Cekajte cekajte...
Jesam li ja na proslu stranicu procita da postoji neka Senna religija???
Ooooo liku, samobanuj se jadan.
Bitna F1 novost... izgleda da su se Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger opet rastali. S obzirom na krizu u koju je bio upao nakon prvog raskida, nadam se da ce ovaj put Hamilton to brze preboljet i da se to nece osjetit na njegovu voznju.
Release Yourself
Cekajte cekajte...
Jesam li ja na proslu stranicu procita da postoji neka Senna religija???
Ooooo liku, samobanuj se jadan.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Njima i nije potrebno. Oni su rijesili svoj problem sa gumama.
TAKUMI
Nije, ovo su sad radili.
TAKUMI
Na taj isti ivicnjak nalijecu i prednjom lijevom, pa nista.
Doduse, pritisak e veci, a i veca tezina na zadnje, ali isto mislim da nije zbog toga.
Rekao bih da je prilicno jednostavno. Nikome nije pukla guma cim je stavio, nego kasnije. Zadnje su vrele, pregrijavaju se, a kvalitet je dotakao svako dno, i pljas...
![]()
Lotus se ispričao Raikkonenu zbog loše strategije
Momčad Lotusa ispričala se Kimiju Raikkonenu zbog loše strategije krajem prošle utrke u Silverstoneu.
Podsjetimo, nakon odustajanja Sebastiana Vettela u Lotusu nisu pozvali Raikkonena po novi set guma, što ih je koštalo drugog mjesta i pobjedničkog postolja.
“Naša strategija je bila odlična do posljednjeg sigurnosnog automobila. Trebali smo pozvati Kimija da sačuvamo barem jednu poziciju i dođemo do podija. Nažalost, to nismo napravili i zbog toga smo mu se ispričali”, pojasnio je šef ekipe, Eric Boullier.
“Kimi je bio frustriran, što je razumljivo. Mi ne želimo vozača koji će to prihvatiti mirno, ali nema smisla duriti se i raspravljati o tome. Njemačka je ispred nas i koncentrirat ćemo se da dođemo do dobrog rezultata tamo.”
Boullier je siguran da ovaj incident neće utjecati na Raikkonenovu odluku o idućoj sezoni.
“Jedna od njegovih psiholoških jačih strana je ta da odmah kaže ako je nezadovoljan nečime i zatim krene dalje na idući izazov. Voli raditi s ekipom Lotusa, a mi činimo sve što je u našoj moći da mu dokažemo da je ovo pravo mjesto za njega za iduću i sezone iza toga”, zaključio je.
Ako ga budu zeljeli prozivodjaci energetskih napitaka, ne vidim kako ga ovi iz lotusa mogu zadrzati...
Jedini kamen spoticanja koji moze biti prepreka za njegov prelazak tamo je to sto on sigurno nece prihvatiti da bude vodonosa vetelu.ako mu obecaju da ce imati ravnopravan tretman, eto kimija iduce sezone u borbi za naslov najboljeg sa alonsom...
Posmatraj to sa vedrije strane.
Svakako ne moze voziti gore, pa je bilo kakva promjena dobrodosla.
Sent from my GT-I9300
Cekaj, neko misli da bi bio brzi od Vettela?
TAKUMI
pa pola vozaca na gridu bi bilo brze od njega![]()
She is only here to annoy herself!
My ass.
TAKUMI
aj dobro![]()
Sky, ja sam nesto mislio da za Rajka pricas, on je truba obicna. Hamilton je ok za sad.
Nego, kuknjava pocela...
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...ljno-brz-bolid
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...81973751_n.jpg
(čekam reputaciju od Masse)
Dobra! Inace ovaj smrad bi dao sve samo da dodje do pobjede/bodova/sampionata pa i na ovaj nacin.
TAKUMI
kakvu kantu vozi taj način mu je jedino i ostao![]()
Ah...
Prvi maler rb-a u ko zna koliko trka i odma ste poceli da jedji*ovnate!
Koliko slicnih situacija je isti rb iskorisrio u svoju korsit u zadnjih nekoliko sezona!?
Da ne idemo dalje, gumi defekt hamiltona na istoj trci je vetelu (da nije imao ovu neprijatnost) otvorio put ka pobjedi!
Sto se tice alnosovog kometara da nemaju dovoljno brz bolid - jel slagao nesto? 10-o mjesto u kvalifikacijama?j mean...
Kao da taj "smrad" nije imao vise pehova ove, a i ostalih sezona, da ima bolid i ekipu kao sto ima Fetel, odavno bi sampionat bio zavrsen, a da nema njega, ovako dosadan sampionat bi bio jos mnogo, MNOGO dosadniji, iskreno toliko dosadan da sumnjam u namjestanje kvara na Fetelovom bolidu, ne bi li se vise od pola sezone imalo sto pratiti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks