Voda je kriva znaci...
"Ograničenje na tom dijelu puta je 40 km/h. Mjesto gdje se dogodila nesreća, kako su nezvanično kazali u kolašinskoj policiji, bilo je donedavno obilježeno znakom „crna tačka". Zimus je taj saobraćajni znak odnijela voda."
Svaka im cast...
A sto je najgore ne zna se ni ko je vozio...
Voda je kriva znaci...
Pazite ovaj sudar
Mjesto radnje: Parking sa sjeverne strane vojne zgrade u Bloku 9 (dje je eksplodirao dinamit pored auta direktora barske policije).
Ovako su auta stajala dva dana. Audi koji ih je udario, imao je dva dana upaljena sva cetrii zmigavca, otvorene prozore i tako jes ve stajalo.
Inace ulicom Vlada Cetkovica i oko ove zgrade se tako divlja da to nije normalno, i niko nista
![]()
počećemo na drvo parkirat
nothing comes from violence and nothing ever could
U ovoj situaciji je mercedes kriv,vidis kako je gurnuo daciu
Ah zene kad se dofate volana![]()
---Chelsea Fc---
ne spada pod crash..ali sad pored G zgrade gore nekoliko vozila...cini mi se neki dzip a pored njega ufatilo i golf 4, mini moris i fiat punto...ne vidjeh jel jos neko auto osteceno, al vjerovatno jeste..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
nothing comes from violence and nothing ever could
Interesantno je kako su svaki podatak promašili
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
rm -rf /
4 vozila i bila su na italijanske tablice a jedno bez..pretpostavljam necija ko radi sa autima... inace su ostecena kolioko sam vidio x3, punto, mini, golf 4 i reno megan na PG tablice
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Da, momak radi kolima. Inace posten i OK momak. Sve je bilo prodato osim X3.
TAKUMI
Samo nek su vijesti i ostali zdravo.
rm -rf /
vazda na postene pucaju i bacaju bombe
Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
http://www.vijesti.me/vijesti/vozac-...-clanak-136353
Znaci tahograf pokazuje da je vozac izgubio kontrolu posle tunela i da je tada vozio oko 80? Molim te, pokazuje li tahograf da je mali pretecao ulicu? Sramota.
TAKUMI
Okle sad ovaj svjedok?!?!?! Znaci od ovakve tragedije se pravi takav cirkus da je stvarno postalo smijesno... :burp:
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Ako tahograf pokazuje konstantnu brzinu oko 70km/h i onda odjednom 40km/h onda je legao na kočnicu.
Ako pokazuje konstantno oko 70km na sat i onda 90km znači da je preticao.
Na tahografima piše i vrijeme kada je voženo.
Pošto kažeš da imaš svaki dan dodira sa tahografom vjerovatno imaš stariji model takozvani analogoni tahograf sa onim listovima kružnog oblika koje stavljaš ručno.
U EU se koriste digitalni tahografi koje daju informacije slične kao GPS.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note x2
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...-clanak-136479
... dokleee..
Uzas, kakva godina, ne treba iz kuce izlazit.Je li ovaj momak vozio davno gsi-a trula visnja?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks