Vodi celik, al isto mislim da je ranko namjestio nesto odje![]()
aa ovo je pocelo ovo je danas, totalno zaboravio
zove me majka veli dodji eo ti neka utakmica ne znam koja igra valjda ČELZI
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Vodi celik, al isto mislim da je ranko namjestio nesto odje![]()
AJMO CRNA GORO !!!
kako padoše...
Posle 30tog minuta kao da nisu imali snage vise da trce lol
AJMO CRNA GORO !!!
Gašenje...
Igrači Čelika prestravljeni, nespremni, konfuzni. Najgora im je stvar što znaju da je ovo Honved. Da ovi nose majce nekog crnogorskog kluba druga bi igra bila. Honved kao na treningu tako da ne znamo zapravo kakvi su jer i slijepac vidi koliko su Čelikovi igrači gaće napunili.
Dick Laurent is dead!
E tuge i jada.
Eto tako igra taman takva kakva nam je i liga cijele sezone.Ne bi me cudilo da i Rudar od ovih nocas izgubi.Svi ce ovako proc.
Jbm ti ja takve "profesionalne" fudbalere, koji nemaju snage 30min da igraju ka ljudi...
#fakenews
Ove bih ja ugasio sa mojom ekipom.
Kolika je bila kvota 2, 2-2, 2i3+, dp2... Čisto otprilike da ocijenimo koliko je ranja prihodovao...
#fakenews
A okle, čuvaju se za prvenstvo jer su viđeli da kad zapneš u Evropi poslije nemaš snage u prvenstvu (viđeli Zetu). Vjerujem da su, čim su čuli da im je protivnik Honved, oni već digli ruke. I koja je svrha opet izborit učešće u evro-takmičenjima? Uzet to jado-para i nazad na crnogorske livade. Ali fascinira strah kod igrača. Prošle godine je Budućnost sama sebe dobila u Podgorici jer se prepala Slaska u smislu "to su, jadan, poljski šampioni. A đe ćeš s njima jer znaš koliko je to jača liga od naše". I onda kad su nakon prve utakmice viđeli koji su to, zapravo, ćutuci onda su zaigrali kako treba u drugom meču i zamalo preokrenuli nego ih sahraniše Adrović i Golubović sa promašenim zicerima. Poslije su ove isprašili neki Norvežani, a da je bilo sreće Budućnost bi to isto napravila. Ne mogu to prežalit.
Dick Laurent is dead!
Stvarno ne pratim nasu ligu.
Veze nemam kako ovi momci igraju u domacem takmicenju.
Ali ovo nije ni f od fudbala.
Garantujem da bi u HN mogao da nadjem 10 saigraca i da razbijemo ovaj Honved.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
I Rudar 1:0
Aj dako krene više :lolblue:
Dick Laurent is dead!
Rudar dosta srećno 1:0. Praktično su pobijedili bez šansi za gol.
Dobar rezultat za Mladost. Kako su igrali, Hari?
Dick Laurent is dead!
Mladost moze odraditi Madjare, a sto se tice igra uglavnom se branili. Prvi gol smuseno i bezveze, ali drugi gol Madjara je fantastican. Japanac po mom misljenju najbolji, a Ermin Seratlić mozda jos jedan u nizu koji mnogo obećavao a malo ispalo. Dejovog sina prvi put gledam i osim sto lici ocu cini mi se da druge gene nije naslijedio![]()
Zar nije ovaj Serhatlic bio presao nedje vani?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks