Ooooo, dobro ajde, povlačim što sam rekao, nemam zamjerki![]()
ali znaš koliki je iznos![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ooooo, dobro ajde, povlačim što sam rekao, nemam zamjerki![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ima li sta od digitalizacije ???? Bar je u pitanju
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Cekla was here!
Na koji način vrše priključenje ?
Nije valjda da još uvijek razvlače kablove sa zgrade na zgradu ?
Primamljiva im je ova akcija pa razmišljam da ih pozovem.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
valja li ovaj Mkabal sto? * kolko bi me izaslo ovaj internet 2mb i osnovni paket tv-a (jer se bez njega ne moze instalirat samo net, kolko shvatih) sa svim drzavnim taksama i pdv-om
21.90€ ti je tv i net2. to ja imam i zadovoljna sam. ugovor na 18mj.
ovo je sa pdv-om od 17% i taksom. sad cu da vidim sl.rn. pa cu da ti javim. tj. julski ili cu provjerit kako obracunavaju sa novom stopom
evo piše na sajtu
- Povećanje više stope PDV-a
27-06-2013
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da je odlukom Vlade Crne Gore viša stopa PDV-a uvećana sa 17% na 19%. Stupanjem na snagu ove odluke, od 01. jula 2013. godine, nastupiće i promjene u cjenovniku usluga M-KABLA.
Napominjemo da promjene u cijenama predstavljaju prihod države, a ne uvećanje cijena od strane M-KABLA.
Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Vaš M-KABL
a i cijene . znači 21.26 + TAKSA 1€
Last edited by goozica; 02-07-13 at 15:37.
ima li ko od vas ovaj prosireni paket m-kabla, kakva je slika, i da li sa cijenom tog prosirenog paketa (13.17) imate pravo da gledate na jos 3 televizora u kuci, pritom na glavnom imate prosireni paket a na ostalima osnovni paket ili kako vec, moze li mi ko to reci? hvala![]()
Da li u sklopu neta ima wifi antena ili moram iskljucivo putem kabla da se konektujem?
nema.
Oni ti daju modem koji ima 2 izlaza, 1 standardni mrežni, a drugi USB. A ti posle ako hoćeš kupiš bežični ruter pa ga povežeš na taj modem i imaš,,,,antenu,, ali pazi treba ti ruter sa mrežnim ulazom. Da ne kupiš greškom ruter sa telefonskim priključkom koji ide za ADSL
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
I koliko bi me to kostalo (taj ruter)?
Drugo, kakv im je internet? Koci li?
Recimo Pirelli je ADSL ruter, pa može da radi na M-kablu jer mu se LAN1 port može konfigurasati kao WAN.
Moguće, nisam to znao. Ali kad sam zimus kupovao kazali su mi tako
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Ako neko planira da uzme ovu televiziju...neka se ne zezne. Brat mi je ima i stalno ima probleme. Cas ima, cas nema, cas se slika ukockava, gube se kanali iz liste moraju nanovo da se pretrazuju i sacuvavaju. Ocigledno ljudi nisu dovoljno pripremljeni i strucni za digitalnu pa stalno imaju problema. Ne moze da mu sastavi 10 dana bez problema. Sve najgore za digitalnu televiziju m kabla. Gledao sam extra tv i bbm i total tv i svi su bolji od mkabl tv.
P.S. korisnicki servis je inace skoro nemoguce dobiti...
Sent from my GT-N7000
Last edited by bojankov; 18-07-13 at 10:29.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
koji si dio grada? koristis li c modul ili resiver?
Zabjelo je lokacija. Koristi se modul. Sprdnja od televizije...
Sent from my GT-N7000
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ima li Mkabla u City kvartu?
je li svi imaju isti problem koji koriste ovu digitalnu televiziju?
djede, imaš mogućnosti svuda gdje postoji zajednička antena i priključak u stanu. kod mene je tako i nemam evo pola godine nikakvih problema.
U baru je kvalitet ocajan , narocito na nasim kanalima.. Ja sve cekam tu digitalnu u br da vidim oce li se tada sta promijeniti , ako ne pozdravicu ih ...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Cekla was here!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks