjednom nestaju...takvih pitanja i ne slaganja ima koliko nam volja..i akd bi trazili greske i nelogicnosti dje bi nam kraj bio a ja se onda opet vratim na Waltera i sve im oprostim..jer ne pamtim akd me neki lik u nekoj seriji toliko odusevio... Noble je odradio vrhunski svoju ulogu

e da dodam ( plavi (ako si ih tako krstio) se nikad nije ni pojavio u seriji, jer je umro kao dijete, sto zanci da ostaje jedan jedini crveni, a koji onda nikad ne bi ni dosao da septembar nije omeo drugog voltera, sto opet znaci da vjerovatno ne bi ni bilo pola price, tj zavrsila bi se serija sto bi Olivija bila sa nekim drugim... a Peter u svom univerzumu itd itd...al to bi bilo previse... zamisli da se zavrsila serija tako meni bi bilo bezveze...vise sam za ove srecne krajeve )

a bila je neka prica da bi se mogla seriaj i nastavii...ali na nekom drugom kanalu...to ne bi bio prvi put da neko rpeuzme seriju nakon njenog kraja
    Last edited by E_K_V; 03-07-13 at 15:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Imali bismo mi dosta da picamo o ovoj seriji, no bolje da ne duzimo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne propustite Black Mirror, britansku sjajnost. Dvije sezone po tri epizode, svaka prica i univerzum sa sebe.

"If technology is a drug – and it does feel like a drug – then what, precisely, are the side-effects? This area – between delight and discomfort – is where Black Mirror, my new drama series, is set. The "black mirror" of the title is the one you'll find on every wall, on every desk, in the palm of every hand: the cold, shiny screen of a TV, a monitor, a smartphone."

http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Mirror_(TV_series)
    zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sjajna, sve preporuke. Luther isto!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je od prisutnih gledao Rome i zasto nije niko?

Nabavio sam obje sezone, ali su loseg kvaliteta. Ne bih ni pocinjao ako je serija bilo sto ispod savrsenstva
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicna serija!
    Play for that money boys, play for that money, fuckin' money

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Rome je gledao svako ko ima pameti. Ne da je dobra nego...
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    6,262
    Thanks Thanks Received 
    14,053
    Thanked in
    5,340 Posts

Htio bih pocet gledat "Under the dome". Vidim nije mnogo odmaklo, 3 epizode, je li cemu?
    Last edited by BiTrAtE; 11-07-13 at 16:33.

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imali bismo mi dosta da picamo o ovoj seriji, no bolje da ne duzimo.
    Baš, ima masu stvari koje su mogle da se razviju još, ali sve u svemu - jedna od boljih ako ne i najbolja koju sam pogledao u poslednje vrijeme.
    Inače Windmark mi je rame uz rame sa G man-om iz Half-Life-a, pre burtalan lik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Interpol View Post
    Ko je od prisutnih gledao Rome i zasto nije niko?

Nabavio sam obje sezone, ali su loseg kvaliteta. Ne bih ni pocinjao ako je serija bilo sto ispod savrsenstva
    zasto kasnis?

pozdravi mi voreniusa i tajtus pula

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    37 Posts

Emitovane već dvije epizode treće, završne sezone Luthera. Upravo pročitah da se potom planira snimanje filma. Lovely jubbly.

Negdje davno rekoh kako sam započeo s praćenjem Archera - http://www.imdb.com/title/tt1486217/, no sam zaboravio da podijelim utiske koji se mogu iskazati usklikom: Sjajno, sjajno! Odgledao sam je u jednom dahu, posjeduje superioran adultni humor, mnoštvo referenci na pop kulturu, gomilu odličnih running gag-ova i super zgodnu Lanu Kejn na koju se ložim, iako je animirani lik, sram i stid me bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li neko da preporuci neku seriju koja ce zadrzati paznju poput Prison break npr? Sa svojom pricom tematikom,uzbudjenjima..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bon_Jovi_90 View Post
    Ima li neko da preporuci neku seriju koja ce zadrzati paznju poput Prison break npr? Sa svojom pricom tematikom,uzbudjenjima..
    Fringe.

Thanks Thanks Given 
    6,262
    Thanks Thanks Received 
    14,053
    Thanked in
    5,340 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Htio bih pocet gledat "Under the dome". Vidim nije mnogo odmaklo, 3 epizode, je li cemu?
    Podsjeca atmosferom na Jericho, preporuka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vikings poceo gledat, nije losa.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Interesantno mi je da "šuše" od serija imaju svoje Topic-e, a najpoznatija serija na planeti(Doctor Who), serija koja se emituje 50 godina nema.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo je CdM forum, ovdje je sve moguce.

Valja li sto Mentalist? smori me drug s njom...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Interesantno mi je da "šuše" od serija imaju svoje Topic-e, a najpoznatija serija na planeti(Doctor Who), serija koja se emituje 50 godina nema.
    Svako od nas mega fanova ima neki drugi "hub" za diskusiju od Doctor Who. Ja dijelim uživanje u seriji s dosta prijatelja, na dva foruma i dvije grupe na Facebooku. Djevojka mi je isplela šal kakav nosi Tom Baker, četvrti Doktor, od tri metra. Ne treba mi tema na CdM. Ali ako imaš želju da pokreneš priču Rakune, slobodno otvori.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Prvi put cujem za seriju.

au jebenti koliko epizoda https://en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Svako od nas mega fanova ima neki drugi "hub" za diskusiju od Doctor Who. Ja dijelim uživanje u seriji s dosta prijatelja, na dva foruma i dvije grupe na Facebooku. Djevojka mi je isplela šal kakav nosi Tom Baker, četvrti Doktor, od tri metra. Ne treba mi tema na CdM. Ali ako imaš želju da pokreneš priču Rakune, slobodno otvori.
    blago tebi, imas devojku
    Play for that money boys, play for that money, fuckin' money

Page 373 of 863 FirstFirst ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)