Aria je smece najvece. Podji u pecenjaru u Zetu. Ako volis riblji program, preko puta Pecenjare u "Zlatibor". Nije neki ambijent, ali je zato riblji program vrh, a i jeftinije dosta nego u pecenjari. Konak na Cetinju. Kod Ranka "Pod Plocu", poznat po savrsenoj hrani, obimnim porcijama. Ako ces u Budvu nedje, moj #1 je Parma.
Ja ne znam je li pominja ko Garden, pored hotela Premier. Sve sto sam jeo je savrseno, cijene pristupacne, bas mane nisam nasao![]()
može li neko sl. put da slika meni?na garden mislim
nothing comes from violence and nothing ever could
hvala Stevanne, pocicu u Konak ipak, jer bih malo dalje od PG..reci mi cijene tamo kakve su ako znas..da mi ne presjedne ručak![]()
Kad se vracem iz BD nista mi milije nema no iźes u Kosmac na Brajice dva sendvica ona s domacim lebom, prsutom i sirom i 2-3 kuvana jajaTo vi je 5.9e s tri jaja
![]()
ima li u linku, ne vidim s posla?
https://www.facebook.com/pages/Resto...59412570884690
gledala sam, nisam našla, jedino ako sam ćorava
ne bi trebalo
tortilje sa piletinom su 3.5€, to znam, jer sam to jeo![]()
Meni se nista u Konak svidjelo nije, a jela sam par puta. Sve je tamo nekako OFRLJE...ne znam kako drugacije da se izrazim. I nisu ni jeftini, da se ne lazhemo.
@goozice, GARDEN je majka!!!Povoljno, extra cisto, ambijent prelijep, porcije super...
garden je malo provalila ova sminkica iz brajera, jedu prije grada za male pare a onda taman preko puta riljaju... mada sad su oni ispred, naruce placinke i sjede za VISECI sto.. valjda neka profesionalna deformacija ne razliku restoran i kafic.. tako da se udje unutra i savrseno je
Last edited by acs; 04-07-13 at 13:00.
f6
ima neki restoran preko puta and1 ...cuh da je dobar i da su cijene normalneje li bio ko?
Russia!
Anovi bivsi. Ocaj1=jednom se zajebah, i sad skoro, i drugi put. Treci put necu sigurno
![]()
Isti slucaj. Tesko im je da ociste pekaru, pa podloga za picu bude kao iz rudnika.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ovaj garden je otvorio kuvar iz atria i ista je hrana
nisam rekla da je meni isti, vidiš da sam tražila
Ja sam sinoc sa drugaricom posla u Garden, onako smo setale pa nam usput bilo da pojedemo, popijemo i nastavimo setnju. Kad oces, sve reserve, sminka do sminke![]()
Kad ocu da jedem ono sto volim, a to su cevapi haha, idem u Pod Volat ili Pod Plocom (NIN)![]()
Ne mogu na poslu da otvorim...al mozda imaju ovdje https://www.facebook.com/pages/Resto...59412570884690
Beale tamo podjite fino i nariljaj te se cevapa pod volat
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ja najbolje jedem doma.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
i ja..ali umjesto D stavi B
f6
pa ja o tome i pricam
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks