Ok napli smo pobjednika.
Dalje nemamo što tražiti.
Ok napli smo pobjednika.
Dalje nemamo što tražiti.
dje je ovo, jel ovo kod nas?![]()
Ovo je na Stari Aerodrom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Last edited by montenegrina; 02-07-13 at 10:14.
Gdje su svi nestali sa tog parkinga?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tu skoro nikad nema auta, nije jos zgrada zavrsena.
Iskljucenje mozga samo osta.
ali su zavrsena parking mjesta![]()
Bolje i tako, nego ako kod nas, odavno zavrsena zgrada, a nema parkinga![]()
ona sjeverna strana zute i crvene zgrade, najljepsi dio za parkiranje, jer tu najkrace sunce greje tokom dana![]()
ono kad telegraf.rs prati dešavanja na fb-u i cdm-u
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti...a-parking-foto
nothing comes from violence and nothing ever could
Degenerik mu ne pasuje. Moram izmislit nesto bolje.
TAKUMI
nothing comes from violence and nothing ever could
Mozda nije degenerikal neka mu neko dobaci nesto na semafore
![]()
Ovo se zove tempirana bomba. Podsjeti me na one hronike "nasrnuo na sugrađanina sjekirom" i slične vijesti.![]()
Last edited by Director; 05-07-13 at 09:12.
Ovo ka' oni Rusi s kamera u kolima - malo malo pa kad se čuknu u gradu neko izađe sa sjekirom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
trgovalo se neke stvari po pg, i na kraju se podjoh u Deltu, i sad posto je masu kesa bilo, strah me bilo da mi ne obiju auto, i reko aj da se pakiram nedje kod ulaza.I nalazim 2 mjesta do reda koji se granici sa taxistima. Medjutim ispred mene ulazi sivi Golf V, i parkira ga ukoso i time mene onemogucava, ja mu svirnem jednom, vidim covjek na telefon, i sacekam, on zavrsi razgovor, i krene da izlazi. Ja mu rekoh gosdpodine, mozete li se malo bolje uparkirat, jer ja ne mogu ovamo da onda da se uparikram , ako udjem ovako onda ovaj desno od mene nece moci da udje na vozaceva vrata. On udje u auto, i 'toboš' preparkira , opet kako ne valja i gazeći liniju, ja mu opet kazem, gospodine, opet ne valja, moracet opet, a on se nesto drznu i kaze, ajde ti ces mene da vaspitavas kako se parkira na parking , ja reko, pa oću, a ako ne umijete dajte mene da vam ga parkiram, i krenu on da se udaljava da ide u Deltu. Ja reko nema problema,ako cete tako sad cu se ja parkirat iza vas, (tako da ne moze nazad, nego samo naprijed preko ivicnjaka), i vidje on koja je 'ura i vrati se da se opet parkira, ovaj put pravilno mamicu mu![]()
odje su 2 uljeza.... jedino viljuskar uredno parkiran![]()
Pogledaj mu nagib i toe...
TAKUMI
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks