kako iskopa ovaj trac hahahaha svaka ti cast
ps. jeste, u kratkom intervjuu nakon meca spomenuo je i to:" Igram dobar tenis...možda čak i bolji nego 2011. kada sam osvojio"
hmmm zadnja dva meca na vimbldonu prate ovu pricu ali ipak nemam hrabrosti da stanem iza njegovih rijeci. prosle godine je "dopustio" da vimbldon osvoji federer i da preko njega obori rekord samprasa, prosle godine je "dopustio" da ga nadal tuce tri puta posle onih 7 puta iz 2011, prosle godine je "dopustio" da marej uzme prvi US preko njega...iako je prosla godina za njega bila fenomenalna, previse gresaka je dopustio samom sebi na gs-ovima....ako uspije da dodje do finala a tamo ga bude cekao marej i ona publika...uhhh moze biti svasta....pa bih od frke dao onu tenisku izjavu vezanu za tu temu: ne razmisljam o finalu, skoncentrisan sam na duel izmedju djoksija i berdiha, djoksi igra dobro, berdihu djoksa ne lezi, nadam se pobjedi hahahaha :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Opasna je Lisicki, kod žena za nju navijam a kod muških za Đokovića (kad nema Federera)
I Sabine potpuno zasluženo u polufinalu!
Dominacija.
Radwanska ili Na...
Edit:
odlična Radwanska.
Kakav će to bit derbi.
Last edited by dadic; 02-07-13 at 16:35.
Pomjerise Novaka sa centralnog terena poslije 4 meca, na teren br. 1 dje je Berdich odigrao
zadnja tri meca...
E to je sad bitno je li ovaj ili onaj teren ...
...
Prognoza je da ce biti kisovito. Odlaganje i ako jos moze da mec traje dva dana bi usrecilo britance..
A,ako udje u finale moze ocekivati ful folove kao Karlovicu kad su dosudili 10 protiv Marija..
ful folove,aha,uh ...
...
Ajde da se malo osvrnem na rasplet ovogodišnjeg Wimbledona. Kao što ste mogli da vidite, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića. Pratio sam ga od 2007 godine ali daleko od toga da ne poštujem Rodžera ili Nadala ili Mareja ili Delpa. Sve su to vrhunski sportisti i zbog svih njih je uživanje pratiti tenis. Ja tenis veoma volim, pa i patike iz Slovenijasporta "Lendlke" koje mi je otac kupio još uvijek pamtimjer sam tada ga gotivio, kao i Bekera, Samprasa i mnoge druge velikane tenisa.
Sjutra u 14h počinju interesantni mečevi, bez obzira što nema Rafe i Rodžera. Naziru se prvi polufinalisti a po mom mišljenju to su Marej - Janovič i Đoković - Delpo(mada ne bi bilo iznenadjenje ni Ferer da prođe pošto je u formi od početka ove sezone i igra najbolji tenis u karijeri). Janoviča sam pratio u par mečeva ove godine na prethodnim turnirima i mogu slobodno reći da je veliki talenat i da mi se jako dopao tenis koji je igrao na mečevima koje sam pratio pa samim tim mislim da je kvalitetniji u odnosu na Kubota. Što se Mareja tiče, vidi se da je veoma spreman, igra izuzetan tenis, posebno defanzivu i jako ga je teško pobijediti. Ima uz sebe i publiku i u eventualnom finalu između njega i Djokovića može biti svašta. Delpo me nije oduševio ove godine iako ga volim kao igrača, jednostavno, ne bi me iznenadilo da ispadne sjutra iako je blagi favorit. Đoković je protiv Haasa odigrao solidan meč, imao je i pad u igri u drugom i trećem setu, izgubio je dosta poena takođe na dužoj razjeni udaraca i svaki duži poen je uglavnom kiksao neiznuđenom greškom. To je pokazatelj da je njegova fizička sprema poslije AO u blagom padu i presudiće eventualno finale između njega i Mareja koji takođe ne briljira sa fizičkom spremo, posebno se to vidjelo i kod njegove igre u dužim razmjenama udaraca sa Južnim. Novak je po mom mišljenju favorit u sjutrašnjem meču protiv Berdiha jer se Berdih više mučio sa Tomićem pa će eventualno duže trajanje meča definitivno biti na skorist Đokoviću a i realno da je Đoković favorit u tom meču.
Eto, procjena je da čekam finale Đokovića i Mareja a ko zna, može biti svašta do Nedjelje.... Zapamtite Janoviča, biće to svakome nezgodan protivnik![]()
Last edited by Director; 02-07-13 at 21:48.
nema tu nikakve matematike. po propisima on mora da odigra 1 mec van centralnog terena i to je to. taj mec je kad tad morao doci...bolje sad nego kasnije. end of story
Hrabri Kozak Janovic bi osvojio ovaj turnir lagano na je trava iz prvih kola. Ovako ce se malo pomucit.
Ipak on sa 2+m moze da predaje tenis ovim poljovima, sto bi mozda najbolji bili da palaju po Zeti, jer su izdrzljivi.
![]()
Za ovo sigurno nisi u pravu, 2008 godine je igrao iskljucivo na centralnom terenu, a mislim da je i 2007 i 2009. Odlicno se sjecam kada je nakon toga igrao prvi mec na terenu 1 da je govorio kako mu je neobicno, ali da se mora navici na to, jer vise nije broj 1, i nije sampion zvanicni. To je bilo sezonu nakon sto je od Rafe izgubio finale... Za 2008 sam 100% siguran, a mrzi me sad traziti za 07 i 09, ali mi se cini da je i tada ista situacija bila.
Obrni okreni, otvori se Mareju zrijeb iako je bio u tezem kosturu. 1/4 verdasko, 1/2 janovic/kubot ... Sa ove strane Dokovica i u 1/4 i u 1/2 cekaju teski mecevi ... E kako je mrzan Marej sto je ono , ne bi napao prvi para nema .
Vjerovatno si u pravu posto ne vodim racuna o tome, prosle godine se sjecam onog mrtvog meca sa Ramosom cini mi se. Jedino sto sam pratio je da Mareja uvijek 2. ili 3. kolo gurnu na 1. kako bi opravdali sto sve do kraja igrana CC. Inace ove godine je Novak morao igrati 1/4 finale na CC, nema te sile koja me moze opravdati sto je taj mec na co1.
Pumba,odigraj h1 na brata srbina i ne kani se vishe![]()
...
Volio bih da Lisicki osvoji zenski turnir jer je prvi striktno grass court specijalista, bilo muski bilo zhenski, jos od ranog Federera. Jaki servisi, dobri voleji, brzi poeni-to je to.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks