Imenjace,licim li ti ja na gasterbajtera?
EDIT: evo slika da vidis o kojem se autu radi
Uploaded with ImageShack.us
Imenjace,licim li ti ja na gasterbajtera?
EDIT: evo slika da vidis o kojem se autu radi
Uploaded with ImageShack.us
Last edited by John Cena; 01-07-13 at 16:47.
jel ovakav kuncer vozio nekad?
She is only here to annoy herself!
niujedne mi gace lastike nema
Sad ste zbunili i mene, sad ne znam ni sto ja vozim...
TAKUMI
Po meni ti je ova stotka bila 5x bolja no ovaj s4. Dao si auto u koje si ulozio grdilo para (po tvojoj prici), a uzeo nesto u sto ces tek da ulozis grdilo para. Ovako preko slika bi rekao da ima podosta da se ulozi samo da ga dovedes u neko pristojno stanje, a o mehanici necu pricat jer ne znam kakav je.
U potpunosti se slazem s tobom dzoni,najbolje tico zna kolko sam ulozio,ali,uvijek postoji ALI,ovo je S a ono nije.Ja sam ovoga uzeo iako sam znao unaprijed koliko me otprilike ceka,a to nije malo ako cemo iskreno.Al o5 cu se ponovit,merak nema cijenu.A ovaj auto ce ici mnogo brze nego sto je fabricki,hiruske zahvate ce izvoditi gospodin brzi a bice ih vise
Nije bas u tolko losem stanju,mehanicki sad imam jedan problem,moguce da je neki dzek oko lambda sonde i jos neke stvari,ali nije nista strasno osim sto cu ja da mu radim veliki servis,posle velikog servisa ide i chip,iterkuler itd itd,a sto se masine tice od nekoliko majstora su dosle sve pohvale,ukljucujuci od Vilija(od njega prvog) jer ga je on gledao kad sam ga uzimao
Nabacih ja na mog bimera nocas stopove od redizajna.legli su mu na crnu boju kao budali samar
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Last edited by Sparco_CG; 04-07-13 at 10:59.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/101208
dali je ziv ovaj nesretnik posle ovog udara...
Last edited by qwert; 08-07-13 at 19:41.
Koliko može da košta separator uljnih para za e46 320d i ima li ga samo u Voli ili može npr. u Castellanu da se kupi?
oko 50 eura, imas ga svudje ali je u voli origi
Uzmi to u Voli. Uzmi i rimgove i crijeva.
Ja uradih danas servis kaiseva i natezaca. Znate li koliko mi je sve ispalo? 0 (slovima: nula) eura.
Sent from my whiteass iPad using Tapatalk
TAKUMI
Na koju foru 0e? u voli?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks