Ako ti je Jb tel,skini itools i miran si,jedbostavniji je
Sent from S noge na nogu..
Da li moze na iTunes da se stavi da skenira jedan folder kad se startuje program i tako update-uje library. Dakle, treba mi jedan folder ce cu da ubacam i brisem muziku i u sklopu tog foldera playlistu (.m3u format), a sve sto ja uradim da se automatski promijeni na iTunes, dodaju i brisu pjesme i update-uje playlista. Gledao sam po netu i ne mogu da nadjem nista za iTunes 11, jer mu je promijenjen interface.
Nadam se da sam dobro ovo objasnio.
Ako ti je Jb tel,skini itools i miran si,jedbostavniji je
Sent from S noge na nogu..
Nije za mene vec, za tehnoloski neobrazovanog prijatelja.
A sto se tice iTools-a, on ne radi ovo sto ja hocu. Meni treba da radim u windows exploreru, a itunes to pokupi i sinhronizuje.
Nasao sam rjesenje, program se zove iTunes Folder Watch, a ima i drugo resenje da se dodaje folder rucno a pjesme koji su izbrisane se iz iTunes library micu preko skripte.
Kako da prebacim ove mrcene pjesme sa iphone na kompjuteru, a da mi nije naziv svake pjesme tipa EIDKD itd ?
iTunes, CopyTransSuite ili iFunbox
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Generalno je iTools najbolji.
Vjerovatno je 100 puta ovo pitanje postavljeno, ali bih bio zahvalan ako bi mi neko postavio cijene za iPhone 4 (sve one vrste, podvrste i čuda)
Realno a i cijene su takve krece se od 200-220eura. Simfree naravno top stanje. Oko 180 mozda neki ne bas najbolje ocuvan
f6
Kao videoteka. Najnoviji filmovi i serije, redovno update-ovani, predobar kvalitet, besplatno. Gledas online ili skidas pa gledas kasnije kad nisi na internet
f6
Nov iphone 4? E to ti vec ne znam
f6
Je li dusa prebačat muziku sa/na iPhone-a? Rekoše mi da to ide preko iTunes-a i da je baš smor. Ja baš slušam muziku i volio bih da mi novi tel. ima dosta lagano to napravljeno, da se ne cimam.
Sta moze biti da evo vec citav dan nisam mogao nikog da nazovem? Mogu mene da zovu, mogu da primam i da saljem poruke. Jos jedna interesantna stvar je da kada posaljem poruku na neki broj, preko Messengera mogu da nazovem taj broj bez problema. Ovako kada kucam broj, samo mi zabijeli ekran i nista, i izbaci me na glavni ekran. Da li ima kakve veze to sto sam Viber instlirao? Nista se ne razumijem u ovaj iOS, pa ako mozete da mi pomognete..
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Meni se dešava da prebacim cio folder muzike preko iToolsa na iPhone 3GS, ali u njemu ga nema u Music-u.
Kad odradm search, nađe pjesme, ali tih foldera sa muzikom/pjesmama nema. Ako mi je jasno...![]()
Globetrotting
Stigao mi neki iphone 4s iz Švedske i zapeo sam na SIM NOt Valid,
The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier taht is not supported itd. itd.
Kapiram da je zaključan, šta da radim? Reko mi lik 150 eura da dam, meni je to već previše
Iphone 4 16 gb simfree
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzmes x sim karticu 25 eura i otkljucas ga
AJMO CRNA GORO !!!
Ima dosta bespaltnih igrica aplikacija valjda cascavaju za peti rodjendan na appstore...
ⓝⓔⓧⓤⓢ⁴Tapatalk˛
Ja skidoh tapatalk neznam jeli bio za "dz"ranije
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Last edited by fauto; 09-07-13 at 00:24.
Da li je tapatalk i dalje free
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks