danas makar svi imamo (ko nema vrlo lako moze nabaviti) visa kartice.
otvorite nalog na nekoj od online kladionica i iz topline doma svog uplacujete tikete...
pretpostavljam da svakog kladionicara koji ulazi da igra nesto ocekuje peticija.... kakva gamad, da bog da ih ugasili
danas makar svi imamo (ko nema vrlo lako moze nabaviti) visa kartice.
otvorite nalog na nekoj od online kladionica i iz topline doma svog uplacujete tikete...
je li kome zao kockarnica boze me prosti? (ne govorim za kladionice, no ove automat klubove i kazina) a neka placaju, ne 19 no 99% i opet bi dobri bili.
i kladionice s njima zajedno, za mene ce uvjek ici u isti kos.
i to sto velis
Zao mi je od poreza ovoga sto privredjuje nesto, a ne prodavce magle. Cus zatvorice kockarnice zbog 19% - oce ka sto ja drzim lanac kazina.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...76252166_n.jpg
imaju li obraza? ahhahahahaha
e mater im namazanu....
Mogu li ovo da urade?
http://www.info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid=17952
Last edited by El Steka; 30-06-13 at 18:28.
Mogu.
rm -rf /
Buva vecih od ovih shto im potpisuju nisam vidio niti cu,shupkala GLUPA
...
Protestvujem u Ganu zbog tih poreza i toga samo da znate![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Angazovali su radnike da kupe potpise, oni bukvalno idu po kaficima i traze da im se potpise. Eee ja nisam htio![]()
Ne bih im dao potpis nema tih para samo radi onog lopovskog smanjivanja kvota kad daju u bilten kvotu 5 da te navuču da odigraš a onda je odmah po pocetku radnog vremena kladionice spuste na 1.25 i niđje ne dadnu obavještenje.A to je istina da su radnice bukvalno smarale za potpis svakog ko se približio kladionici u krugu od 50 metara
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na bet 365 i banja,nema smanjivanja kvota,nema budala iz kladionice koji sve znaju i sve im je namjeshteno,odredish koliko ti nije zao i ako ostanesh bez njih i zdravo djaci
...
Primaju li uplate danas ?
Vishemjesechno iskustvo govori iz tebe ...
...
Uporedjujesh smanjivanje kvota Meridiana i Bet365,fica i Mercedes.
...
Sve je to ok, al ne mozes da reces da ne smanjuju kvote nego smanjuju i to pofino. Za meridian ne znam, jer ne ulazim u smecarsku kladionicu. Mozda sam 3 put uplatio tiket tamo, bas su mi ogavni nesto.
Para vrti dje burgija neće.
U odnosu na ove suvishna je bilo koja pricha
...
rade danas..meridian makar
f6
Sporting bukmejkers su šampioni samnjivanja kvota dešavalo mi se da na tiketu sa šest parova pet parova bude sa drugačijim kvotama od onih koje se nalaze u biltenu i to nisu neke sitne korekcije nego ti bukvalno prepolove dobitak
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zna li ko primaju li uplate danas ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks