Već smo pisali o Vladimiru Boljeviću i iduće godine će igrati, za razliku od ove, u poljskoj Ekstraklasi. Potencijalni reprezentativac, reklo bi se. Svi njegovi golovi u protekloj sezoni.
Joveta ce na kraju ostati u Firenci.
Već smo pisali o Vladimiru Boljeviću i iduće godine će igrati, za razliku od ove, u poljskoj Ekstraklasi. Potencijalni reprezentativac, reklo bi se. Svi njegovi golovi u protekloj sezoni.
Dick Laurent is dead!
VIdji mu golove,kao Gerardu u svoje vrijeme![]()
Cupka Savo para po stare dane boli ga tuki..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ovo bi bila dobra stvar, ali važno je da interesovanja za njega ima
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...ADre%ADa%ADlom
Dick Laurent is dead!
Iz nekih izvora sam cuo da Savic za 15 meleona ide u Ukrajinu
U Dnevne novine pisu da je Dinamo ponudio 12 miliona ali da Savic nece da ide iz Fiorentine.
Spaleti hoće da dovede Vučinića u Zenit...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Alić novi igrač Viljareala!
By Urednik
Posted in: VIJESTI
Doskorašnji igrač Rudara iz Pljevlja i mladi reprezentativac Crne Gore Ermin Alić novi je igrač Viljareala.
Alić (21) je sa povratnikom u špansku Primeru potpisao ugovor na četiri godine.
On je za Rudara odigrao 57 utakmica, a jednom je bio strijelac. Za mladu reprezentaciju Crne Gore je nastupio na tri meča i postigao je jedan gol.
Uskoro opširnije.
http://cg-fudbal.com/alic-novi-igrac-viljareala/
Prije dvije godine Alić je u pljevaljski Rudar stigao iz drugoligaša Jedinstva iz Bijelog Polja. Nakon dvije sezone iz Rudara ni manje ni više nego u Primeru. Srećno bilo! Ne znam koliko će igrati, ali prelazak u Villarreal mu nikako ne može biti loš potez.
EDIT: Dutch je bio brži![]()
Dick Laurent is dead!
Dako još ko od ovih mladih se udomi u dobar klub na zapadu ovog ljeta, očigledno oni vide viši potencijal u njima negoli mi ođe tj treneri naši i selektori.
Na kojoj poziciji igra Alić?
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Valjda stoper.
To onaj kosmuran? Nista, ali nista posebno ne vidjeh kod njega. Mozda su oni vidjeli novog Fujola.
Sto se desilo sa jednim slicim igracem po izgledu, isto je za rudar igrao nekog krilnog napadaca... djelovao mi je kao dobar igrac![]()
Štoper, štoper. Ono što sam gledao od njega mi je bilo vrlo solidno. Bio je dugo na probi u Španiji, a malo koji naš igrač koji pođe na probu neđe zapadno na kraju potpiše. Obično ti koji potpišu to završe bez ikakve probe.
Ivica Jovanović?
Ako misliš na njega, on je u Ofk Beogradu. Ošišao se inače![]()
Last edited by amnesiac; 02-07-13 at 18:04.
Dick Laurent is dead!
Ermin Alic koliko sam cuo igrace u Villareal B i morace da se dokaze....ali svakako dobar potez za njega
Ozbiljno? Ja skontah da ide pravo u prvi tim na lijepe oči, iz Rudara sa 21 godinom.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Pa sto ako je iz Rudara,ne nego ce poci sa 51 godinu,a sa kolko to treba godina da podje..
Prijatelju nije isto Villareal i Villareal B...Villareal je tim koji se takmici u prvoj ligi a Villareal B tim koji se takmici u 5 Spanskoj ligi (ako gledamo Primeru kao 1 ligu),ja sam po tekstu zakljucio da ni manje ni vise nego prelazi u Villareal
Tako mi tog prijateljstva...
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Pa ovo je super za Alica, bravo malo. Da hoce da ti bog da se jos koi ovakvi trannsfer desi u boduce.
Kakva je ova nas stampa, da je neko presu u Poljsku, ili da hoce da prede, to bi bilo jednu 7 dana u novine... a ovakav transfer kao sto je Alic presao u Vilareal, to neznima nikog.
Nezebajte da će u Viljareal B prvo da igra?
A nije treba prelazit tamo. Bolje mu je u Rudar.
Bijo si poziw koi se neodbija
po ovome bi rekao da je za 1. tim
http://www.cdm.me/sport/fudbal/alic-...-u-veliki-klub
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks